След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.34

• 17 973
  • 748
  •   1
Отговори
# 735
Яската що се скара с Рошко ...някой разбра ли или останахме само неграмотните тука  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha ...откъде можех да знам в 8-ми клас, че не е английския,който ще ми е нужен  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 736
Какво е това ланче дето все си слага тоя , па и е скъсано  Mr. Green

# 737
тука сите неграмотни явно останахме  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
само разбрах ,че майката отива да се извини на таткото и го намери ...обесен

# 738
тоя уж се обеси  ooooh!

# 739
Баща им се самоуби.
Аз вече спирам да го гледам че ми е скучно вече.

# 740
Яската що се скара с Рошко ...някой разбра ли или останахме само неграмотните тука  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha ...откъде можех да знам в 8-ми клас, че не е английския,който ще ми е нужен  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Добре започваме, двама умрели за една серия..  Shocked

# 741
С длетото тънко не дълбай в моето сърце, още има рана, ..... Joy Joy Joy

и в моето също .....

# 742
# 743
Скрит текст:
Яската що се скара с Рошко ...някой разбра ли или останахме само неграмотните тука  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha ...откъде можех да знам в 8-ми клас, че не е английския,който ще ми е нужен  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Добре започваме, двама умрели за една серия..  Shocked

във втора .... четирима  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 744
  • Дъблин
ооОооооооооо направо връжка... сега това само беше остано да направят в сериата. ......

# 745
Требва да свърши, а  newsm78 точно два часа стана - в 8:30 почна. Те не го спряха за реклами..бреййййй

# 746
# 747
# 748
Аз вика да вземат като за 1 епизод ей така още 2 ма да се самоубият и като за начало е идеално.
Аз отивам да гледам Зейкер да пишете какво е станало.

Общи условия

Активация на акаунт