The Walking Dead - 13

• 28 998
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • Ænima/Albuquerque
7. Саша остана единственият жив герой от групата, която откри затвора...

Да си ходи.

# 646
 Joy Да! А и тя актрисата не беше ли бременна, как ще я кара занапред? Ще и крият корема зад трупове от зомбита? Rolling Eyes

# 647
  • София
Бет и Да(е)?(ъ)ръл  Sick

Обаче имаше един много хубав кадър, когато взе пачката банкноти, за да подпали къщата.

# 648
  • Ænima/Albuquerque
Пък да ви кажа, Рикардо адски се е разсексил (това е средно между разхубавил и "станал егъси секса") от първи сезон насам. В първи епизод е келеменце-кьосе.  hahaha

# 649
# 650
  • София
Засрами се, Бебе.

# 651
Ааа, Рик? Що му викаме Рикардо, я пак? Blush

# 652
  • Ænima/Albuquerque
Щот ми е нежничко.  hahaha

Бебе, изкажи се по другите, по-важни въпроси, не що му викам така. Crossing Arms

# 653
Ем, на мен Рик никога не ми е бил секси, като татко го възприемам. Виж Даереъл... Rolling Eyes

# 654
  • София
Пък да ви кажа, Рикардо адски се е разсексил (това е средно между разхубавил и "станал егъси секса") от първи сезон насам. В първи епизод е келеменце-кьосе.  hahaha

Да!  Heart Eyes 1dating
Преди час-два го установих за 659-ти път!

# 655
  • Ямбол
Пак се сетих за походното...

# 656
  • София
Даереъл. hahaha Не ме обърквай поече. hahaha

Рик не че толкова се е разхубавил, ама е станал бад ас, не му пука толкова и така е по-атрактивен.

# 657
  • София
като ощави флората и фауната, която отглежда съвсем ше стане!
Обаче си мисля друго - сигурно му е полезна, защото поне постоянно има мезе и не остава гладен.

# 658
Рик не че толкова се е разхубавил, ама е станал бад ас, не му пука толкова и така е по-атрактивен.

Да! С тази неговата човечност не можех да го дишам на моменти. Grinning

# 659
  • Ænima/Albuquerque
А, не, не. С флората и фауната е чудесен. Бе, кво ми става с това окосмяване?! О.о

Общи условия

Активация на акаунт