Голямата тема за малките масла - 9

• 68 703
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Красавици  Hug

По отнишение на маслото от Ему. Помня, че Дивиана  Hug преди време се беше изказала против ето това масло от Ему

Аз обаче го харесвам и смятам, че е с много добро качество. Купувала съм и от айхерб и не виждам разлика. Използвала съм около 4 бройки и го попроучих, доколкото можах. Оригиналния сайт е ето този:
http://www.emu-oil-well.co.uk/

Сега Възнамерявам да си поръчам и хидрататора за скалп и шампоан.

Не, слънчице Hug, против това беше Grinning:

# 646
  • Русе
Здравейте, малко си дублирам питанката от друга тема, но май-тук е по-подходящо.
За терапии на бързоомазняващи се корени кое е по-добре да взема:
-Ямайско черно рициново масло с иланг-иланг (няма наличности на чисто ЯРМ)
- гел алое
или направо Ямайско черно рициново масло с алое вера?

Гелът от алое вера е силно хидратиращ и предполагам, че ще нормализира омазняването по този начин, но дори и да не ти хареса за коса, е много хубав за лице.

Не съм позлвала ЯЧРМ в комбинация, но трябва да знаеш, че то е доста гъсто и мазничко и в началото може даже косата ти по-бързо да клепне При него ефектът идва с постоянство, докато се нормализира нормалното отделяне на себум.

Момичетата тук много хвалят гроздовите семки, а аз лично давам +1 за чаеното дърво, въпреки че не съм точно с бързоомазняващи се корени.

Ако от Зоя спрат да доставят ЯЧРМ май всички ще бъдем доста нещастни и ще се чудим от къде да го поръчваме Sad
Не знам защо не смея да си сложа алое вера на лицето.  Rolling Eyes Мажа си ръцете и краката след епилация с него.
Aradiq, това за бързоомазняващи се корени много ме заинтересува. Втриваш само масло от чаено дърво в корените ли? Колко време стоиш?

Аз вчера си взех масло от шипка и нова опаковка от чаено дърво. Въпреки че съм с мазна т-зона смело се наклепах снощи маслото от шипка по цялото лице, вместо нощен крем, а чаеното сложих само на проблемните места. Кожата ми в последния месец е просто ужасна, пъпчици, неравности, имам и 4-5 големи петна от пъпки. Направо съм изумена от резултата тази сутрин-лицто е гладко и мекичко, има омъзняване само по челото, а неравностите по едната ми буза ги няма. Crazy Направо не знам защо толкова време се бавих с купуването на това шипково масло. Heart Eyes
Бях си взела ЯЧРМ, но нещо ми идва твърде тежко за лицето. Пробвах да го мажа на миглите, чудесно им влияе, но за съжаление клепачите ми подпухват от него. Tired С мазна коса съм и май не е много подходящо за нея.  Thinking Някакви други идеи за какво може да го ползвам, освен да слагам по малко в домашно кремче за тяло?

# 647
~Magi_TM~, аз също съм с мазна коса, но реших да пробвам ЯЧРМ след като е толкова хвалено. Взех си това, което е с розмарин, тъй като нямаше чисто. Вече 2-3 пъти си правих маслена маска (като дори последния път я оставих цяла нощ) като го комбинирах с масло от гроздови семки, чаено, малко бадемово и малко от стимуланта на Икаров. Измивам 2 пъти косата след това и нямам проблем с допълнително омазняване.  Simple Smile

# 648
Някой забелязал ли се неблаготворно влияние на ЯЧРМ в/у скалпа си? Прави ми впечатление, че никак не ми се отразява добре, започва едно лющене на скалпа, падат цели люспи подобно на пърхут. Не бях сигурна, че е от него. Появи се тоя проблем, успях да го отстраня с други масла и преди седмица като третирах пак с ЯЧРМ пак се появи. Само на мен ли ми се отразява така?

# 649
  • Русе
Princess Sissi, мерси за предложението, ще пробвам.   bouquet

# 650
  • Русе
Поръчах гел алое, ЯЧРМ и шипково.
Шипковото ще мажа всяка вечер на почистено лице, вместо нощен крем.
Питането ми е за другите две - аз слагам стилизиращ спрей след всяко къпане в корените, който със сигурност прави филм и по скалпа. Дали може маслото и гела да проникнат и да действат в тоя случай и правилно ли е да го нанасям на мръсна коса, която така или иначе моя през ден?
С ЯЧРМ мисля да стоя цяла нощ, а с алоето 30-40 мин.

# 651
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Скрит текст:
Красавици  Hug

По отнишение на маслото от Ему. Помня, че Дивиана  Hug преди време се беше изказала против ето това масло от Ему

Аз обаче го харесвам и смятам, че е с много добро качество. Купувала съм и от айхерб и не виждам разлика. Използвала съм около 4 бройки и го попроучих, доколкото можах. Оригиналния сайт е ето този:
http://www.emu-oil-well.co.uk/

Сега Възнамерявам да си поръчам и хидрататора за скалп и шампоан.

Не, слънчице Hug, против това беше Grinning:

Упс, аз тъкмо него чакам Embarassed. Какво не му е наред?

# 652
Момичета,

от къде взимате масло от семкте на диня  newsm78  гледах в i.Herb , но нещо не можах да го открия  Thinking

Viki&Niki , щом ползваш стилизанти е хубаво да си измиеш веднъж косата и да нанесеш маслата на влажна коса за по добър ефект  Peace

# 653
Момичета,
от къде взимате масло от семкте на диня  newsm78  гледах в i.Herb , но нещо не можах да го открия  Thinking
От зоята, на Акамути Peace

# 654
  • Русе
Мис Облаче благодаря. Предполагам, че с ДПШ е по-добре  newsm78

# 655
Мис Облаче благодаря. Предполагам, че с ДПШ е по-добре  newsm78

Вики с ДПШ е по добре, но го ползвай когато слагаш масленна маска  Peace Предполагам, че няма да я правиш по често от веднъж седмично   Hug

Линда, благодаря ти  Hug След проверка установих че само там го има  Thinking  Само в ибей не съм гледала  newsm78

# 656
  • Русе
Няма опит, сега започвам с тоя вид терапии. Мисля да редувам примерно:
понеделник - ДПШ, след това маслена маска
сряда - само измиване
петък - масаж с гел алое, измиване
неделя - само измиване
и т.н. през ден дни, като крайната ми цел е да има регулация на омазняването и да започна миене през 2 дни поне, че ми писна  ooooh!

# 657
крайната ми цел е да има регулация на омазняването и да започна миене през 2 дни поне, че ми писна  ooooh!
С маслата ще постигнеш това регулиране след по продължителна употреба. В същото време може да си вземеш за проба една ампула на Напура PURIFY за скалпа, няколко измивания вече след акто я сложих и мога да отлагам с ден миенето.  Peace

# 658
  • Русе
Linnda само чакам тон за поръчка  Joy ей сега се заемам.
Тая ампула колко често се ползва и след ДПШ ли или след всеки може?
Сори, че не е по темата  Peace

# 659
Linnda само чакам тон за поръчка  Joy ей сега се заемам.
Тая ампула колко често се ползва и след ДПШ ли или след всеки може?
Сори, че не е по темата  Peace

Вземи си и масло от чаено дърво, което можеш да добавяш в маслената маска или няколко капки към шампоана  Peace

Проверих щателно Ибей, но при курс 1,73 за долар по добре да поръчам от Зоя диненото масло  Whistling

http://www.zoya.bg/%D0%93%D0%B5%D0%BB-%D1%81-%D0%B0%D0%BB%D0%BE% … _B3_D0_B5_D0_BB-s това подходящо ли е за коса  newsm78

Последна редакция: ср, 28 яну 2015, 14:57 от Мис Облаче

Общи условия

Активация на акаунт