1001 НОЩ - Binbir Gece/ ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР пред камерата и зад кадър - 240 тема

• 46 824
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря Личия. Аз май се справих малко преди да прочета личното си съобщения. Дано да се запази резултатът и снимката да се вижда поне известно време.

# 661
Благодаря Личия. Аз май се справих малко преди да прочета личното си съобщения. Дано да се запази резултатът и снимката да се вижда поне известно време.

Надявам се да успееш да я качиш  bowuu

В И Д Е О ПОЗДРАВ

# 662
Качих, ужким, но и тек ще я кача още веднаж, но първо ще кача една по-предишна снимка, когато се опитах да го заснема с детето пред градината.

Но на детето, само раничката му се вижда, а от Халит, само сетрето и краката. После последва онази размазня , която изтрих и докато се ядосвах, той вече ми беше грабнал фотото от ръцете. Последва тази снимка с трите очи, едно негово и две мои.
Дано сега се виждат двата фотоса.

Последна редакция: сб, 03 яну 2015, 14:21 от EmaStar

# 663
Чудесно се виждат и двете снимки, браво, Ема Simple Smile успя!
Всевиждащото око на Халит hahaha Успял е да види, че го дебнеш отдалеч. Прекрасен спомен са и трите снимки!
А ти как намери детската градина на Али?

# 664
  • София
EmaStar , ЧУДЕСНО ПОПАДЕНИЕ !!!!!  ХАЛИТ,АЛИ И .....КОЛАТА  34 ЕЕ 4240 !!!!!! /лесно за запомняне  Blush Blush Laughing Laughing/

newsm20 smile3525 newsm51    love001

Последна редакция: сб, 03 яну 2015, 14:05 от krasminikif

# 665
Ами, градината я намерих по случайност и дето се казва "с връзки". Отидох с приятелката ми, тя да си вземе сина, който ходи в същата градина. Там и лелките, и охраната, която те насочва къде да паркираш, всички говорят само на английски език. Обаче, да си призная, вътре в двора, не е никак приветлива. Дворът е малък и съоръженията са набутани едно до друго. Аз съм ходила поне в три истанбулски детски градини, които са на много по-високо ниво. Но пък, родителите си знаят къде имат интерес да си водят децата и да си дават парите.

# 666
# 667
Ами, градината я намерих по случайност и дето се казва "с връзки". Отидох с приятелката ми, тя да си вземе сина, който ходи в същата градина. Там и лелките, и охраната, която те насочва къде да паркираш, всички говорят само на английски език. Обаче, да си призная, вътре в двора, не е никак приветлива. Дворът е малък и съоръженията са набутани едно до друго. Аз съм ходила поне в три истанбулски детски градини, които са на много по-високо ниво. Но пък, родителите си знаят къде имат интерес да си водят децата и да си дават парите.

Пожелавам ти още интересни срещи с любимците ни!  newsm10 Hug

# 668
За ролите си в сериалите "1001 нощ" и "Великолепният век" Халит Ергенч е получил награда в Чили в категорията за чуждестранни актьори.  smile3501

# 669
За ролите си в сериалите "1001 нощ" и "Великолепният век" Халит Ергенч е получил награда в Чили в категорията за чуждестранни актьори.  smile3501
Заслужават си и Халит и Берен Саат. Сериозни, неподправени, непресторени, винаги интересни и различни , сериозно изграждащи всеки образ. Много са талантливи и красиви. Ще ми се за натрият носовете на всички позьори от американските  тъпотии, писани за много пари, "под индиго".

# 670
Браво ,Ема!Не се и съмнявах,че ще се справиш! А и  bouquet кой друг от "нашите" има такава снимка "тет а тет"  Grinning Grinning Grinning Joy Joy Joy Нови успехи желая!

# 671
  • Plovdiv
За много години на всички!  wavey

Ема smile3501 newsm51

# 672
От пресата - интернетната, и от тв репортажите

Следят килограмите на Халит - през почивката след ВВ, отделя доста време за спорт и е свалил килограми.

10 - те актриси, които спешно трябва да бъдат изнесени в Холивуд. Предлагат Берг за агент на ЦРУ в кримисериал hahaha След ролята на съдия в Карадайъ, има огромни шансове да "взриви" актьорския кастинг на Холивуд.

Очаквам в най - скоро време да предложат 10 - те актьори, които ще превземат Холивуд без никаква конкуренция. Разбира се, номер едно в списъка ние отдавна сме го определили. newsm10
Скрит текст:
За съжаление не виждам английска версия на сайта  smile3511

# 673
Струва ми се ,че е малко по дълъг

# 674

Скрит текст:
Не е кой знае какъв студ в Истанбул, а Халит с тениска, пуловер и нещо шушлеково под палтото newsm53

Последна редакция: сб, 03 яну 2015, 18:54 от LU4IQ

Общи условия

Активация на акаунт