Сладкарничка за книги - тема 21

• 24 669
  • 717
  •   1
Отговори
# 600
Още подаръци чудни видях , браво на Дев , че така сладко е изненадала Мижче , много мил жест  Heart Eyes

Маришка , аз точно днес започнах на четеца "Дамски гамбит" , толкова ли е хубава книгата , аз съм още в самото начало .  newsm78

Момичета , пуснали са "Мария -Терезия" за седмичното намаление , мооооже ли един лайк за нея  Praynig  https://www.facebook.com/329128817111388/photos/a.895313450492919.1073741895.329128817111388/895313597159571/?type=1&theater

# 601
  • София
Вчера бях обещала на някой да пиша за "Изгубената съпруга" на Алисън Ричмън, обаче забравих на кой  ooooh!! Проверих - имам я, в мен си е, ако някой я иска, да пише.
Абе, мацки, ква стана тя - всеки предлага нещо на сергията  hahaha, пък клиенти няма.

# 602
Ооооо , Вени , де да бях  при вас , щях да ви кажа клиенти дали няма , ама .....  Joy

# 603
  • София
Нарче, много силен и чист е образът на главната героиня, от другата страна на бариерата е човек, рядък по степен на извратеност на мисленето. Сюжетът е много ... реален, нищо не е преувеличено, а края е толкова удовлетворяващ, въпреки че след някои рани за удовлетворение не може да се говори... мисля, че е до вкус. На мой приятел, комуто я препоръчах, беше направила лошо впечатление - брутални секс сцени имало...  newsm78 Аз дори не ги бях отразила тия сцени, но явно на него сюжета и психологията на героите са му били слаби, щом това го е впечатлило... Кажи после как ти се е сторила  Hug

# 604
  • ГОре на черешата...
Ооооо , Вени , де да бях  при вас , щях да ви кажа клиенти дали няма , ама .....  Joy

И аз, и аз Whistling...

# 605
Нарче, много силен и чист е образът на главната героиня, от другата страна на бариерата е човек, рядък по степен на извратеност на мисленето. Сюжетът е много ... реален, нищо не е преувеличено, а края е толкова удовлетворяващ, въпреки че след някои рани за удовлетворение не може да се говори... мисля, че е до вкус. На мой приятел, комуто я препоръчах, беше направила лошо впечатление - брутални секс сцени имало...  newsm78 Аз дори не ги бях отразила тия сцени, но явно на него сюжета и психологията на героите са му били слаби, щом това го е впечатлило... Кажи после как ти се е сторила  Hug

Мисля , че ще ми допадне , задължително ще ти споделя как я намирам като я приключа .  Hug 

# 606
Днес тук е много хубаво - празник, подаръци, много мила суетня около срещата. Трябва да приготвя вечеря, а все към компютъра ме тегли. Тук наистина се чувствам на 22.

Иска ми се в събота да дойда поне за малко, да ви видя. Не знам дали ще успея, но ще се опитам.  Hug

# 607
  • София
Миленце, Пържени зелени домати и Сянката на вятъра ми се четат  Blush
Искам и Трънски разкази, Нарчето мисли да ми ги праща, ама ако някой от вас ги има...  Party
А планините ехтяха Халед Хосейни
"Изневяра" Паулу Коелю
 - тия двете също съм им Фърлила очо... , акмо някой... таковата....  Blush   bouquet   bouquet

# 608
  • ГОре на черешата...
Днес тук е много хубаво - празник, подаръци, много мила суетня около срещата. Трябва да приготвя вечеря, а все към компютъра ме тегли.

Ъхъм, едната роза готова, още 2-3 ме чакат, ама аз все надничам...

Тук наистина се чувствам на 22.

Щото в действителност си на 21, нали Flutter Whistling Heart Eyes?

# 609
Мариша аз мога да ти пратя "Пържени зелени домати" и "Изневяра" имам ама не е в мен само свирни Wink

# 610
  • На планетата Земя
Миленце, Пържени зелени домати и Сянката на вятъра ми се четат  Blush
Искам и Трънски разкази, Нарчето мисли да ми ги праща, ама ако някой от вас ги има...  Party
А планините ехтяха Халед Хосейни
"Изневяра" Паулу Коелю
 - тия двете също съм им Фърлила очо... , акмо някой... таковата....  Blush   bouquet   bouquet

Искаш ли да ти донеса доматите, сянката и трънските?

# 611
Ух спрете се бе! Не мога да ви изчета.

Ходих до пощата, че и аз имам дар  Heart Eyes После малко поиграх с най-скъпото ми. Сега си чакам сушито  newsm22

Хайде сега и аз да се похваля с подарък, ама не от играта  Mr. Green
Скрит текст:

Благодаря ти за подаръка Дев     mrstraetz Уж само апарата щеше да е, ама имам си и коледна украса подаръъък  Heart Eyes Даже вече измислих къде и как ще ги наместя тези топки  Flutter

Мижи честит подарък и от Дев. Направо страхотен!  Hug

Зори честит празник на мама и тате. Хубава вечер ти пожелавам  Hug

С тези жокери до сега само едно мога да кажа - кекс и туршия не съм правила, та съм кандидат там. И при Зори се разпознавам. Другите не дават жокери  Sad

И аз искам на среща с вас. Да си хапнете суши и за мен  Mr. Green

Какво друго??? Ъъъ забравих  Confused

# 612
  • В Балкана
Маришка, аз имам Трънските разкази и ще ги взема.

Да ви кажа.. Тази вечер имаше среща на читателите в Хеликон с Токораз Исто.. Ами, щастлива съм!

# 613
  • София
Точ,жестоко!
Яд ме е че не мога да дойда в събота Sick
На всичкото отгоре и часа за турнира измениха,да бъде в 15.00 следобяд.Съвсем ми се провали съботата.
Както и да е.
Лошото е,че имам книжки да връщам,ама ще бъде другия път.
Ако някой ги бърза казвайте да пращам по пощата.

# 614
  • В Балкана
Слив, споко  Hug
Нали на незнамкойси декември ще има пак среща.

Общи условия

Активация на акаунт