Подута срамна устна

• 2 262
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте!
за първи път ми е появи преди няколко години  и  тогава гинеколожка ми каза народен лек - смес от мед, спирт и брашно, но в какво съотношение, не помня. Не записах рецептата и сега толкова съжалявам! Докторката каза, че не е необходимо да пия лекарства. Силно намален имунитет. Просто друга причина нямах. След няколко намазвания забравих ужасната болка  Mr. Green до днес.
Дали някой е използвал такъв мехлем за подобен проблем или да сподели друга рецепта?
Благодаря предварително  bouquet

# 1
По-добре отиди на лекар! Все има причина за подуването. Диагнози, поставени на око могат да се окажат нож с две остриета! Успех!

# 2
  • Sofia
ОТиди на лекар! Аз имах подобен проблем. Пих силен антибиотик една седмица без резултат, и после като отидох в Токуда при Карагьозов се оказа, че е Бартолинова жлеза, която се е запушила. Направиха ми опирация, за да я резнат и после доколкото разбрах са я шили и са оставили друго място от което жлезата да си върши работата. С пълна упойка е операцията. НЕ СЕ САМОЛЕКУВАЙ!

# 3
И аз се сетих за Бартолинова жлеза. Оперираха ме преди 6-7 години. Пуснаха ме още на следващия ден. Операцията е почти козметична, но е наложителна.

Общи условия

Активация на акаунт