Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №38-Black Friday 2014

• 44 226
  • 764
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Оф ,нещо не ми се ще да плащам доставка ако ми се наложи.В чуденка съм дали да не пусна прайма,нали имало само тестов период месец без заплащане.Ако някой е  на ти с немския ако може да каже стъпка по стъпка какво да направя.Че ме е страх да не пусна само прайм и после да се отказвам ,пък да теглят и връщат пари....

# 586
Това бива ли като подарък за 5 гоишна? Barbie Make Up Artist Case

Не е ли прекалено малка за тези неща!?Спомням си как роднини подариха на дъщеря ми на 4 години подобно нещо и то милото видяло там мацане и аз изчезвам в кухнята, връщам се след малко,а тя като дъгата  Joy 
Децата са толкова красиви,че не смятам за удачно да се гримират от малки! Close
Ами не знам.  newsm78 Като цяло за малки деца е трудно да се купи подходящо. Виж за тийнейджър е по-лесно. Директно кеш и това е Simple Smile

# 587
# 588
  • София

Не е ли прекалено малка за тези неща!?Спомням си как роднини подариха на дъщеря ми на 4 години подобно нещо и то милото видяло там мацане и аз изчезвам в кухнята, връщам се след малко,а тя като дъгата  Joy 
Ами не знам.  newsm78 Като цяло за малки деца е трудно да се купи подходящо. Виж за тийнейджър е по-лесно. Директно кеш и това е Simple Smile
Аз бих купила едно Lego Friends, нищо че пише 6-12 години.Хем малко мозъка развива, хем са естетически издържани и въобще по-забавно е.

# 589
# 590

Подкрепям veka  newsm10 На 5 годишно дете бих подарила нещо свързано с творчески занимания - рисуване, моделиране, сглобяване. Вече има страхотен избор на игри, които развиват въображението  Peace

П.П. с veka сме писали заедно и то едно и също Simple Smile

# 591
# 592
  • насън...
БайБрадър, ЛЪВИЦА, благодаря ви... Hug
БайБрадър, днес май имаше в сделките комплект на Play Doh сладкарница или сладоледаджийница или нещо такова...на 5 е тамън за това... Peace

# 593

Освен това къде са офертите за bly-rey player с wifi!  #Cussing out

Blu-Ray да искаш,
LG BP620 3D-Blu-ray-Player
даже е съвсем скоро.   Wink

Този е без wifi Sad

КАк да няма LG-to Wifi= WLNA? Има си всичко, даже е много добър Blu ray. Ето го описанието и в американскя амазон, а и цената му е ОК

http://www.amazon.com/LG-BP620-Blu-Ray-Player-Built-In/dp/B00793MIGK

# 594
За най-малките тази ферма на LeapFrog   ще е намалена след малко и къщичката на LeapFrog също е хубав подарък. Въобще на тази фирма нещата са доста здраво направени и с много функции и звуци, които са интересни за децата.

# 595
  • ВАРНА
Не е ли прекалено малка за тези неща!?Спомням си как роднини подариха на дъщеря ми на 4 години подобно нещо и то милото видяло там мацане и аз изчезвам в кухнята, връщам се след малко,а тя като дъгата  Joy  

Подкрепям veka  newsm10 На 5 годишно дете бих подарила нещо свързано с творчески занимания - рисуване, моделиране, сглобяване. Вече има страхотен избор на игри, които развиват въображението  Peace

П.П. с veka сме писали заедно и то едно и също Simple Smile

Има подаръци,които радват децата и такива,които радват родителите,като не винаги се припокриват  Mr. Green Факт е,че момиченцата обичат гримове и сенки,за тях това е начин да подражават на възрастните.Точно на 5г се заражда тази слабост и Барби/Феи/Монстъри са водещите предпочитания.Като всеки период - това минава....Аз не виждам нищо лошо - играчка като всички останали - както се и рисуват с татуировки.Ако сега не си поиграе с това,после ще се крие в приятелка и ще го прави  Peace И все пак не говорим за разхождане по улиците така,а за игра вкъщи  Peace Аз такова сама на детето си не исках да купувам.Но е факт,че наистина много се зарадва като и го подариха,това изглежда много красиво и все пак е Барби,а не някоя куча китайска марка   Peace

# 596
Някой следи ли конзолите ?

На каква цена мога да очаквам това:

Xbox One Kinect Family Pack

newsm78

# 597
  • гр.София
Здравейте момичета, имам девойка, за която харесах ето това

http://www.amazon.co.uk/Cosmetic-Urban-Beauty-Storage-Organizer/ … keywords=nail+art

до сега никога не съм купувала такъв сет, може ли да ми помогнете с инфо - заслужава ли си цената?

има ли други подходящи такива неща? изобщо всеки със съвет е добре дошъл  Hug

# 598
Пуснах NESCAFÉ Dolce Gusto Mini Me EDG305  Grinning, някой да я има да даде отзиви.
http://www.amazon.co.uk/dp/B00CV97TNO/ref=gb1h_img_c-3_2147_f462 … pf_rd_p=560262147
6+ ! много съм доволна!
М.г от сделките си взех това:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002Y5XHVS/ref=gb1h_img_c-2_0 … pf_rd_p=560250667

Много съм доволна и се сгъва си седи в коридора като не го ползвам

# 599
Пуснах NESCAFÉ Dolce Gusto Mini Me EDG305  Grinning, някой да я има да даде отзиви.
http://www.amazon.co.uk/dp/B00CV97TNO/ref=gb1h_img_c-3_2147_f462 … pf_rd_p=560262147
6+ ! много съм доволна!

И ние я имаме , и ние сме доволни  Grinning. Само дето капсулите са малко скъпички.

Общи условия

Активация на акаунт