След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.35

• 24 320
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
Ей тук Кирето  е хубав.... даже ммного хубав

http://instagram.com/p/r_vzvfTFx_/

# 736
Илинче,  Hug, честит рожден ден, много здраве и успехи ти пожелавам, радвай се на живота, мечтай и следвай мечтите си     love001

Има и кризисен вариант, ако рейтинга падне стремглаво, просто в неделя почват с ГБ в 20.00 дават 2 серии накуп, а по време на рекламния блок вместо реклами пускат ШМ  Mr. Green, успеха им е в кърпа вързан,при това бързо развитие на действието, рекламния блок ще им е напълно достатъчен за да покажат баклавата и дъската /Сибел/ Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Аз съм за, и за и за  Joy
Момичета, пътувам и ми е трудно да ви следя, по-късно ще прескоча да ви видя  Hug  Hug  Hug

# 737
Илина, честит рожден ден!  Hug

# 738
  • Керодиспансера
Или Hug Hug Честит рожден ден, мило дете !  love001 newsm51

# 739
  • Керодиспансера
Вай бе, тук Керем бей много изискан и хубаааав  Heart Eyes

# 740
Илинче,  Hug, честит рожден ден, много здраве и успехи ти пожелавам, радвай се на живота, мечтай и следвай мечтите си     love001

Има и кризисен вариант, ако рейтинга падне стремглаво, просто в неделя почват с ГБ в 20.00 дават 2 серии накуп, а по време на рекламния блок вместо реклами пускат ШМ  Mr. Green, успеха им е в кърпа вързан,при това бързо развитие на действието, рекламния блок ще им е напълно достатъчен за да покажат баклавата и дъската /Сибел/ Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Аз съм за, и за и за  Joy
Момичета, пътувам и ми е трудно да ви следя, по-късно ще прескоча да ви видя  Hug  Hug  Hug
Лени, мило. ....Аз имам и друг вариант събират екипа и снимат втори сезон. ...Все ще намерят някой зъл чичо, дедо , тетка, стринка с разхайтена дъщеря, лудо влюбена у наше Кире.....Мела,  може и да я убият. ...Не може, ами е наложително. Зъбла си гради кариера в Качамака, няма  да я проваляме...

# 741
  • Керодиспансера
Хайде в новата тема ,да не паднем от покрива  Naughty
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=811866.0;topicrefid=19

Общи условия

Активация на акаунт