Перилни препарати и омекотители - 27

• 61 890
  • 724
  •   1
Отговори
# 195
# 196
Аз пуснах преди малко 1 пералня с тема color skin loving с дрехи на малката -много съм доволна -чисти и свежички Simple Smile

# 197
  • София
Момичета, изтървах кометираните промоции на Персил.
Моля да споделите тук, ако мернете по големите вериги намаление на праховете, че детският ми свърши.   bouquet

# 198
Ев, що да си изтървала - не е ли от този петък  в Кауфланд промоцията на Персил 60 пранета...цветно и бяло, без сензитив.. newsm78

# 199
  • Варна
Ev_e , Гесс е писала че в Билла е намален Персила с Билла карта до сряда - ако е включително, то може да успееш утре да си закупиш прах. Иначе в Кауфланд е даден на брошура за цветно, досега не съм виждала да има в купчините сензитив при тези промоции, ама знае ли човек. Той ще е намален тепърва - петък, събота и неделя.
Лисичко я покажи коя беше тази Тема - тя е за цветно, нали.

svedi, Живанк@   пратете и на мен адреса на магазинчето моля, че не мога да обикалям с мъниците в това бездруго дъждовно и мъгливо време  Wink

# 200
  • София
Ев, що да си изтървала - не е ли от този петък  в Кауфланд промоцията на Персил 60 пранета...цветно и бяло, без сензитив.. newsm78
Ох, ами заблудих се, че е било миналата седмица.  Embarassed Но ми трябва точно сензитив прах.
Обаче ще взема да забърша за цветно от Кауфланд, щом не е минала промоцията. (Напоследък тоя магазин ужасно ме дразни и от 2-3 седмици не съм ходила)

doh мерси за подсещанката, дидник! Ще гледам утре да взема един сензитив

# 201
Благодаря за мненията за калгона. Simple Smile
Аз пък си събирам по една пералня бяло почти всяка седмица, вкл. мое белъо, което не е само бяло, разни кърпи, пижами, тениски, че и чаршафите, които не са само бели... всичко си пускам на 60 градуса.

# 202
Здравейте, нахълтвам в темата с едно въпросче Sunglasses
Попаднах на магазинче за италиански препарати и си взех "Bio Presto" за ръчно пране. Хареса ми как изпира и оставя невероятно силна /приятна/ миризма.
Та въпроса ми е използвате ли такъв вид перилни препарати и доволни ли сте? Бих искала да си взема прах за пране, но незнам какъв да избера! Някой с опит да даде съвет Rolling Eyes

# 203
# 204
Понеже по-напред се коментираше на колко градуса се перат бельо и хавлии за по-добра дезинфекция, аз ги пера на 40 градуса с течен препарат за цветно, а програмата е 1 час и 20 мин. На повечето ми чаршафи и хавлии това е указаната температура и аз слушам  Simple Smile Сега обаче се замослям дали все пак дезинфекцирам прането в крайна сметка  newsm78 Дали да не ги пускам на 60 градуса , но се притеснявам да не ги повредя нещо ?

# 205
  • Пловдив
Дами,с какво да намажа петната от пюретата по дрехите на бебка? Hug

# 206
С Oxy на Sano, а другото, което използвам и много помага, а и е евтино, става за цветно, това е Spot  за петна, българско на Перилис.
Не съм ги тествала за петна от пюренца, но са ми махали всякакви петна от покривки.

# 207
  • София
Момичета, стоях като индианец в Била и се чудих какъв Персил сензитив да взема - не бях виждала, че са два вида! Единият е Експерт сензитив, другият е Сензитив експерт - и двата са с перли алое, но снимките на майката и бебето са малко по-различни. Какво е разликата в самия прах????  newsm78
Направи ми впечатление, че печатът на датата на производство на Експерт сензитив е от 2014 г., затова взех него, другият беше от 2013 г. Оказа се, че досега съм прала със Сензитив експерт.

# 208
Евентуално може да си взела от праха с новата дозировка. Разликата между праха с новата дозировка (115 мл/75 г) и стария е, че в новия го няма ензима пектат лиаза. Също така е по-компактизиран и новата формула е малко изменена. Ако е със старата дозировка (120 мл/80 г), няма разлика, независимо къде се намира експерта - преди или след сензитив.

# 209
  • София
Благодаря, Гес  Simple Smile
120 мл е за мека вода, слабозамърсено - значи и двата са еднакви, въпреки различната опаковка.

ЕКСПЕРТ сензитив е даден на сайта им, явно това е "новият", въпреки старата дозировка.

Последна редакция: ср, 03 дек 2014, 15:50 от Ev_e

Общи условия

Активация на акаунт