Голямата тема за малките масла - 9

• 68 576
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
S&S, от ибей:
http://www.ebay.co.uk/itm/100-Pure-Australian-Emu-Oil-60ml-Perfe … sh=item2c91987c96
Сега видях, че и в БГ го има:
http://emuoilbg.com/Emu-oil

Пропуснах да каже, че е много икономично. Две капки са достатъчни за цялото лице.
  bouquet

# 61
  • Пловдив
Много ме заинтригувахте и мен Grinning Peace

Бях питала преди...По лактите на детето/8г. е/ се появиха някакъв вид грапавини.Не знам какво е точно.Мазахме лятото с кокосово масло+капки чаено дърво.Дали от това или от друго изчезнаха.Сега обаче са се завърна този проблем  Thinking ММ мислеше,че е вид псориазис,водих го на кожен-каза че не е.Не е болезнено и не сърби.
Скрит текст:

Сега освен да поръчам маслото от Ему Rolling Eyes

# 62
mystic woman, преди, когато ходех на училище ми се протриваха така лактите, когато ги опирах на чина от всякаква материя дрехи, явно ми бяха много чувствителни. Зимно време ли се появяват, може и при него да е от това?

# 63
Дивиана, може ли малко повече информация?Blush
Hrispa76, писах ти ЛС.

# 64
  • Пловдив
Ми сега пак се появи,а предният път беше в нач. на лятото  Rolling Eyes Страх ме е да не вземе да се разпространява...нещо кожно е май.Като го намажа се зачервява.

# 65
Хм, всичко може да е значи. Трябва добър дерматолог, може и алергия да не към нещо.  Peace

# 66
Знам, че няма да съм първата но с голям кеф искам да похваля маслото от чаено дърво и ефекта му върху пъпка или коричка от такава... като че ли се свиват направо, и никога, ама никога не ми е падала така бързо коричка и отдолу да няма белегче като по-розова кожа или нещо подобно, няма и следа. А в комбинация и с розова вода като тоник (сутрин и вечер след измиване) кожата ми направо светна и е супер гладка вече на допир.  newsm44

# 67
  • в огледалото на живота
Знам, че няма да съм първата но с голям кеф искам да похваля маслото от чаено дърво и ефекта му върху пъпка или коричка от такава... като че ли се свиват направо, и никога, ама никога не ми е падала така бързо коричка и отдолу да няма белегче като по-розова кожа или нещо подобно, няма и следа. А в комбинация и с розова вода като тоник (сутрин и вечер след измиване) кожата ми направо светна и е супер гладка вече на допир.  newsm44
Браво! Wink

# 68
Абе много го хвалите това чаено дърво, ще го взема и аз да видя за какво иде реч  Grinning Вие какво ползвате? На Ривана достатъчно хубаво ли е?

Също си заплюх и маслото от ему.

# 69
Аз на Ривана взех и съм много доволна. Досега ползвах само на Икаров масла и за да свършат по-бързо ги клепах на косата, сега като сравнявам с Ривана, каквото съм взела повторно де, много по-добри са  Mr. Green И аз се запалих по маслото от ему от поста на Letsgo, има ли го из бг сайтовете?

# 70
  • Пловдив
Аз на Ривана взех и съм много доволна. Досега ползвах само на Икаров масла и за да свършат по-бързо ги клепах на косата, сега като сравнявам с Ривана, каквото съм взела повторно де, много по-добри са  Mr. Green И аз се запалих по маслото от ему от поста на Letsgo, има ли го из бг сайтовете?
На предната страница има линкове за маслото от Ему Peace
п.п.аз чакам един колега,за да ми каже как става покупката от Ибей.Там ми се вижда по-насметка дори за 160мл,

# 71
  • В къЩи.
Здравейте.
Днес си взех това масло  http://www.-spam083-/maslo-ot-shipkovi-semena-studeno-presovano- … aoils-p-7662.html , но чак в къщи обърнах внимание ,че не пише от шипки, а от шипкови семена .  ooooh!
Има ли разлика от това което вие ползвате ?

п.п. Излиза ми рекламен спам.  newsm78

# 72
Излиза така, защото Еколаойлс са прекалили с нерегламентирана реклама. 
Няма разлика, ползвай си го спокойно.

# 73
  • В къЩи.
Благодаря.   bouquet

# 74
  • Пловдив
Дивиана,да се съветвам...в една от темите четох за превенция от въшки/по главата/.Отново имало епидемия...Та по една капка масло от лавандула и розмарин в шампоаните предпазвало Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт