След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.35

• 24 348
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
За всички желаещи, тази вечер 23.15 ШМ по Канал Д, все пак повторението е майка на знанието  Mr. Green

# 706
  • У Диспансера ...♥♥♥
Черешките, са към премахване Ели, защото рейтинга им е много спаднал в момента, ПО-то е същата работа от рейтинг 10 нагоре, сега вече е към 4-5, отиват към рейтинга на ГБ.То като гледам сега другите с какъв рейтинг са, ми те нашите си бяха супер направо, те рейтинга им беше колкото на ШМ- то в първата му серия.

# 707
                            Слънчеви пиленца,привет!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Абе тия кво си мислят-да ни правят шашардъ със ШМ-то ли?? newsm78 newsm78

По въпроса ще им кажа следното:/ една  поговорка /

Зорлям гюзеллик-олмаз!!  /Насила хубост не става!!/ Naughty

Ако ще да ми го повтарят непрекъснато-няма да го гледам! Mr. Green

Тия тъпанари трябва най-после да разберат,че сбъркаха с ГБ-то!! Mr. Green Mr. Green
       /още ме е яд и не ми е минало!!/

Хубав ден на всички!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 708

Незабравимо..........

# 709
Има и кризисен вариант, ако рейтинга падне стремглаво, просто в неделя почват с ГБ в 20.00 дават 2 серии накуп, а по време на рекламния блок вместо реклами пускат ШМ  Mr. Green, успеха им е в кърпа вързан,при това бързо развитие на действието, рекламния блок ще им е напълно достатъчен за да покажат баклавата и дъската /Сибел/ Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Подкрепям с двете ръце!!

# 710
# 711
  • София
Има и кризисен вариант, ако рейтинга падне стремглаво, просто в неделя почват с ГБ в 20.00 дават 2 серии накуп, а по време на рекламния блок вместо реклами пускат ШМ  Mr. Green, успеха им е в кърпа вързан,при това бързо развитие на действието, рекламния блок ще им е напълно достатъчен за да покажат баклавата и дъската /Сибел/ Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Подкрепям с двете ръце!!

А, още по-добре е, да започнат снимки на сезон 2 на ГБ и гледай тогава какво става!  hahaha hahaha hahaha Рейтингът ще е рекорден. Той К.Б. е свикнал да тъче на 2 стана.  Laughing

# 712
Ирка, за ПО четох последно, че за да вдигнат рейтинга във втори сезон вкараха някаква миска, която уж да пречи на Яман и Мира, но се оказало, че рейтинга пада още повече, и миналата серия се целували , та рейтинга мръднал. Не зная колко е вярно, но ето триковете, които се правят. А ние ревяхме за кекс, за повече Зейкер, за повече работа върху тяхната история, а не върху страничните истории, те ни пускаха какво ли не, но не и това, което щеше да мръдне рейтинга. Съвсем целенасочено явно, не откриваме нещо ново все пак. Знаели са и те тези трикове, и те са г иприлагали, но ги прилигаха със снимки от сета, не и със работа върху сценария. И накрая всички знаем какво стана ....

Мише, много ми хареса това , че Керем е свикнал да тъче на два стана, аз мисля, че и на три ще се справи добре, може и турската версия на челюсти да снима в този промеждутък. За ГБ няма нужда да се готви за играта, достатъчно е да бъде себе си, естествените неща са най-добри и истински,...така че, направо пишете на Алтан, и той също е полифункционален, може да снима на две места, сценарий не им трябва, да се пуснат по течението е достатъчно  Joy Joy Joy Joy Joy пак ще им се получат нещата на 100 %

# 713
Влязох във форума на 1001 нощ, имало е изложба на декори, аксесоари и облекла от ВВ, та видях Оканаhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=811632.15;topicrefid=20-немога да качвам снимки- подстриган и с намалена дължина на брадата готин е с вид на гадже за нашето момиче.

# 714
  • София
Лени, в ГБ може да карат и без сценарий, че по сценарий го докараха до безмислен финал. Я, виж когато се беше притеснил К.С. за Зейно и я чакаше пред тях, как не по сценарий я вдигна, защото идвала кола.  Heart Eyes  Wink

# 715
  Ето рейтинга  от предната седмица

ПО - 21.11
TOTAL
SıRA

PROGRAM   KANAL   BAŞLANGıÇ   BITIŞ   RATING   SHARE

2   MEDCEZIR   STAR TV   20:43:40   23:39:22   6.40   15.40

Черешките 22.11 -

2   KIRAZ MEVSIMI   FOX TV   20:45:37   23:25:55   6.23   14.84

Те триковете ги знаят , ама не искаха да ги използват . Бяха зачеркнали ГБ от картата на сериалите
 Ще видим дали е било за добро  Peace

# 716
Ирка, за ПО четох последно, че за да вдигнат рейтинга във втори сезон вкараха някаква миска, която уж да пречи на Яман и Мира, но се оказало, че рейтинга пада още повече, и миналата серия се целували , та рейтинга мръднал. Не зная колко е вярно, но ето триковете, които се правят. А ние ревяхме за кекс, за повече Зейкер, за повече работа върху тяхната история, а не върху страничните истории, те ни пускаха какво ли не, но не и това, което щеше да мръдне рейтинга. Съвсем целенасочено явно, не откриваме нещо ново все пак. Знаели са и те тези трикове, и те са г иприлагали, но ги прилигаха със снимки от сета, не и със работа върху сценария. И накрая всички знаем какво стана ....

Мише, много ми хареса това , че Керем е свикнал да тъче на два стана, аз мисля, че и на три ще се справи добре, може и турската версия на челюсти да снима в този промеждутък. За ГБ няма нужда да се готви за играта, достатъчно е да бъде себе си, естествените неща са най-добри и истински,...така че, направо пишете на Алтан, и той също е полифункционален, може да снима на две места, сценарий не им трябва, да се пуснат по течението е достатъчно  Joy Joy Joy Joy Joy пак ще им се получат нещата на 100 %
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Здраголова  Hug ей ги въпросните снимки на Оки  Peace

# 717
  • Керодиспансера
Лени, в ГБ може да карат и без сценарий, че по сценарий го докараха до безмислен финал. Я, виж когато се беше притеснил К.С. за Зейно и я чакаше пред тях, как не по сценарий я вдигна, защото идвала кола.  Heart Eyes  Wink
И не по сценарий пропя в колата и я пощипваше закачливо  Mr. Green

# 718
  • Керодиспансера
Еее,Оки, горе-долу заприличал на човек  Naughty

# 719
                 Малко турско-dizi новини:

1.Продължава кастингът за филм по романа "Говори това,което казва съпругът ти"
Главните роли ще се изпълняват от Езги Мола и Мурат Йълдъръм
2.Говори се за нов проект на Бурак йозчивит в Ай Япъм.В новия сериал той ще играе бедно момче,което забогатява за една нощ.

3.Къватч Тътлату е решил да се премести да живее в Лос Анджелис-Америка.Ще се връща в Турция само по покана за нови проекти и реклами.
     Дали е вярно?? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
4.На помощ но сценариста на Черешките-Хорзум-идва Елгин Елгюн с цел повдигане на рейтинга.

Общи условия

Активация на акаунт