Място за боси стоножки - 5

• 88 318
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
  • София
desuri ,не точно ластик.Нещо като плат,който е много еластичен.

Супер това се надявах да чуя HugА дали ще е много нахално да помоля и за снимчица,когато може? Praynig
Видях на една дама с такъв плат(но друг модел), прилича на неопрен, има лека еластичност, и отвътре е като полар,предполагам тези са също с такъв плат.

# 511
Момичета моля за мнение за тази http://it.buyvip.com/ref=pe_219881_62240041_dswi3?src=email& … amp;ref=qd_d_bc_b марка чанти, че награбих две на празна карта. Качество/ цена заслужават ли си

# 512
Ако са Free for humanity - не ги харесвам, моята миришеше ужасно, и то не на кожа, а на някакви химикали, и изглеждаше евтина  Peace

# 513
  • Под Сините камъни
  И аз се бях полъгала преди време и си бях купила  Free for humanity .Много нескопосани чанти,моята е черна ,но си личат белите конци отвътре с които е шита .Кожата не е от най качествената(на места стои на точки )на снимките изглеждат перфектно ,но на живо не са така.

# 514
В италианския склад Converse за 8,28 евро - №40
http://www.amazon.it/Converse-Taylor-Hi-Sneaker-unisex/dp/B001ID … 571156&sr=1-8

# 515
  • Варна
 Момичета, ако порьчам от немския склад едни ботуши,превозвач ли трябва да ползвам и до колко време мога да ги вьрна,ако нещо не е наред??? newsm78

# 516
dontcheva1973 , можеш и до БГ да си ги пуснеш , ти преценяваш дали цената за доставка те устройва  Peace

# 517
  • Варна
 PERLI ,Благодаря  bouquet

# 518
The ant has... , galia1231977 точно за тази марка питах. Много ви благодаря за отговорите спасихте ме, аз от лакомия две си бях взела

# 519
Здравейте, момичета! Вчера направих поръчка от немския Амазон на обувки, която след около 4 часа отказах и получих мейл, че приемат отказа ми. Днес установих, че са ми дръпнали стоте лв от картата. Моля, дайте ми идея какво да правя? Да чакам, да пиша някъде или.....Благодаря ви!

# 520
Парите не са "дръпнати", а само блокирани. Или чакаш банката ти да ги деблокира - 15 до 45 дни, или с писмото, че са отменили поръчката искаш от банката да ти ги освободят по-рано   Peace

# 521
  • София
Здравейте, момичета! Вчера направих поръчка от немския Амазон на обувки, която след около 4 часа отказах и получих мейл, че приемат отказа ми. Днес установих, че са ми дръпнали стоте лв от картата. Моля, дайте ми идея какво да правя? Да чакам, да пиша някъде или.....Благодаря ви!
Блокирали са ти парите, от твоята банка зависи кога ще се отблокират, моята например е Unicredit и ги освободиха след 10 дни без да искам писмо от Амазон за отказа.

# 522
Благодаря, ant и Миленски! И моята банка е Уникредит   bouquet

# 523
  • Sofia
От италианския склад мога ли да пусна изгодно към Германия, Англия? Не ми се ползва италианския превозвач  newsm78

# 524
NBM , около 3 -4 евро е разликата до БГ и УК, Германия , които после пак ще дадеш на превозвача . Ти си знаеш де  Peace

Общи условия

Активация на акаунт