Количка за близнаци - тема №6

• 147 582
  • 822
  •   1
Отговори
# 90
Термина ми е 21-ви август.
Не съм противник на втора употреба. Дори намерихме количката, заедно със зимните кошове и аксесоарите на много добра цена в OLX, като обявата беше от нашия град и можех да я видя на живо. Обаче аз бях тогава в четвърти месец, сега съм в пети и ми се струва доста рано да купувам количка. Не искам да предизвиквам съдбата. Много ме беше яд, обаче. Цената за всичко беше 900лв. Дано имаме късмет, когато му дойде времето - юни или юли, да попадна на обява поне за зимните кошове.

Не знаех, че има освежаване на количката - харесва ми. Аз исках сенниците да ги поръчам червени ако може, а то вече така се предлагали.  Simple Smile

# 91
  • София
Ванини, чувалчетата започнахме да ги ползваме, като децата бяха на три / четири месеца, преди това бяхме с друга количка, но я продадохме и взехме бъгито. Но те наистина са много дебели, за пролетта / лятото може би трябва нещо съвсем по-леко. Аз не виждам проблем и новородени да се сложат директно на седалките, да се закопчеят с коланите и да се завият с някаква пелена. Кошовете са безумно скъпи, в олх има за 400 лв двата коша, но пак става сериозна общата сума Laughing.

# 92
Сега видях обявите - има за зимни кошове. Както казваш са около 400лв.
Аз сега обаче си мисля, да изчакам с покупката на зимни кошове, а първо да родя живот и здраве, да се приберем, да пробвам в къщи как ще са в летните седалки и тогава, ако трябва да поръчам зимните. Ще имам време до първото излизане поне две седмици.

Отново Ви благодаря за съветите и отговорите, момичета. Затвърдихте ми мнението, че сме избрали точната количка.

# 93
Някой да е чувал за тази количка или да я е виждал ?

http://www.ebay.co.uk/itm/PASSEGGINO-TRIO-FREESTYLE-TWINS-PER-TU … sh=item3a81ae940d

Опитвам се да намеря някаква информация за нея , но не успявам.

# 94
vanini*, бъгито е страхотна количка. Подкрепям с две ръце, аз също я ползвам. Сама излизам и се прибирам с децата, влиза в асансьора, но си иска наместване. Относно зимните кошове, бих ти предложила да погледнеш портбебетата на Филс и Тед - http://www.patilanci.bg/kosh-za-novorodeno-cocoon-dash-phil-teds Аз ползвах такива, купих ги от ибей.Излизат  доста по - евтино и вършат отлична работа. Даже в едното от тези портбебета ги превозихме от София до Пловдив. Родени сме октомври и доскоро ги ползвах, но моите диванета са доста високи и вече им окъсяха. В момента не подлагам нищо отдолу, лежат си върху количката.
Gugito, ти в кои пловдивски магазини влизаш? Аз още не мога да се престраша.

# 95
vanini*, бъгито е страхотна количка. Подкрепям с две ръце, аз също я ползвам. Сама излизам и се прибирам с децата, влиза в асансьора, но си иска наместване. Относно зимните кошове, бих ти предложила да погледнеш портбебетата на Филс и Тед - http://www.patilanci.bg/kosh-za-novorodeno-cocoon-dash-phil-teds Аз ползвах такива, купих ги от ибей.Излизат  доста по - евтино и вършат отлична работа. Даже в едното от тези портбебета ги превозихме от София до Пловдив. Родени сме октомври и доскоро ги ползвах, но моите диванета са доста високи и вече им окъсяха. В момента не подлагам нищо отдолу, лежат си върху количката.
Gugito, ти в кои пловдивски магазини влизаш? Аз още не мога да се престраша.

Марципан, благодаря! Портбебетата върху летните седалки ли ги слагаш?

# 96
  • Пловдив
Марципан, буквално навсякъде влизам, не съм се притеснявала никога, мъжът ми по-скоро в началото все си мислеше, че някъде няма да успеем да минем Mr. Green

# 97
Ванини, да, слагам направо върху летните седалки. Те не се закрепват по никакъв начин, но няма опасност да се изхлузят. На мен бяха много удобни.Да не говорим, че са изключително топли и не се налагаше да навличам бебоците.
Гуги, благодаря, ще взема и аз да се пробвам. Първо ще опитам с Лексито, че ми е най - близо.

# 98
  • Пловдив
Марципан, в интерес на истината точно в лекси не съм влизала с децата, а ми е любима хранителна верига за пазаруване, там ходя когато таткото ги гледа, но така или иначе не ми е много близо и ми е удобно на спокойствие по-основно да си напазарувам с колата. Иначе спокойно е движението с количката в кауфланд, карфур, лидъл, точно в кауфланд и карфур са ми посочвали обозначени каси и се учудват, че минаваме през другите, в триумф съм влизала също, но там е по-тясно и не ми е комфортно, има доста стелажи между основните щандове и като се натрупат хора е трудно разминаването, а на касите има окачени какви ли не дъвки, ножчета за бръснене и тем подобни и все ги разбутваме с количката, подобно е и в лексито и затова ми се струва, че няма да ти е удобно, иначе сигурно ще минете през касите Rolling Eyes в хиполенд е широко за количка, сега за тези се сещам, а - в пикадили не съм била с количката също, но аз избягвам да ходя в мола с децата Rolling Eyes

# 99
Гуги, благодаря за изчерпателния отговор.  HugВече знам къде ще се развихря  Mr. Green.В интерес на истината имам съмнения дали ще мина през касите на Лекси точно заради стелажите с всякакви джунджурии / живея зад Гранда и този им магазин ми е изключително удобен/, но тази седмица ще си взема помощник и ще се пробвам. И аз избягвам да водя децата в мола, водила съм ги точно веднъж.

Ванини, може да се огледаш за аксесоари на количката, като сенник, чанта и т.н. в ebay. Аз оттам ги купих и излизат доста по - евтино.

# 100
MarZelIvka, Mother bear може ли да споделите от къде купихте Britax , че аз не мога да открия в магазините в София никъде налична, само по каталог ги предлагат.Спряхме се  на нея поради малките размери при сгънато положение, но ми искаше да я видя и на живо.

# 101
# 102
паячето ,благодаря за отговора, ще им се обадя да проверя дали я имат налична.

Весели празници на всички!

# 103
Здравейте,
Имате ли наблюдения, информация за тази количка: http://baby.galix.bg/3340/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D … duo-2%D0%B21-tako
А къде мога да я видя в Пловдив?
Благодаря предварително.

# 104
Здравейте,
Имате ли наблюдения, информация за тази количка: http://baby.galix.bg/3340/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D … duo-2%D0%B21-tako
А къде мога да я видя в Пловдив?
Благодаря предварително.
Количката е хубава,но голяма.
Можеш да прочетеш за нея назад в темата,коментирали сме я

Общи условия

Активация на акаунт