Перилни препарати и омекотители - 27

• 61 985
  • 724
  •   2
Отговори
# 90
Пожелавам ти пак да пуснат тази промоция и да не я пропуснеш. Или по -добра.

# 91
Най ме е яд, че преди години пропуснах страхотна промоция в Гърция: кутия прах за пране Скип с подарък цял сервиз метални чинии. #Cussing out
Постоянно има такива промоции, Гес!
А на заядливата ще кажа, че това е форум и всеки споделя мнението си. Кога ще се научите да бъдете любезни!
Имаше питане и всеки може да се изкаже! Аман от такива!
Не мога да кажа на черното бяло!
Хваля това, което ползвам от много години!
Гес, аз лятото в Атина хванах промоция 1+1 на Ариел,Скип и какво ли още не. Тези промоции са нон стоп.
Ако на някой не му е приятен форумът  да напусне!

# 92
Здравейте! Много харесвам омекотители Максима, имах много. Сега обаче имам един концентриран син, който е много гъст и ме притеснява. Не е с изтекъл срок на годност. Да го хвърлям ли?

# 93
  • София
Абе хубави  са гръцките прахове, ама са само универсални и за бяло. Като се научат да правят за цветно, тогава ще ме спечелят.

# 94
Здравейте! Много харесвам омекотители Максима, имах много. Сега обаче имам един концентриран син, който е много гъст и ме притеснява. Не е с изтекъл срок на годност. Да го хвърлям ли?
Не, ползвай си го, ако ароматът не е променен. Ако мирише странно или на лошо, го хвърли.
За да може пералнята да го отмие хубаво, преди да го налееш в отделението го разреди с малко вода. Обикновено се сгъстяват, когато стоят на студено и като им изтече срока, но ти казваш, че не е изтекъл.

Абе хубави  са гръцките прахове, ама са само универсални и за бяло. Като се научат да правят за цветно, тогава ще ме спечелят.
О, кои да се научат? Те всички знаят да правят прахове за цветно, но търсенето определя предлагането. Защо да предлагат продукт, който не могат да продадат. Явно P&G са най-смели, защото предлагат Ариел за цветно, ако не са го спрели вече. Някой, който е в Гърция, да каже.

# 95
А не. Няма да го хвърляш. Концентрата на Сано са много гъсти. Да не те притеснява  Peace

# 96
Най ме е яд, че преди години пропуснах страхотна промоция в Гърция: кутия прах за пране Скип с подарък цял сервиз метални чинии. #Cussing out
Постоянно има такива промоции, Гес!
А на заядливата ще кажа, че това е форум и всеки споделя мнението си. Кога ще се научите да бъдете любезни!
Имаше питане и всеки може да се изкаже! Аман от такива!
Не мога да кажа на черното бяло!
Хваля това, което ползвам от много години!
Гес, аз лятото в Атина хванах промоция 1+1 на Ариел,Скип и какво ли още не. Тези промоции са нон стоп.
Ако на някой не му е приятен форумът  да напусне!
Подкрепям те по въпроса със заяждането от еди кой си... Бива бива  ама бай ганьовщината няма край.

# 97
Концентрата на Сано са много гъсти.
Сега сигурно ще ме обвиниш, че се заяждам, но концентрираните омекотители Максима произведени от компанията Сано, Израел изобщо не са гъсти, камо ли много гъсти. Не знам какво си ползвала ти, ако изобщо си ги ползвала, но и седемте, които притежавам, не са по-гъсти от всеки друг омекотител, а именно доста са редки. По гъстота приличат на неконцентрираните Максима, но вместо 100 мл се слагат само 25 мл.

# 98
  • в огледалото на живота

Цитат
Подкрепям те по въпроса със заяждането от еди кой си... Бива бива  ама бай ганьовщината няма край.
И къде видя заяждане от страна на Гес,че я цитираш ?
Без да съм ѝ адвокат мога смело да заявя,че нейното мнение е много ценно за мен.
Бай да уей...... Whistling

Много са ми странни такива изказвания от този тип... Tired
Мине се не мине тема и се захапват някои за такива полемики и кацват мухите....
Пишете това което искате,стига да спазвате добрия тон и правила  Peace

А,щях да забравя: пазарувайте и наволя както ви е изгодно... Laughing

# 99
Здравейте, момичета.
Имам един въпрос към вас като специалистки по перилните препарати.   bouquet
Имам капсули за цветно пране на Персил (тези: http://img26.olx.ua/images_slandocomua/90654323_1_644x461_podush … nepropetrovsk.jpg) и на Ариел 3 в 1 (http://bigwolfshop.com/userfiles/productlargeimages/product_271.jpg). На кутиите пише, че всяка капсула е за едно пране. Добре, но едно пране може да бъде 4-5-6-7-8 килограма - не е едно и също. След много търсене намерих, че Персил препоръчват 1 капсула за 4-5 кг. пране и 2 капсули за повече. Но за Ариел не намирам такава информация дори и в оригиналния английски сайт. Моята пералня е за 7 кг. и почти винаги я пълня докрай.
Може ли някоя от вас да ме ориентира? Вие по колко слагате?

# 100
  • Варна
Момичета и аз имам една питанка - може ли да се суши в сушилня яке. От дебел джинсов плат е, но хастара му е тънък и лъскав - нещо като шушляк или подобно, не мога да обясня точно, но доста такива съм виждала. Притеснява ме само да не се стопи тази подплата и съм в чуденка.

# 101
  • Стара Загора
Но за Ариел не намирам такава информация дори и в оригиналния английски сайт. Моята пералня е за 7 кг. и почти винаги я пълня докрай.
Може ли някоя от вас да ме ориентира? Вие по колко слагате?[/b][/color]
За Ариел капсулите: също 1 капсула за 1 пералня от 4-5 кг. пране, нормално/средно замърсено. За силно замърсено, може и 2 капсули.

# 102
  • София
Момичета и аз имам една питанка - може ли да се суши в сушилня яке. От дебел джинсов плат е, но хастара му е тънък и лъскав - нещо като шушляк или подобно, не мога да обясня точно, но доста такива съм виждала. Притеснява ме само да не се стопи тази подплата и съм в чуденка.
Зависи от сушилнята.
Ако го сушиш на синтетика, няма да се стопи, но няма и да изсъхне изцяло. Другият варинт е да го закопчаеш, така че основната топлина да поеме външната част.

# 103
Момичета, да ви попитам-ползвали ли сте гелове и омекотители на ABC, случайно ги открих и съм много доволна, не са концентрирани, но аромата и на двете е много траен.

# 104
  • София
Ариел 3 в 1 (http://bigwolfshop.com/userfiles/productlargeimages/product_271.jpg). На кутиите пише, че всяка капсула е за едно пране. Добре, но едно пране може да бъде 4-5-6-7-8 килограма - не е едно и също. След много търсене намерих, че Персил препоръчват 1 капсула за 4-5 кг. пране и 2 капсули за повече. Но за Ариел не намирам такава информация дори и в оригиналния английски сайт. Моята пералня е за 7 кг. и почти винаги я пълня докрай.
Може ли някоя от вас да ме ориентира? Вие по колко слагате?

Без да съм специалист, бих те посъветвала еднократно да измериш колко кг ти е прането в пълна пералня, за ориентир. Тук многократно споделяха момичета с такъв обем на пералните, които казват, че реално прането при пълна пералня не е повече от 5 кг (сухо).
Ако е повече, логично е да се слагат по 2 капсули.

Общи условия

Активация на акаунт