Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №38-Black Friday 2014

• 44 317
  • 764
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Кода за немския Амазон е персонален, различен за всеки акаунт и може да се използва само от акаунта, на който е изпратен.
Книги търсете в склада : http://www.amazon.de/s/ref=amb_link_177838327_20?ie=UTF8&bbn … pf_rd_i=303000031

# 421
  • DE
И аз не съм активен потребител по 4-5 поръчки от сайт  Rolling Eyes и аз нямам код.
Търся хубави олекотени юргани  Thinking

# 422
  • На брега
Хванах тази кафемашина Saeco за 259Е , каквато - такава. Дано не пуснат нещо по - интересно, защото аз празна карта нямам и цакам на момента /ако го карам с това темпо, до края на седмицата  може и да имам де  Mr. Green/
Много добре е на тази цена! Марката е добра. Мой познат поддържа гаранциите на електрониката на половин България и години наред ползва мелеща кафемашина на тази фирма. Дори по спомени я беше купувал за около 400 лв втора употреба, защото тогава нямаше голям избор на българския пазар.

Сигурно сте проверявали и намаленията на керамични съдове в испанския ВИП. Марката не ми е позната, но това нищо не означава Flutter

# 423
Този външен хард изгоден ли е? Не знам какво да гледам. В България 1ТБ намирам между 100 и 200+ лева, уж еднакви характеристики (капацитет, кеш, юсб 3 и скорост на трансфер), друго не е дадено, а цените са много различни.
Аз го пуснах де и без това нищо не ми трябва, а да не се мина и да си използвам кодчето за 10 евро. Според мен (само така си мисля) са изпратени кодове на потребители, които не пазаруват много активно. Аз съм си купила само Киндъл от немския амазон и нищо друго, докато от английския постоянно купувам нещо.

Ами в БГ 1 ТБ е около 130-140 лв
Същите с доставка през доставчик в немския излизат 115 лв някъде

Този май има защита за удар и за ъова евентуално е по-добър.

# 424
# 425
Някой търсеше външен хард.

Transcend StoreJet M3 Anti-Shock 1TB

Намелен е на 54,90

Като го добавя ми излиза норжалната цена  newsm78

Мда и при мен така се получи, трябва явно да е през страницата с офертите, а не директно. Знам ли и аз.  newsm78

сега си е намален 1 тб , беше на 100% резрервиран,,,,,сега е на 99%

Ами аз първо през линка със сделките влезнах, даже чаках няколко минути, докато почне сделката.

Не ми даде намалената цена преди да стане 100 % резервиран.  Crossing Arms

# 426
  • Бургас
Търся си лаптоп за интернет основно.Ако видите нещо добро, ще се радвам да споделите.
Благодаря!

# 427
И аз не съм активен потребител по 4-5 поръчки от сайт  Rolling Eyes и аз нямам код.
Търся хубави олекотени юргани  Thinking

Провери ли си в пощата, от 20/11 е моят код, сега го видях и аз.

# 428
Направо разногледа станах с тези оферти.   Вчера купих апарата за кръвно на Омрон М3 от сделките, а днес виждам какви новости има в тази област Withings Wireless Blood Pressure Monitor (Apple and Android compliant) Rolling Eyes

# 429
Praynig Някой може ли да ми даде линк към книгите в Amazon.de. Нали с добавяне на книга се премахваше доставката, ако сумата е под 29 Е?

Най изгодно е през слкада на Амазон, има много книги под 1 евро. А доколкото знам с всяка книга става.

# 430
# 431
  • София
Кой пусна мухата за Philips Lumea Essential SC1991/00 IPL Hair Removal System? Да видим колко ще падне. Не ми беше хрумнало да си купувам, но знае ли човек?

Това дали е ефективно? Отдавна искам такава система, дано да го намалят повечко  Praynig

# 432
  • Варна
k a t r i n, S.D.A, благодаря ви  bouquet

Трябваше ми за тази детска лампа Philips Disney, която сега е на много приятна цена. Пуснах я на празна карта да я мисля още малко.

# 433
Сърбят ме ръцете за това Yamaha YAS-152 Air Surround Xtreme Soundbar mit Bluetooth und Ap … Steuerung schwarz. Скоро ще е на промоция. За сега е 250 евро.

Освен това жена ми си хареса този сошоар в розово Simple Smile Grundig HD 6862 Glamstylers, Ionen-Haartrockner (2000 Watt), wei … #223;-silber-pink. Сега е 23 евро, но след малко ще е на оферта предпологам около 17/18 евро.

# 434
Мнения за тази навигация; Garmin nuvi 2547LM 5" Sat Nav ? Сега е на 89 лири и е доста изгодна.

Общи условия

Активация на акаунт