Място за боси стоножки - 5

• 88 321
  • 724
  •   2
Отговори
# 450
http://www.amazon.de/gp/product/B00CHJS86A/=ox_sc_act_image_1?ie … mid=A8KICS1PHF7ZO
  Мисля, че някой в темата назад бе коментирал за тях, но не успях да намеря..

Тези ги имам и си отговарят Peace
Благодаря!

# 451
  • Варна
Момичета,когато пише използвано/сьстояние добро или много добро....

1.това означава,че са пробвани и вьрнати ли???
2.,че са с дефект
3.,че са носени и вьрнати,което си е втора употреба

става вьпрос за наколко чифта Геокс от склада и се чудя,в какво сьстояние ще са??
МОЛЯ,за малко помощ  bouquet

# 452
Най-често са с повредена кутия, независимо какво пише.
Т.е. паднала от рафта, примерно.
Рядко са с някакви недостатъци.
Ако реално са с дефект, могат да си се върнат като всяка нормална обувка, в 30 дневен срок.
Теоретично винаги има шанс да се напориш на носени обувки в някакво лошо състояние, но това си е приемлив риск. Аз лично имам сигурно 8-9 чифта складови, всички прекрасни, някои са пристигали дори в оригиналните си кутии, абсолютно необувани - защо са били складови и досега нямам обяснение.
Едит: и други складови стоки съм купувала, включително уреди, играчки и прочие; те също идват със смачкани в ъгълчетата кутии или нещо от този род, дребни недостатъци, които придават по-кофти вид на опаковката. Това не касае продукта вътре.

# 453
  • Варна
Благодаря Камиче  bouquet
Ще порьчвам смело,тогава...

# 454
  • София
Купих Геокс на детето от немския склад.Нищо не открих като някакъв дефект.
Дойдоха с етикет в перфектно състояние.Отговарят на номера и ги носи с удоволствие.

# 455
Здравейте, момичета.
За детски обувки Crocs искам да попитам. Някой с номер около 30 може ли да ме ориентира в дължината на стелка 13 или 1.

Crocs Classic                                   Crocs Crocband

UK 1 - 21cm                                     UK 1 - 20cm

Crocs Keely Pump                           Crocs Sandal

UK 13 - 20cm                                 UK 13 - 19.5cm

Crocs Electra

EU 31 - UK 12 - 19cm

# 456
момичета Caprice отговарят ли си. За ботуши става въпрос. Ако нося номер 38 кой трябва да взема.

# 457
Отговарят си, но според мен са за тясно ходило  Peace

# 458
  • Варна
момичета Caprice отговарят ли си. За ботуши става въпрос. Ако нося номер 38 кой трябва да взема.
Отговарят си на номера. Според мен са за нормално ходило ( имам ботуши и чехли на марката).

# 459
  • София-Младост
Здравейте, момичета.
За детски обувки Crocs искам да попитам. Някой с номер около 30 може ли да ме ориентира в дължината на стелка 13 или 1.
1UK, което отговаря на 33/34 по нашата номерация. Адифит зона 20 см, до края 21
Това според вас маратонка ли е или някакъв модел работна обувка?
http://www.amazon.co.uk/Gevavi-Safety-Sicherheitsschuhe-Gs31-Tra … 065712&sr=1-3

# 460
Ала бала не съм сигурна,  защото няма описание  newsm78 , но пък в заглавието пише safety , предполагам че ще е за работа  newsm78

# 461
Някоя мама на момиченце, която е поръчвала сандали на Agatha ..... може ли да ми примери  UK 12 ?
Ще съм благодарна!
 А отзиви за марката, като качество, удобство?

# 462
  • София
 pavlinaj, Ала-Бала, благодаря!
Святкащите детски Skechers качествени ли са и как бяха те- отговарят ли на таблица или вървяха умалени...

# 463
pavlinaj, Ала-Бала, благодаря!
Святкащите детски Skechers качествени ли са и как бяха те- отговарят ли на таблица или вървяха умалени...
Дъщеря ми два сезона носи тези http://www.amazon.de/Skechers-Boogie-Lights-M%C3%A4dchen-Sneaker … SARWGDRY99KPZCN8R Не са мръднали и още светят  Peace Simple Smile
Може ми са с една идея умалени, за по- тясно краче са според мен.

Аз съм в търсене на затворена обувка, тип бота. За дъщеря ми УК 1.5- 2. Изчистена, семпла за училище.
Ако някой е попадал на нещо подходящо, ще съм благодарна за насоката  Hug

# 464
Здравейте,

Fly London дали отговарят.

Тези дали изглеждат добре на живо и дали стоят добре на крака?  http://www.miniprix.bg/produkt/1122042
В miniprix на тези пише 37 - стелка 24,5, а за модел със същата подметка, но друг цвят 37 - стелка 23. Аз по принцип нося 37.

Последна редакция: вт, 13 яну 2015, 08:35 от vili_koleva

Общи условия

Активация на акаунт