1001 НОЩ - Binbir Gece/ ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР пред камерата и зад кадър - 240 тема

• 46 853
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте в петък! Grinning Grinning Grinning

# 46
Привет Simple Smile Краси, Вера   bouquet  bouquet
От пресата

Халит в университета, с доста обширна статия, но сега нямам време да я погледна

Последна редакция: пт, 28 ное 2014, 15:43 от LU4IQ

# 47
LU4IQ, благодаря ти за снимките и за споделеното относно лекцията на Халит в този престижен университет.  Hug Hug
Дано се намери някой да преведе статията от вестника - интересно ми е какво е казал Халит пред студентите и за филма, и за протестите за Гези парк. newsm78
vera, това е една от най-прекрасните снимки на любимата двойка! Heart Eyes Heart Eyes

# 48

LU4IQ,... KRASI,...LILIMS,... JU  всички останали,радвам се винаги на вашите постове. Да знаете,ако някога забравя да благодаря, то е,защото се чувствам "абонирана" Heart Eyes Hug  bouquet

# 49
# 50
  • София

txtloves Heart Eyes txtloves

# 51
# 52
# 53
Браво,момичета!Благодаря ви за всички снимки.
Много работа сте отхвърлили ,а аз се ядосвам със своя
лаптоп.Забива ми и не мога да вляза в темата.Утре отива на ремонт.
Лучия,помолила си ме да кача един клип/сложила си снимка/.То не е клип ,
а интересен гиф,но в YouTube са ми изчезнали някои от клиповете,
 между които и този гиф.Сулейман заплашително върти глава,а в този момент
пробляскват светкавици.
Почти на всички мои клипове пише лични.Не знам защо.
.

# 54
# 55
# 56
Наде  Hug  newsm51 Искрено съжалявам, че си лишена от връзка със света и нас Sad Пожелавам ти бърз и успешен ремонт на ЛП, за да сме отново заедно! Благодаря ти за колажите, обичам да ги гледам bowuu
И двете снимки от Вера и Краси  Hug newsm51 на Халит и Берг - тези светли, греещи образи, наистина са като магнит, толкова е трудно да откъсна поглед от лицата им.
Краси   bouquet   bouquet   bouquet за видеото от ТВ8. Много, много се радвам на тази изложба и вниманието към Халит!
 jupetrov7, засега не се намира, даже и през английски. Но по - важно е, че на Халит тепърва му предстоят още много изяви, покани. Интересът към него е не само като към актьор, но и като към личност. Поканата от университета Боазичи е огромно признание за всичко, което е направил. Оценка от най - прогресивната, най - демократичната и интелектуална прослойка на турското светско общество. Нейните сетива са живи и това ме радва, чувствам се удовлетворена от нейната жизненост, въпреки неистовите опити да бъде смачкана. Докато има хора като Халит, ще го има и пламъчето на надеждата за промяна.
Ето, и Берг я гледат в Пакистан, Иран, Египет, Ливан, хора от друг свят, но са също толкова вдъхновени, както и ние, и тях изкуството ги докосва със същата сила, както и нас.
Тези колажи са сътворени от тях Simple Smile

От мен - поздрав Simple Smile

# 57

Щастлива съботас най-обичаното от нас лице! Heart Eyes Hug    bouquet

Последна редакция: сб, 29 ное 2014, 07:42 от vera17

# 58
  • В центъра на България
Усмихнат ден на всички в темата! Hug Hug Hug

Bergüzar Korel with friends.

Berguzar Korel , Asli Orcan and Irem Kahiaoglu

Последна редакция: сб, 29 ное 2014, 07:50 от bab4i

# 59