След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.35

• 24 368
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Ирка , Никито много денси в гащичките ти  Wink

# 676
  • Под Сините камъни
Ирче,че той още ли ходи кат разплетена дамаджана  newsm78 Не съм му виждала нови снимки напоследък

# 677
  • София
Добро утро  Hug  Coffee

Лени, мерси за превода   bouquet

Аз очаквам атака за рейтинг от Канал Д и то на всички фронтове. 

# 678
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирка , Никито много денси в гащичките ти  Wink
Много смешен ми е  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Пепини, чакай ся ще ти го сложа да се увериш сама  Joy Joy Joy
ooooh! ooooh! ooooh!

# 679

Пепи , ето го и с перпендикулярен перчем  Joy Joy Joy тук са го нагласили в някаква  фотосесия

# 680
  • У Диспансера ...♥♥♥

Пепи , ето го и с перпендикулярен перчем  Joy Joy Joy тук са го нагласили в някаква  фотосесия

Тука е с набухвател  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 681
  • Под Сините камъни

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha леле а представям си като не е нагласен
Аааа Кокорчо е харен още.Бая има да го гони от към косата  Mr. Green

# 682
  • Под Сините камъни
Ирче защо смени Никито бе?МноУ готин беше
От къде си сваляш гифчетата

# 683
  • Керодиспансера
Катееее Hug Пепи  Hug Ирка  Hug Краси  Hug Миши  Hug Диди  Hug

Ако някой е забравил  Mr. Green
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да ви напомня
ooooh! ooooh! ooooh!

# 684
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирче защо смени Никито бе?МноУ готин беше
От къде си сваляш гифчетата
От тумба-лумба, демек тимбър  Peace

# 685
Здравейте пиленца мили !
Ето превода на атаката, която Краси пусна :
http://gecce.com/magazin/foto-galeri/kanal-dden-seref-meselesi-atagi
Неочаквана атака от Канал Д за ШМ
За да достигне ШМ до по-голям брой зрители, Канал Д предприе промяна в програмата си. След като първата серия достигна трето място в АБ групата и 11 в тотала, Канал Д предприе мерки. / задвижи се. С повторението на първа серия, която се излъчи в неделя, целят да достигат до по-голям брой зрители. След повторението в понеделник, това се направи и във вторник, а след като повториха и във сряда, се оказа че едно след друго първа серия на сериала се излъчи общо три пъти. До излъчването на 2ра серия на ШМ в неделя, се очаква Канал Д да излъчи / повтори първа серия поне още 3-4 пъти.

Мисля, че журналиста писал статията е пропуснал едно повторение на сериала да изброи, защото в неделя го гледахме, после веднага почна повторението, после в понеделник, после вторник, после сряда и така се получава , че до вчера сериала е пускан точно 4 пъти, и още 3-4 пъти ако се пусне, мисля, че ще припадна вече. Но да мислиш, че този рейтинг е защото не всеки е успял да го гледа, и цифрите се дължат на това....мммм, това е повече от наивно ....
Иначе снощи гледах Беяз, просто Шукран ми е фаворит като начин на поведение, супер естествена, никога не съм предполагала, че е такъв образ и душица.

# 686
Този,който ще играе с Ханде,хич не е лош.На някой снимки изглежда мн студен,ама на други е чок татлъ,хубава усмивка докарва.  Crazy Crazy На Ханде как и се падат все светлокоси и светлооки мъже,калибара на Оки  Whistling Whistling Whistling  как не и намерят нещо по-тъмно значи.

и една фотосесийка https://www.youtube.com/watch?v=_k-3olYDTiQ
ама той играе в Пътят на живота с Нур и са на 8-9 серия. Между другото им се получава много са сладки. Говорят, че ще го спират.

# 687
 За сметка на перчема , нашият води по зъби  Joy Joy Joy

Лени  Heart Eyes  Брей , то по Канал Д само ШМ-то излъчвали  ooooh!

Има ли нов фрагман за 2 еп.?  То четвъртък вече и май няма . Вместо да пуснат по 4 такива , те дремят.  Mr. Green

Ели  Hug

П.П  2 пъти в неделя + 3 пъти до сряда = 5 пъти до сега  Mr. Green

# 688
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ауууу ужас, много са наивни и само може да отблъснат хората по-този начин.
Явно наистина са очаквали много от този проект, ама грешно са преценили   Mr. Green

# 689
Красе, верно, че 5 пъти става, софийският въздух не ми действа добре на ума

Ирка, те наистина много са заложили на ШМ-то защото, снощи като слушах Беяз как го хвалеше този сериал, от музиката до динамиката на действието, а бе до всичко, просто и той беше много ентусиазиран и не ми изглеждаше режисирано да ти кажа. Нов подход представиха и при промотирането на сериала, Гала за сериал, това не е често срущано чудо в Турция, Гала се прави предимно на филмите, но явно тука нещата стоят другояче. При Беяз беше дошъл и СИО-то на Канал Д, онзи дето е открил Исмаил в асансьора. И това навежда на небивала подкрепа, направо да не кажа голяяяяяям чадър над тях. А това от своя страна поражда стрес според мен върху каста, защото толкова надежди има по отношение на тях, че ....няма как да не се стресираш от възможността нещата да не се получат.
Ние тука мрънкаме, че е нямало динамика, а те в шоуто казаха, че динамичен е много сериала, дори в сравнение с итал.версия, където действието се развива доста по-бързо, те малко били забавили действието в ШМ, но въпреки това спрямо останалите турски сериали, бил с бързо действие.
Ох, не знам, аз не искам да го свалят от екран, бих искала да ги гледам, или поне да им дам толеранс по-дълъг от обикновенното....

Общи условия

Активация на акаунт