Лидл ::53::

• 82 816
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Пише :"Сваляща се плоча от алуминий с висококачествено незалепващо покритие на фирма ILAG"
 Алуминият се загрява бързо.
М даа, не съм го дочела  Sick
Сега ме безпокои факта за големината, това което пише `FSS`.

# 421
  • Варна
mima_r, благодаря, а да питам дали някой е срещал "Патиланско царство" сред книжките, търсих, търсих, от всички видове имаше и то доста заредено, само тази не я видях Sad
Аз я видях, но във вторник, в Лидъла на Владислав имаше няколко бройки. Но може да се е изчерпала.

# 422
  • София
Някакви мнениия за тавичките от понеделник? Приличат ми на алпака. Тази с грила ще е супер за патица, за пиле, за нещо на водна баня. А и размерите им не са ню-ню!
Пускали ли са ги преди?

mima_r – размерът на термоклина отговаря ли си? ( че аз го скрих за подарък)

Не съм купувала риба от Лидъл и загледах пъстървата,(че шаранът е с много кости) - добре ли е почистена, отзиви?

# 423
Моля за инструкции за джобните грейки, как точно се загряват? Какво се прави с тази пластинка?

# 424
  • София
натиска се, изщраква и почва да втвърдява  течността в грейката и  тя се загрява.

# 425
Стикерите за стъкло /имаме с бухалчетата/ има ли начин да се задържат по- дълго? Преди 3 дни ги поставих и днес видях, че започнали да се отлепват и до 2 дни ми се струва, че ще паднат.  Thinking

# 426
пъстървата в Лидл е страхотна. Вземала съм и намалена дори, винаги е била много добра. Вътре е добре почистена, но има люспи, които се махат с едно тръкване на ножа.

# 427
# 428
Стикерите за стъкло /имаме с бухалчетата/ има ли начин да се задържат по- дълго? Преди 3 дни ги поставих и днес видях, че започнали да се отлепват и до 2 дни ми се струва, че ще паднат.  Thinking

аз така бях взела един стикер за стъкло от друг магазин и се оказа,че стъклото трябва да се намокри,за да се закрепи добре. не знам тези дали са такива

# 429
  • Пловдив
такива са Simple Smile
Миналата година отвисяха по прозорците и аквариума цял месец.

# 430
  • София
Аз си взех от хелоуинските стикери за стъкло и ги лепнах на сух прозорец, разбира се, почнаха да се отлепват, но като мина и се сетя, ги попритискам и още седят - от Хелоуин насам... Crazy
Сиренето на Пилос в малките опаковки 200г е ужасно. Взех намален пакет за проба - не стига, че му е висока цената, ами е и гадно. Нищо общо със сирене. Sick

# 431
  • Софиянка в Пазарджик :)
аз съм залепила стикерите без да мокря стъклото,не са се разлепили-около 7дни вече,дори климатика духа в тях и мислех,че ще падат постоянно,но няма проблем.

# 432
Някакви мнениия за тавичките от понеделник? Приличат ми на алпака. Тази с грила ще е супер за патица, за пиле, за нещо на водна баня. А и размерите им не са ню-ню!
Пускали ли са ги преди?

mima_r – размерът на термоклина отговаря ли си? ( че аз го скрих за подарък)

Не съм купувала риба от Лидъл и загледах пъстървата,(че шаранът е с много кости) - добре ли е почистена, отзиви?

Ами ММ по принцип носи XL дрехи, добре му е клина. Мисля, че си отговарят. Клина е доста еластичен, може и на по-едрички да стане  Peace

# 433
Ето видео инструкция за джобните грейки.  Grinning
https://www.youtube.com/watch?v=pi9OFzpNV2k
Миналата година червените ми бяха много успешна покупка. Щраквам си пластината с две ръце като на видеото, но пропускам момента с кърпата, варя ги директно в една дълбока метална купа.

Взех свинско контра филе, на Тандем-Попово е, но ми се видяха доста мижави парченцата за 400гр. и измерих с везната. Опаковката е 424гр., а след като извадих 4-те парченца, празната опаковка с листчето, което е като подложка и беше сухичко - беше 72гр. (12гр. е пластмасата). Та явно съм на -50гр. месо. Следващия път, като взимам месо започвам да меря и ако се повтори започвам да им мрънкам. Не са виновни Лидл, но май прекалено прехвалихме Тандем-Попово?  Close

Взех едно масло със сол от Делукс серията - много вкусно. Не знам заслужава ли си цената, имаше подобно датско на Lurpark в Пикадили, но не му помня цената.

Бананите бяха много хубави и зрели, дивата сьомга също беше много хубава. Двете парчета бяха с различна форма, но идеално точен грамаж (2х 132гр. с найлончето)- след месото измерих и нея, скандинавска точност начи!  Embarassed Laughing

# 434
  • Русе
Взех свинско контра филе, на Тандем-Попово е, но ми се видяха доста мижави парченцата за 400гр. и измерих с везната. Опаковката е 424гр., а след като извадих 4-те парченца, празната опаковка с листчето, което е като подложка и беше сухичко - беше 72гр. (12гр. е пластмасата). Та явно съм на -50гр. месо. Следващия път, като взимам месо започвам да меря и ако се повтори започвам да им мрънкам. Не са виновни Лидл, но май прекалено прехвалихме Тандем-Попово?  Close
Аз избягвам да купувам меса на Тандем Попово от ЛИДЛ. Предната седмица имаше намален свински врат без кост. Трябваше да снимам. Пържолите бяха замръзнали и все едно са били сложени първо в калъп и след това рязани, стояха квадратни. Не такива бяха вратните пържоли на БОНИ.
Относно теглото - аз когато се сетя си тегля месата на контролната везна при плодовете и зеленчуците. А веднъж на касата, касиерката, явно се усъмни в теглото и сложи да претегли опаковката. Каза, че когато подрежда във витрината и види опаковка, която и е със съмнително тегло ходи и я тегли и ако не отговаря я маха. Но надали всички правят така. За това наистина ЛИДЛ не са виновни.

Общи условия

Активация на акаунт