Голямата тема за малките масла - 9

• 69 951
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, случайно попаднах на някакво масло от змийска отрова http://www.bg-cosmetics.com/productdetails.aspx?v=10&pv=44&id=638 и много ме озадачи  newsm78 Пише много хубави неща... Някой да е ползвал такова нещо?  Thinking

# 496
От снощи започнах ЯЧРМ с ямайски чеен пипер, като сложих и 8 капки масло от розмарин. Стоях 2ч. и 15мин. Посърбяваше си ме леко косата  Laughing но търпях така цялата вечер! Започвам сериозно мазане поне 1 път в седмицата с тази смес.

# 497
Аз съм страшно доволна от това шипковото масло. Мажа си лицето,косата(спря да ми капе).
Влияе страхотно. Купувам си от една мацка на много достъпна цена(не е реклама,но ако някой се интересува мога да споделя страницата и).
Здравейте! Моля споделете от къде го купувате и как го нанасяте върху косата.

# 498
В аптеките има масло от шипка, в  Ремедиум видях, че има на Ривана, която е препоръчвана марка от момичетата тук, аз от него си взех. Има го също и онлайн, ако ти се занимава, от български сайт.

# 499
Аз смесвам маслата с 3тата стъпка на клиник и се получава много добре -попиват бързо, кожата не мазнее и мога да ползвам масло и сутрин.

Момичета, какво е мнението ви за маслата на Хена фокс?

Да ми препоръчате нещо за мазен скалп и силен косопад?

# 500
  • София
В аптеките има масло от шипка, в  Ремедиум видях, че има на Ривана, която е препоръчвана марка от момичетата тук, аз от него си взех. Има го също и онлайн, ако ти се занимава, от български сайт.
А шипковото масло смесваш ли го с друго базово масло или директно го нанасяш?

# 501

Да ми препоръчате нещо за мазен скалп и силен косопад?

Дано не ви звучи еретично, но омазняването и косопада спирам със сода - мия си косата с нея, после изплаквам с вода+ябълков оцет. Всичко е чудесно, но след известно време косата ми става много суха по дължините. Не се накъсва, не е твърда, но прилича на метла. Затова търся подходящо масло, което да се нанася по дължините, да не утежнява и да запазва влагата. Четох темата, но е много обширна и вече се обърках - моля, препоръчайте ми нещо!

# 502
А шипковото масло смесваш ли го с друго базово масло или директно го нанасяш?
Шипковото масло ползвам за лицето - по препоръка на друго момиче от форума. За коса не съм употребявала.

# 503
Аз съм си сложила в сместа за коса и масло от шипка, но може и самостоятелно, въпрос на избор.  Peace

# 504
  • София
От скоро ползвам чаено за директно нанасяне върху един херпес на устата. Вече седмица и херпеса не минава Sad Даже мисля, че ми излиза нов от другата страна и вече не знам какво да ги правя Sad

# 505
Амии... съвсем извън темата е и се извинявам, за което, но Изопринозин таблетки (имуностимулатор е) за пиене + ваготил върху херпеса - аз лично пукам мехурчетата и мацвам с клечка за уши.

# 506
Аз не виждам да ми пада повече косата при масажа на скалпа след нанасянето на маслата  newsm78 Вчера се намацах със смес от ЯЧРМ + останалите ми масла, които са към 10 броя  Mr. Green  малко ракия и мед, затоплих на водна баня и нанесох , масаж на скалпа, сложих на краищата масло от пшеничен зародиш ових на кок, сложих шапка за баня и отгоре хавлиена кърпа - седях може би 3 часа  Crazy  Не знам защо но този път по трудно измих - сигурно защото сложих доста малко ракия, но успях де  Mr. Green  Ефекта беше невероятна коса и все още е  - лъскава, жилава, а краищата ми изглеждат доста добре - не че нямат тук там цъфтежи, но поне не са пършиви и сухи  Whistling

# 507
Момичета, случайно попаднах на някакво масло от змийска отрова http://www.bg-cosmetics.com/productdetails.aspx?v=10&pv=44&id=638 и много ме озадачи  newsm78 Пише много хубави неща... Някой да е ползвал такова нещо?  Thinking

Не се връзвай. Stop
Цитат
The science of public health was still in its infancy in the 19th and early 20th centuries when early incarnations of the modern Food and Drug Administration (FDA) tried to protect consumers from “snake oil salesmen” and other shifty characters who swindled the sick and gullible.

Back then the agency was known as the Division, and later the Bureau of Chemistry. Its agents pursued the traveling con men who sold tonics and elixirs—such as “miracle oil” supposedly made from snakes—with promises to cure whatever ails you. Labels did not list ingredients and unsuspecting buyers only found out through bitter experience that they were at best ineffective and at worse deadly.

FDA is still on the case—more than a century later.

Повече информация: http://www.fda.gov/ForConsumers/ConsumerUpdates/ucm278980.htm

# 508
  • гр. София
Аз също не съм забелязала от масла да ми пада косата....А до скоро бях с доста силен косопад.  PeaceВ момента ползвам само стимуланта на Икаров, който отмивам след като престоя известно време. Преди след подсушаване на косата слагах масло от Авокадо, но много ми утежнява косата и спрях да го ползвам. Направо мазна си стоеше....
Масло от арган пък нанасям чисто върху лицето. Първите 2-3 пъти поемаше добре, после като че ли кожата се понасити и сега го слагам през вечер например и по-малко, защото не попива и една част остава и ми мазнее.......
Наканила съм се да си купувам и масло от ему и ЯЧРМ, ама да видим кога ще е.... Simple Smile

# 509
  • София
Амии... съвсем извън темата е и се извинявам, за което, но Изопринозин таблетки (имуностимулатор е) за пиене + ваготил върху херпеса - аз лично пукам мехурчетата и мацвам с клечка за уши.

Купих си имуностимуланта и го почвам още тази вечер.
Между другото си мажа личицето с масло от гроздови семки вечер и сякаш от както го мажа цялата съм се изпъпчила... Не знам на какво се дължи и дали е нормално Sad
Въобще имам чувството, че или не използвам правилните масла или не ми влияят на мен положително тия масла... Не знам и аз... Вместо по-хубава да ме правят, те по-грозна ме правят  Joy

Общи условия

Активация на акаунт