Голямата тема за малките масла - 9

• 68 511
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Ехе и как им действа на ноктите маслото от риган? Grinning За пръв път чувам, моля да ме светнеш. Simple Smile

# 226
Силничко си мирише чаеното, ако се случи да мацна малко под очите някъде се просълзявам  Mr. Green Но пък действието му до момента е бетон! Heart Eyes

# 227
Момичета имам много подходящо и удобно шише за нанасяне на масла по косата, та питането ми е има ли проблем да стоят за по дълго омешани няколко вида масла, за да не правя смес всеки път. Става дума за бадемово и авокадо, и евентуално шипково?  Praynig Hug

Извинявам се за повторението, но да си задам въпроса, че увисна на предната страничка, а вече ме сърби да почвам работата Simple Smile

# 228
  • София
Ехе и как им действа на ноктите маслото от риган? Grinning За пръв път чувам, моля да ме светнеш. Simple Smile
ни знам, от няколко дена мажа
четох че ги заздравявало, действало бактерицидно, ротив гъбички и други такива
приема се вътрешно-изпробвано при ена тежка хрема на мъжо/той е опитното зайче/ Joy Joy
4капки и хремата спря/ама свитки му излязоха пред очите-рече е е много силно, било като вълшебната отвара на Астерикс и Обеликс/ Mr. Green Mr. Green
сега чакам резултат при ноктите-имат склонност към чупливост, и да се извиват и впиват отстрани в месото
предполагам че поне месец ще трябва да мажа

# 229
Благодаря ти. Сподели после как ти се е отразило.

# 230
  • София
Маслата на Икаров не са чисти и са с много ниско качество.
От по-бюджетните масла тези на Ривана са най-добри. Могат да се поръчват направо от сайта им. Иначе най- често от български сайт поръчвам масла от Зоя.бг. 

От 10 дни ползвам вечер под крема масло от ему. Масло от ему в силно казано, защото си е чиста мас от ему. Аз понеже съм много чувствителна към аромати за мен има лека специфична миризма, която почти не се усеща и когато е на хладно се сгъстява леко като например какаовото. Цвета му е безцветен, когато се е разтопило в дланта от топлината на кожата, а преди това белезникав светложълт цвят. Изключително доволна съм. Слагам маслото, малко повече отколкото трябва  Mr. Green и леко масажирам 2-3 мин и го оставям още 2-3 мин. да попие малко и преди да е попило напълно мажа крема отгоре и отново масажирам леко и оставям само да си попие.
Сутрин кожата е свежа и пухкава, нежна и със светъл тен.

# 231
Linnda , аз лично си правя по-голямо количество винаги и каквото ми остане , го прибирам на тъмно и хладно място до следващото мазане, което обикновено е след седмица-две.Така или иначе и Стимуланта на Икаров е смес от масла,а си стоят объркани по сума време  Laughing

# 232
Значи, кожата ми е мазна в Т-зоната и леко суха по бузите. От около седмица-две се мажа с конопено олио и... лицето ми остава доста сухо през целия ден. А преди като прокарам пръст по челото, направо се хлъзгаше като... За съжаление, не съм особено доволна от чаеното дърво. Имах големи очаквания, но... Острани от лявата част на челюстта имам 3-4-5 огромни пъпки с... Еми мажа, мажа, и нито засъхват, нито това вътре излиза. Ядосах се вчера и ги пукнах и сега си ходя с червени точки Sad

# 233
Мишелин, пробвай с олио от лавандула.
Аз от около 2 седмици слагам по 2-3 капки към сутрешния и вечерния крем и нанасям на лицето. Пъпките завяхват много бързо, стяга порите, изравнява тена и контролира омазняването. Плюс е, че е и успокояващо, ако имаш чувствителна кожа. Аз лично съм изключително доволна.
От чаеното дърво, подобно на теб, останах разочарована. Мажа, а пъпките не се повлияваха, затова оставих чаеното дърво да го ползвам за зъбите, като няма ефект върху кожата, няма какво да я мъча с него.

# 234
Или с масло от черен кимион, то също ги кара да завяхват по-бързо. Но и аз лично, когато ми се появи пъпка не я мажа с масла, а я изсушавам с лосион или крем за целта. След това вече си мажа с масла, за да се възстанови по-бързо кожата.

# 235
Благодаря ви, момичета. Ще пробвам с лавандуловото олио, понеже преди това бях чела добри мнения за него. Нямам търпение да поръчам лавандуловото. Този път мисля да пробвам на Равиана. А чаеното дърво си го мажа на ноктите на краката.

# 236
  • Пловдив
Мишелин, пробвай с олио от лавандула.
Аз от около 2 седмици слагам по 2-3 капки към сутрешния и вечерния крем и нанасям на лицето. Пъпките завяхват много бързо, стяга порите, изравнява тена и контролира омазняването. Плюс е, че е и успокояващо, ако имаш чувствителна кожа. Аз лично съм изключително доволна.
От чаеното дърво, подобно на теб, останах разочарована. Мажа, а пъпките не се повлияваха, затова оставих чаеното дърво да го ползвам за зъбите, като няма ефект върху кожата, няма какво да я мъча с него.
Я кажи как за зъбите го ползваш Rolling Eyes

# 237
  • в огледалото на живота
Преддполагам като гаргара използва за зъбите  Rolling Eyes

# 238
  • София
Преддполагам като гаргара използва за зъбите  Rolling Eyes

Слага се в пастата за зъби.

# 239
Веднъж седмично върху паста за зъби, 1 до 2 капки олио от чаено дърво. Помага против зъбен камък и цялостна хигиена на зъбите. Тази процедура я правя вече две години, че може и повече да е. Предупреждавам, че след това в устата се усеща един стипцов вкус и венците като че ли са стегнати.

Общи условия

Активация на акаунт