След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.34

• 18 176
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Ей ся му се роди амбицията да е богат и лъскав - удара по мъжкото самочувствие прави чудеса   Mr. Green

# 556
сега идвам ...по закона на мърфи ...обяснявах вектори на големия  ooooh!..
направо умрях ...изтървах ли баклавата  newsm78   а само прочетох ,че Кире е секси и  то от Ирка ....това е много добре ...Иркчони ...злато пак ни превеждаш ...Я тебя люблю слънце ..

Вени Гери тук съм не може без мен ...щом дават Кире ...трябва някой да го защитава  Hug Hug Hug Hug...Ей събрахме се бе .....Обичам ви ...как е химията ..като при Зейнеп или не ...мен това ме вълнува  Crazy

# 557
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тоя съвестта го загриза, а уж им е роднина  ooooh!

# 558
направо умрях ...изтървах ли баклавата  newsm78   а само прочетох ,че Кире е секси и  то от Ирка ....това е много добре ...Иркчони ...злато пак ни превеждаш ...Я тебя люблю слънце ..

Вени Гери тук съм не може без мен ...щом дават Кире ...трябва някой да го защитава  Hug Hug Hug Hug...Ей събрахме се бе .....Обичам ви ...как е химията ..като при Зейнеп или не ...мен това ме вълнува  Crazy

Ей я бе  Hug Hug Hug Ей ся сърцето ми е вече много щастливо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 559
Още химия не сме видели.

# 560
  • Дъблин

Катееееееее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Обичам теееее!!!!
Ква химия, кви 2 лева... за малкод а не заспя. нещо ми е скука Simple Smile  Добре, че сте вие!!!

# 561
21:00 21:15 TOTAL Reyting sıralaması
1 #kucukgelin
2 #ohayatbenim
3 #gonulisleri
4 #SerefMeselesi
5 #yeteneksizsiniz
6 #guldurguldur

Party Party Party Party Party

# 562
  • У Диспансера ...♥♥♥
Много пари трябвало, предлага бащата да продадат дома им
Майката отказа
Иска да сменя колата, ама кога баща му каза не знаел

# 563
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ся това пак от фрагмана, че искал да бъде като брат си такъв умен, образован, спокоен

# 564
# 565
Тез двамата искат бой.

# 566
  • У Диспансера ...♥♥♥
Това не било кетап, а класьор им каза

# 567
  • Керодиспансера
КС беше много силен образ, това е много скоро -ще му изиграе лоша шега,- интонацията същата, мимиките същите, жестовете и те  ooooh!

# 568
Тери как се радва на рейтинга  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha голяма скица си

абе Кире си го взимам да знаете ...мноооооооооооооооого ми е готин бееееееееееееееееееее

Лилче ...много хубава снимка ....недей ,че .............................

# 569
  • Керодиспансера
Трите кифли  Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт