След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.34

• 18 011
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
  • Дъблин
Офффффффффф, сега Химика, да не опраши и таз русата?? нещо много я гледа.... еееее хайде, поне нещо да се случи..

Тц, няма да е сега. Първо ще опраши черната  Mr. Green Даже трябва да е още в първи епизод, ако следват мотамо оригинала...

Е хайде дееееее, пуснах тук брада!!! До сега за мен действието с еравива като - бла бла бла бла бла.....

# 601
тия що вечеряха у куцата ... newsm78

# 602
  • Дъблин

поканиха ги на гости Simple Smile да се запознаят Simple Smile

# 603
В колко трябва да свърши?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 604
Скрит текст:
на едната какво и е на крака ? за какво се слага това приспособление ??

Е нали в оригинала е така, само дето, оригинала се разива в средата на 20ти век ..май тогава беше...а сега такова нещо надали същуствува ...освен в музеите  Thinking Mr. Green

Хм, опитен режисьор, пък такива елементарни грешки да направят - нещо ми е странно...

newsm10

В този квартал едва ли реално може някой да се появи на балкона по бикини  ooooh! ooooh! ooooh!

Да, бе, аз видях, че съскащата е по дантелени бикини, чак като качи Лил снимката  Shocked Shocked Shocked Shocked
шок шок шок направо!

# 605
Голема скука  Tired Tired Tired

# 606
В колко трябва да свърши?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy

Лил, първо кадаифа да видим бе, къзъм... ей го на, показа го ...йухуууууу

# 607
  • У Диспансера ...♥♥♥
Майката извика сакатата на вечеря, а нашия каза на Рошко да излезели и да се повеселяли
А тоя им каза да се сприятеляли с тях и тия ги извикаха на плаж да отидели, а двете кифли и те отидоха на плаж

# 608
Скрит текст:
на едната какво и е на крака ? за какво се слага това приспособление ??

Е нали в оригинала е така, само дето, оригинала се разива в средата на 20ти век ..май тогава беше...а сега такова нещо надали същуствува ...освен в музеите  Thinking Mr. Green

Хм, опитен режисьор, пък такива елементарни грешки да направят - нещо ми е странно...

newsm10

В този квартал едва ли реално може някой да се появи на балкона по бикини  ooooh! ooooh! ooooh!

Да, бе, аз видях, че съскащата е по дантелени бикини, чак като качи Лил снимката  Shocked Shocked Shocked Shocked
шок шок шок направо!

в тоз сериал ,явно всеки ще покаже кой какво има  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 609
  • Дъблин

веднага!

# 610
До сега искаха да се бият ся ще излизат.Мммм на плажа.ммммм баклав
 Heart Eyes

# 611
Тоя нашия поне сее разхвърля  Mr. Green

# 612
  • У Диспансера ...♥♥♥
Е нали баща и продава място за дюкана им и им даде назем париама кой знае с ква лихва ще ги праснат  ooooh!

# 613
  • Дъблин
ооо толумбичкииии .. как обичам!!

# 614

Лилче 2 часа е сериата

Общи условия

Активация на акаунт