Перилни препарати и омекотители - 27

• 62 014
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Относно омекотителите Сано - пълнителите знам, че не са концентрат. Аз питах за тубите от 2 литра, но сигурно и те не са. А бял няма вече повече от 2 седмици и в Кауфланд /този в Борово/ и в няколко други магазина, не от вериги намирам само син и розов.

# 76
  • сред маслини и портокалов цвят

Момичета и момчета, може ли някой да ми каже къде, освен в Халите мога да намеря концентрати на омекотителите на Сано?

Аз купувам концентрати на Сано от един магазин близо до Халите, в началото на Женския пазар. Имат доста неща на Сано и на по-ниски цени от Халите. Концентрати има освен от тази серия, от която са пълнителите, и една друга серия, които се водят парфюрмни.
Магазинът се казва Фреш.

# 77
  • София

Момичета и момчета, може ли някой да ми каже къде, освен в Халите мога да намеря концентрати на омекотителите на Сано?

Аз купувам концентрати на Сано от един магазин близо до Халите, в началото на Женския пазар. Имат доста неща на Сано и на по-ниски цени от Халите. Концентрати има освен от тази серия, от която са пълнителите, и една друга серия, които се водят парфюрмни.
Магазинът се казва Фреш.

Благодаря!
Този магазин на Екзарх Йосиф ли е?

# 78
  • София
Искам да питам някой ползвал ли е перилен препарат Denkmit Sensitive бебешкия на ДМ. Днес го видях, но не посМях да взема - аз ползвам по принцип сано Максима , ползвала съм и Тео бебе - но много избелва дрехите и никак не бях доволна. Та мисълта ми е ако някой го е ползвал искам да питам някой ползвал ли е перилен препарат Denkmit Sensitive бебешкия и какви са отзивите - добре ли пере и запазва ли цветовете.
Ползвала съм Ultrasensitive на DM - переше отлично, но по спомен също е универсален, т.е. избелващ в някаква степен. Понеже ползвам само универсални за детските дрехи, мога да кажа, че не се отразяват на повечето цветове и материи. За повече от една година пране поне два пъти седмично изсветля само едно тъмносиньо долнище на анцуг. Затова не се притеснявам особено. Поне аз не съм срещала бебешки неуниверсален - сигурно има, но не ми е познат.

# 79
O, Guess Who, не очаквах въпрос точно от корифея на темата   bouquet
"Алка"-та я взех за морето за някакви смешни пари. Особен едновремешен аромат имаше, не беше зле, но не съм я пробвала за нещо по-специално от бански и кърпи. Хареса ми това, че опаковката съдържа плик с прах, който спокойно можеш да защипеш, за да не влиза влага и да не става на бабуни.
Доколкото си спомням, за другите, които попитаха, "Алка" е прах за пране Бг производство, ако не бъркам - старозагорско.

# 80
  • На брега на реката
Да се допитам до вас.... Този Диксан да се товаря  ли с него от Гърция или няма смисъл? И прахът, и течният   са по 6.99 евро за 55 дози. Зелен и син са в промоция.  newsm78

# 81
Да се допитам до вас.... Този Диксан да се товаря  ли с него от Гърция или няма смисъл? И прахът, и течният   са по 6.99 евро за 55 дози. Зелен и син са в промоция.  newsm78
Уникален е! Товари се мила, няма да съжаляваш. На мен Диксана ми е в топ 3 на любимите прахове. Разликата син или зелен е в аромата. И цената на праха е супер.

# 82
Да се допитам до вас.... Този Диксан да се товаря  ли с него от Гърция или няма смисъл?
Що за въпрос е това? Ами той е без пари!

# 83
  • На брега на реката
Благодаря ви!   Hug   Грабя!  Mr. Green

Промоцията е само за два дена.   

# 84
Да се допитам до вас.... Този Диксан да се товаря  ли с него от Гърция или няма смисъл? И прахът, и течният   са по 6.99 евро за 55 дози. Зелен и син са в промоция.  newsm78
В момента пера с прахообразния- страхотен.Лятото го купих от Атина,много промоции правят съседите ни.

# 85
В момента пера с прахообразния- страхотен.Лятото го купих от Атина,много промоции правят съседите ни.
Отделно промоциите, тяхното качество е на много много по- високо ниво.

# 86
  • Стара Загора
Отделно промоциите, тяхното качество е на много много по- високо ниво.
Извинявам се за  spam2, ама не можах да се сдържа JoyЩо не вземете да си пишете с  pavlo_deni на ЛС и да си възхвалявате на воля гръцките перилни препарати. Просто и двете като чуете за нещо гръцко изпадате в екстаз едва ли не. По-спокойно, и други ползват гръцки препарати и ги препоръчват, но чак пък да са нещо невиждано, не са.

# 87
Най ме е яд, че преди години пропуснах страхотна промоция в Гърция: кутия прах за пране Скип с подарък цял сервиз метални чинии. #Cussing out

# 88
Гес ,как прах и чинии на промо заедно !?

# 89
Ами към кутията беше прикрепен един плик с чинии. Много хубави.

Общи условия

Активация на акаунт