Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №38-Black Friday 2014

• 44 230
  • 764
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Щом не са от Амазон трябва да се свържеш с продавача. Влез в поръчката, ако има бутон "анулирай" го натисни, ако няма търси бутон свържи се с продавача. Но щом вече са блокирани парите, предполагам че няма да можеш да откажеш поръчката. Най-много да те посъветват да откажеш да я приемеш.

# 556
Мда....като гледам цените как се намалят това са просто дневните сделки, само че тук са събрани много стоки и се пускат на 15 минути нови сделки. Цените не падат под това, което е било през годината. Жалко. В американския миналата година имаше нова техника на 50% ше видим как ще е в петък.

Аз съдя по миналите години - и според това цените няма да паднат  Grinning Още повече, че на други места намират се и по-евтино  Whistling

момичета, ако някой има излишен код за немски амазон за 10 евро и няма да го използва, бихте ли могли да ми го дадете?  Embarassed Аз не получих такъв  cry

# 557
Само припомням. След 20 минути стратират кафе машините.

От английския има към 5 часа кафе машини, които предполагам ще са на около 35 лири.
NESCAFÉ Dolce Gusto Mini Me EDG305 Coffee Capsule Machine - Black and White
И в червено Simple Smile NESCAFÉ Dolce Gusto Mini Me EDG305 Coffee Capsule Machine - Red and White

# 558
  • София
Щом не са от Амазон трябва да се свържеш с продавача. Влез в поръчката, ако има бутон "анулирай" го натисни, ако няма търси бутон свържи се с продавача. Но щом вече са блокирани парите, предполагам че няма да можеш да откажеш поръчката. Най-много да те посъветват да откажеш да я приемеш.

Тоест има опция Габко да не приемат поръчката ли?

Писах на продавача, на англ и после и на немски - сега ..... стоя и чакам ..... оффффф в какво се вкарах

# 559
Някой има ли впечатления от това или от марката? http://www.amazon.de/dp/B004PICF8I/ref=gb1h_img_c-3_3067_12893ff … pf_rd_p=560113067
Взех го на празна карта.

# 560
dioni

Гъбите всичко ще приемат  Grinning  k a t r i n  за друго ти говори - ако продавачът не е амазон, то при блокирани пари трябва да се свържеш със самия продавач за да анулираш поръчката. Гъбите нищо няма да откажат, още повече ако няма да има тракинга.  те имат стотици колети - как ще могат да разберат какъв точно е твоят?

# 561
  • София
dioni

Гъбите всичко ще приемат  Grinning  k a t r i n  за друго ти говори - ако продавачът не е амазон, то при блокирани пари трябва да се свържеш със самия продавач за да анулираш поръчката. Гъбите нищо няма да откажат, още повече ако няма да има тракинга.  те имат стотици колети - как ще могат да разберат какъв точно е твоят?
Писах на продавача - сега чакам отговор, и въпреки това ако се появи тракинг номер мога ли да пиша на габко с молба да не приемат пратката с еди кой си номер??? има ли такава практика?

Извинявайте ако въпросите ми са тъпи, но за първи път ми се случва а и то на немски  Sick

# 562
dioni

Имах точно такъв случай - така че мога да ти кажа какво ще ти кажат гъбите. На мен са ми отговорили, че няма как да могат да откажат пратката .

Имат куп колети, за всякакъв един трябва да се подпишат - за да могат за откажат, трябва да имат възможност да видят името ти, айдито - такива неща.

Но - внимание - на мен са ми отказали поръчката!!! независимо, че са казали, че не могат  Grinning но това беше през лято, а сега покрай черен петък.. малко невъзможно ми се види

# 563
Нещо не схващам. Това сега прахосмукачка или парочистачка е? Einhell BT-VC 1500 SA 1500W Wet and Dry Vacuum with Power Take O … r Drainage System

# 564
Нещо не схващам. Това сега прахосмукачка или парочистачка е? Einhell BT-VC 1500 SA 1500W Wet and Dry Vacuum with Power Take O … r Drainage System

И двете мисля.

# 565
Ако някой пък търси евтин таблет (64 евро) то това може да го погледне: Intenso Tab 744 17,8 cm (7 Zoll) Tablet-PC (ARM Cortex A7, Quad  … chscreen) schwarz, на 70% разграбено.

# 566
  • насън...
здравейте,

базплатен тест прайм ли ми предлагат за 1 месец? да го взимам ли?  Mr. Green

Gratis Premiumversand für diese Bestellung und Millionen anderer Artikel
Jetzt Amazon Family-Mitglied werden und Amazon Prime gratis und unverbindlich 30 Tage testen
Bitte machen Sie ein paar Angaben zu Ihrem Kind Wenn Sie ein Kind erwarten, teilen Sie uns einfach mit, was Sie bereits wissen.
 Peace

# 567
здравейте,

базплатен тест прайм ли ми предлагат за 1 месец? да го взимам ли?  Mr. Green

Gratis Premiumversand für diese Bestellung und Millionen anderer Artikel
Jetzt Amazon Family-Mitglied werden und Amazon Prime gratis und unverbindlich 30 Tage testen
Bitte machen Sie ein paar Angaben zu Ihrem Kind Wenn Sie ein Kind erwarten, teilen Sie uns einfach mit, was Sie bereits wissen.
 Peace

Да, но селектирай опцията да не се.продължава. Аз не го направих и ми изтеглиха пари след един месец. Та трябваше да им пиша да ми ги връщат.

# 568
Чакам си аз 64 GB USB stick, но все още няма Sad Сега започва Transcend JetFlash 710S USB-Stick 32GB.

Освен това къде са офертите за bly-rey player с wifi!  #Cussing out

# 569
След малко има пак керамичен тиган.

Kuhn Rikon 31294 Easy Ceramic

Този даже става и за индукционни котлони.

Общи условия

Активация на акаунт