The Walking Dead - 13

• 29 008
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Ænima/Albuquerque

Тя не ме вълнува толкова.  Mr. Green

# 631
Дьеръл като че ли е най-акуратно фонетично, но на кого му дреме, по дяволите?  hahaha

Блек, кажи са кат на свои хора, как щеше да ти е правдоподобно да се гътне Тайрийз.  Mr. Green

# 632
  • София
Дьеръл и Кьеръл кьен'т дай ин дъ Уокинг дьед.

# 633
 smile3532 smile3532

Доста се затрудних докато го нацеля.

# 634
  • Ænima/Albuquerque
Дьеръл като че ли е най-акуратно фонетично, но на кого му дреме, по дяволите?  hahaha

Ама на мееен! Искам да знам как да го пиша!  hahaha

# 635
Какво се чудим? Даръл си е мъжествено на бг. Деръл ми е...ох потръпнах чак.

# 636
  • София
Не е ли по-лесно да кажем Арбалете, Арбалете... няма нито фонетична, нито друга чуденка... Бях забравила защо го харесваме толкоз!

# 637
  • София
Рик много брада е завъдил нещо. Thinking

# 638
Дали си има и квартиранти в нея hahaha

# 639
  • София
100 %!!!
Червеи със сигурност!

# 640
 Joy Абе гнусни такива, бе!

Саркът, както ти идва отвътре, тъй го пиши, ебаси.

# 641

Блек, кажи са кат на свои хора, как щеше да ти е правдоподобно да се гътне Тайрийз.  Mr. Green

Ми де да знам - в някаква по-екшън сцена, където има повече възможност за грешки. Не така глупаво вторачен в някаква снимка, без да си пази гърба, все едно апокалипсисът е дошъл снощи.

# 642
Еми, той си беше толкова отнесен напоследък, че на мен някак ми допадна краят му.

# 643
Той винаги е бил отнесен, горкия, и все за хуманност говори. Говореше.   Blush

Помните ли като го чакахме всички да мре насред зомбитата, като ходиха на акция с Дьеръл (прости ми, скъпи!) и Мишон? Е те тогава ако беше задържал тоя бяс, можеше да оцелее, ама не. Той пак почна да приказва за човечност. Затва най ме израдва халюцинацията с оня, канибала. Той направо резюмира целия Тайрийз. Май и затва всъщност не ми стана твърде мъчно.  Thinking

# 644
  • Gotham City
Той винаги е бил отнесен, горкия, и все за хуманност говори. Говореше.   Blush

Помните ли като го чакахме всички да мре насред зомбитата, като ходиха на акция с Дьеръл (прости ми, скъпи!) и Мишон? Е те тогава ако беше задържал тоя бяс, можеше да оцелее, ама не. Той пак почна да приказва за човечност. Затва най ме израдва халюцинацията с оня, канибала. Той направо резюмира целия Тайрийз. Май и затва всъщност не ми стана твърде мъчно.  Thinking

Аз помислих, че ще стане зъл, ама... не душичка той

Ей тук да си почетете малко, ако не сте чели
ИНТЕРЕСНИ ФАКТИ ЗА ИЗМИНАЛИЯТ 9-ТИ ЕПИЗОД
Скрит текст:
1. Чад Колмън е поискал Карен да е сред мъртвите герои, които Тайрииз вижда в къщата на Ноа.
2. В много страни се счита, че влезнеш ли в друга къща първо с левият крак, то ще имаш лош късмет. Е, познайте Тайрииз с кой крак влезна в къщата на Ноа...
3. От началото на сериала във всеки един сезон има поне едно убитo дете.
4. На вратата в стаята, където Тайрииз беше ухапан имаше табела с името "Dead end", понеже се появиха няколко мъртви героя.
5. Изминали са едва 17 дена от смъртта на Бет и тази на Тайрииз. E, друго си е да чакаш 2 месеца..
6. Ако сте играли играта The Walking Dead:The Game, сигурно помните главният герой Лий. Интересното е, че той и Тайрииз умират буквално по един и същ начин. И двата героя по-рано в сериала и играта спасяват малко момиче, ухапани са на едно и също място, ръката им е ампутирана, но все пак умират.
7. Саша остана единственият жив герой от групата, която откри затвора след нанасянето на Рик и групата му.

Общи условия

Активация на акаунт