Голямата тема за малките масла - 9

• 69 951
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Амии... съвсем извън темата е и се извинявам, за което, но Изопринозин таблетки (имуностимулатор е) за пиене + ваготил върху херпеса - аз лично пукам мехурчетата и мацвам с клечка за уши.

Купих си имуностимуланта и го почвам още тази вечер.
Между другото си мажа личицето с масло от гроздови семки вечер и сякаш от както го мажа цялата съм се изпъпчила... Не знам на какво се дължи и дали е нормално Sad
Въобще имам чувството, че или не използвам правилните масла или не ми влияят на мен положително тия масла... Не знам и аз... Вместо по-хубава да ме правят, те по-грозна ме правят  Joy

Ами важно е и какви са маслата, които ползваш, още повече за лице. Икаров не стават. Поръчай си само едно по-леко и качествено био масло и виж как ти се отразява.

# 511
Имам едно питане относно маслото от семки на диня. След като по-назад се спомена че е "почистващо", спрямо омазняването и излишния себум, трябва ли да го ползвам само за почистване, защото аз тази вечер го намзах след баня на лицето и отгоре сложих крем, както правя с другите масла. newsm78

И за косата самостоятелно ли е желателно да се ползва или мога да го добавя в шишето ми с маслена смес?

Ще помоля Магнолия за включване, че все пак тя ни отвори очите за това масло Hug

# 512
Момичета, чета сега, че при бронхити и за откашлящо действие се препоръчва маслото от чаено дърво, ама какво се прави с него? Трябва в някакъв изпарител лид а се сложи? Става въпрос за едногодишно бебе, дали е подходящо  Thinking

И друго да питам, има ли някое масло за мазна кожа, но да не мирише силно и неприятно? Моя приятелка е с мазна кожа и й препоръчах от чаено дърво, но като й го дадох да го помирише, се отказа, че имала лавандулово, ама мъжа й като го помирисал и казал, ако се намажела с това, да спяла на балкона  hahaha (мъже!) Та има ли нещо с по-неутрален аромат за мазна кожа... даже и за мазна коса да става  newsm78

# 513
  • София
Момичета, може ли и на мен малко помощ?
Защо маслата на Икаров не стават/или не са добри/?
А стимуланта му? Как е?

# 514
А стимуланта му? Как е?
Долнопробни са... Евтиното скъпо, дето се казва

# 515
  • София
А стимуланта му? Как е?
Долнопробни са... Евтиното скъпо, дето се казва

Смисъл, че са евтини? Отдавна не съм купувала и не си спомням цените им.  bouquet

# 516
И качествени не са изобщо за мен! Ползвах първо техни масла около 5 вида, после си набавих почти същите от Ривана, които са много по-добре! Да не говорим, че все пак от зоя.бг пък съм си купувала най-най-хубавите масла, но като сравних шипковото на Алтея и на Ривана, като действие беше едно и също, само Алтея ухаеше една идея по-силно.

Та аз общо взето пазарувам от Ривана и зоята маслата си. Peace

# 517
  • София
Амии... съвсем извън темата е и се извинявам, за което, но Изопринозин таблетки (имуностимулатор е) за пиене + ваготил върху херпеса - аз лично пукам мехурчетата и мацвам с клечка за уши.

Купих си имуностимуланта и го почвам още тази вечер.
Между другото си мажа личицето с масло от гроздови семки вечер и сякаш от както го мажа цялата съм се изпъпчила... Не знам на какво се дължи и дали е нормално Sad
Въобще имам чувството, че или не използвам правилните масла или не ми влияят на мен положително тия масла... Не знам и аз... Вместо по-хубава да ме правят, те по-грозна ме правят  Joy

Ами важно е и какви са маслата, които ползваш, още повече за лице. Икаров не стават. Поръчай си само едно по-леко и качествено био масло и виж как ти се отразява.

Маслото от гроздови семки, което слагам на лицето вечер и маслото от чаено дърво, което слагах на херпеса са на Ривана. А до колкото четох назад в темата доста потребителки са доволни от марката. Така че, вероятно не е в това проблема.  Thinking

В интерес на истината, гроздовите семки точно за това ги избрах, защото бях убедена, че кожата ми ще капризничи нещо, а от това, което четох за тях под формата на масло останах с впечатлението, че е едно от най-леките..

# 518
  • Велико Търново
Не на всяка кожа понасят маслата, проблема може да не е в тях Peace Аз, преди време бях заместила нощните си кремове/за лице и околоочен/ с масла - всякакви съм ползвала, но не ми понесоха, макар доста дълго време да им давах шанс - появиха ми се подкожни пъпки, комедони...сега ги използвам за маслена баня, за коса, както и слагам по две-три капки към крема/вечер/ - така ми е идеално Peace

# 519
Момичета, чета сега, че при бронхити и за откашлящо действие се препоръчва маслото от чаено дърво, ама какво се прави с него? Трябва в някакъв изпарител лид а се сложи? Става въпрос за едногодишно бебе, дали е подходящо  Thinking

Във вряща вода няколко капки. Това в помещението в което е детето.... далеч от него обаче.
Лампите/изпрарителите със свещичка дето са също стават принципно.

Аз съм го правила за малкия.
Докато спи пък включвах каната за вода да му ври с разни билки и масла до леглото му.

# 520
  • София
И качествени не са изобщо за мен! Ползвах първо техни масла около 5 вида, после си набавих почти същите от Ривана, които са много по-добре! Да не говорим, че все пак от зоя.бг пък съм си купувала най-най-хубавите масла, но като сравних шипковото на Алтея и на Ривана, като действие беше едно и също, само Алтея ухаеше една идея по-силно.

Та аз общо взето пазарувам от Ривана и зоята маслата си. Peace
Благодаря!  bouquet

# 521
Колко капки чаено дърво слагате на 100 мл. розова вода?
И да попитам момичетата с по чуствителна кожа,които използват този тоник,как им се отразява на кожата?

# 522
Аз слагам масло от жожоба в розовата вода / така съм чела тук някъде/ на 100мл розова вода 20мл жожоба.
И двете ги купувам от Зоя. Чисти грим. Доволна съм и като тоник може да се ползва . Вечер вместо крем мажа шипково масло ,много добре попива и чудесно се отразява на кожата, сутрин капвам малко в крема за лице, супер е. Тия дни взех масло от японска камелия и пробвах вместо шипката да слагам от него или да ги редувам .....ами нещо не се харесваме с тая камелия, стои ми по тежко, не попива толкова добре и се чудя дали дали да не го слагам на косата

# 523
  • София
Може ли да кажете от кой магазин (онлайн/офлайн) купувате ЯЧРМ?
В Зоя е изчерпано и не знаят кога ще получат, а никъде другаде не съм виждала.

# 524
  • В къЩи.
Мисля да поръчам масло от Ему, но се чудя мога ли да го втривам вечер в скалпа(само него) и да отмивам сутрин?
Или е много мазно и ще омажа всичко?

Общи условия

Активация на акаунт