Голямата тема за малките масла - 9

• 68 552
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Вижте на какво попаднах http://www.rawmazing.com/homemade-body-butter-recipe/ Не става въпрос толкова за рецептата, колкото за начина на правене и добиването на кремообразна консистенция. Някой пробвал ли е?

# 211
Момичета, честита Коледа! Да сте живи и здрави!
Препоръчайте ми нещо, с което да си мажа веждите. В началото са ми редички. И за мигли също, ако имате добър опит с някой продукт. Благодаря ви.  Hug

# 212
  • София
Препоръчайте ми нещо, с което да си мажа веждите. В началото са ми редички. И за мигли също, ако имате добър опит с някой продукт. Благодаря ви.  Hug

Понеже питаш в темата за маслата ще ти посоча първо масло Ямайско черно рициново масло.

А нещо, което има почти 100% гарантиран резултат е това сетче серум за мигли и серум за вежди.

http://www.hqhair.com/rapidlash-rapidbrow-duo-worth-76.99/10647061.html

# 213
Обикновено рициново масло от аптеката, и за двете. Можеш да нанасяш на миглите с измита стара четка от спирала, но аз лично не си играя. Мажа направо с пръсти и отстранявам ненужното със салфетка. Много е важно да махнеш маслото от кожата на клепачите, защото подпухват от маслото.  Peace

# 214
Благодаря, ще пробвам!  Hug
Вчера си взех от лили арганово уж косата да си мажа на Икаров. Е, няма такава гнус! Мирише на олио, на фритюрник, ауууу!  Sick

# 215
На Икаров маслата да отвратителни! Дори не са чисти масла, а само разредени .. Чувала съм, че дори алергии причиняват. Аз си купих от чаено дърво и шипка на Ривана и съм много доволна! А за вежди и мигли не съм опитвала по-добро от рициновото. Купувам го от аптеката за лев и нещо и съм страшно доволна. Даже и в маски за коса го слагам и расте като луда, хаха. 

# 216
Абе от тия масла си мисля, че само нова коса ми пониква и само тя расте, а останалата си стои на дължината, която си беше в началото като почнах да се мажотя?! Почвам да се ядосвам  Laughing

Това рициново масло от аптеката каква марка е? Само на Икаров има, където съм проверявала, а като ви гледам хич не сте доволни и не  смея да взимам вече от тях Simple Smile

# 217
Направо ще го изхвърлям това. Само дадох 6 лева на вятъра, можех да си купя нещо друго.
А това на Ривана ще го потърся още утре. Как точно го слагаш в маските?

# 218
Това си взимам аз
Скрит текст:
Има и в такава опаковка
Скрит текст:

# 219
Рициновото не ми е на Ривана. Рициновото е на Купро най-често или това, което _____Freya______ е пуснала.

# 220
  • София
честита Коледа момичета Hug
да питам и аз, взех си чаено масло на Реаяна, абе...бая силно мирише, да не кажа смърди
една такава остра, специфична миризма
нормално ли е
като го сложа в шампоана направо осмърдява банята
мъжа ще ме гони вече Mr. Green
казва че смърди къщата на хобит Joy

# 221
Да, доста му е остра миризмата. На мен не ми пречи толкова, не ми е неприятна, но всичко си е обоняние. При всеки е различно. А защо го слагаш в шампоана? Аз моето го ползвам само за лице. Grinning

# 222
  • София
явно съм по-чувствителна към миризмата му Mr. Green
притеснявах че сали нещо не е прецакано
слагам го в шампоана, защото четох че като се поставя в шампоана дества добре при пърхот
а слагам и на щерката в нейния че има бум на въшки в школото, пък в описанието четох е чаеното дърво действало като превантивна мярка срещу въшки и т.н

# 223
Представи си на малките въшки как им мирише  Joy

# 224
  • София
за въшките незнам, ама мъжо е готов да побегне Joy Joy Joy
а като извадя и маслото от риган, с което си клепам пък ноктите Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт