Коледни украси греят, Августинчетата гукат и се смеят

• 31 543
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Лунно момиче,не се притеснявай,тя не нямалява толкова,че да не стига на бебовците  Peace Все пак организма си знае работата...
Да се похваля и оплача  Laughing Вече се обръща постоянно по корем,но проблема е ,че го прави и докато спи и нямам идея какво да слагам ,за да не се обръща вечер  newsm78

# 541
Мерси за информацията, фиона! Аз по принцип никога не съм успявала да изцедя за цяло ядене, но сега с електрическата помпа бавно, но славно се увеличават количествата. Преди правех в две шишета кърма и ам, но в един момент ми писна да мия толкова много и започнах да ги смесвам. Консистенцията на ам-то става много по-гладка, той пие аптамил ха, който стои малко гранулест. Като сложа и кърма гранулките изчезват. Това само информативно ти го казвам.

В софето мъглата малко пооредя и излязохме, та поспа ревльото. Естествено се събуди в момента, в който влязохме вкъщи, но поне е една идея по-спокоен Simple Smile

# 542
danny_p, каква ти е помпата сега и каква е била преди? Разкажи малко повече, изкушавам се вече. Моята скърца и се чува едно кръц-кръц-кръц. Дори дъщеря ми като я вземе и ми помпа във въздуха и ми се хили "кръц-кръц-кръц".
Ако има ще няйкой с ел помпа = да разказва!

# 543
fiona, аз бях с ел.помпа.докато имах кърма.Какво по - точно те интересува? Аз не съм пробвала с друга,но момичето с което бяхме в една стая в родилното беше с ръчна и страшно се потеше милата ръката и отиваше.А на електрическата-нагласяш,зареждаш,има степени на помпене и почва...

# 544
Мм ми купи ръчна на авент, добра е, но се шегувах, че мога да участвам в шампионат по канадска борба hahaha наскоро намерих в продавалника само електрическата глава, пак на авент. Дефакто и ръчната, и електрическата са една и съща помпа, само отгоре частта е различна. И съм доволна, много по-лесно е с електрическата. Дописвам: на авент ел.помпата няма степени, ръчно се наглася как да помпи и после се включва автоматичния режим, който помпи както е нагласен. Удобна работа Simple Smile

Фиона, прочетох статията за хомеопатията и съм много съгласна - ако се предписва, да е след подробен и внимателен преглед и беседа, не ей-така както им падне.

Последна редакция: вт, 16 дек 2014, 16:39 от danny_p

# 545
danny_p, за мен и за бебета(понеже пряко сме свързани) консултацията отне над 2 часа, при това аз си бях за вторични консултации, а не за първи път.

За помпите- дадохда ми някаква "фалшива" на фарлин. Ами ужасна е, с ръчната много повече цедя. Не мога да направя обаче съпоставка с качетсвена ел. И по-точно ме интересува съпоставка м/у количествата и времето за цедене м/у ръчна и ел. Обаче съм чувала, че медела електрическия им модел се водел най-добър от този клас електрически. Дописвам: на авент този накрайник, който е различен има контакт с кърмата, нали- това е онази клапа отгоре, на която при ръчния вариант се закачва дръжката?

Можели да ми напишете приблизително какво количество цедите за колко време? fanito01, ако имаш спомен. Замислям се ДК да ми донесе една ел. помпа.  Sunglasses

# 546
Аз нали увеличавам количествата сега цедя между половин и един час, зависи колко време имам. За десетина минути изцеждам основното количество - 40 мл горе-долу, и останалото е изстискване на капки. Сутрин и на обяд докарвам до 80мл, а следобяд и вечер 60-40 мл. Аз четох, че за този клас на авент били много хубави, обаче са страшно скъпи.

# 547
http://www.hippoland.net/cangaroo-elektricheska-pompa-za-k-rma-mommy-care  това е моята помпа-а за количеството и времето -предполагам е в зависимост колко кърма имаш...аз си спомням ,че едиснтвено веднъж така са мис е втърдили гърдите от кърма-когато ходих да ми махат шевовете в началото и ходих до пловдив и ме нямаше доста време и като се прибрах за 10-15 мин към 90 мл изцедих..

# 548
Вече съм в шах. След като двама УНГ не намериха причина за хъркащия нос я заведох при личната за ваксина. Ама тя, по-бъзлива и от мен, отказа. Сега какво, да предполагам причини, да я водя по-доктори, незнайно какви, с надеждата да налучка някой какво и е? Наистина не знам какво да правя. Дали пък не е някаква алергия? По едно и също време започна хъркащиия нос, неспокойното спане, започна да ака по 3 пъти на ден /знам че е повече от нормално, но преди акаше по 6-7 пъти/ и някак усещам урината да и мирише /не мога да определя на какво/ Последното може да е и щото започнах и по-рядко да сменям пампата и престоява повече. Изобщо всичко това може да не е свързано, но както писа някой ми трябва д-р Хаус да навърже всичко Sad
Ели и ние сме с хъркащ нос от много време и без ваксини съответно. Днес бяхме при педи и нея я е страх да бие така ... та сега ни изписа едни  правени капки да слагаме . Бях в аптеката направиха ги и днес ги започваме дано до понеделник да е добре. А отделно тя като му гледа гърлото вижда секрти, които се стичат към гърлото. При вас така ли е ?

# 549
  • Точно където трябва
aniiii , няма секрети.
fiona, интересува ме хомеопатията. Запозната съм с нея, даже съм приемала такива лекарства много одавна. Имисля точно такова да опитам. Разкажи.

# 550
Аз пробвах ел. Помпа на nuk u na kangaroo.  Ами и с двете не успях да изцедя нито капка, вакума идва слабичък за моите цицори. Дори момичетата, които ми ги дадоха идваха в нас да ги нагласят, но уви. Най - добре ми е с ръчната на авент, но с нея вече ме боли десния палец и нищо не мога да бутна с него, стана нефункционален. Може би електрическата на авент също би вършила добра работа, но в момента финансови нд ми е изгозно Mr. Green.

# 551
и ние сме с хъркащ нос още от самото начало-аз писах в някой по-стар пост-винаги го повдигам на въпрос при доктора и винаги казва,че няма нищо и че това са секрети от млякото ,а не от болест.Мен също ми се струва все едно направо храчки има и направо все едно от гърдичките идва,но всеки път ме успокоява,че си е напълно здраво детето и си слагаме ваксините.Но няма секрет по гърлото да се стича...

# 552
danny_p, правилно ли разбирам, че цеденето ти отнема м/у половин и един час или, че се цедиш през половин/един час? С ел. помпа също ли по толкова?  Shocked

Допълвам:
 fanito01, принципно аз цедя пълни гърди до омекване за около 15 минути вече двете, когато не са много пълни пак да кажем за толкова, просто в един момент престават да пускат. Просто имам разлика в количеството. И на мен ми се струваше много бавно това! Правя го с ръчна на авент. На мен проблемът основно ми е в продължителността, ако продължителността с ел. помпа е същаата за същото количество, а спестявам самото помпане ми е все тая за 300 лв.  Crazy

Ели, ще пиша довечера като заспят дребосите.

# 553
  • по пътя
Lunno momi4e, тонзилотренът са малки хапченца, които се смучат. Хомеопатични са, нямат вкус на нищо, първия ден може да се смучат много често - всеки час ми казаха в аптеката, за бързо облекчение. После през 3-4 часа.
Мерси много, ще го имам предвид.

# 554
Сами ви съветвам ако сменяте помпите и ще се дават пари  първо да пробвате. Помпенето не зависи толкова до помпата,колкото дали ще пасне на физиологията на гърдата. В болницата ми обясниха това и че на авент били най-универсални и затова се харчели най-много.  Peace Например аз ползвах ръчната на авент ,но до 2-1 месец. Като ми се регулира кърмата и ми се измениха гърдите и сега и капка не пада с нея!

Общи условия

Активация на акаунт