Перилни препарати и омекотители - 27

• 62 023
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Благодаря за отзивите за Сано омекотител,утре ще се пробва..А този Бг.прах Изи става ли за нещо?Много смели заявки в рекламата,в София по веригите има ли го и къде..никъде не съм го мяркала newsm78

Аз съм доволна от ИЗИ за цветно.
Има го в Била и във всяко квартално магазинче.
Вземи си малка кутийка за проба.

# 61
  • София
Капсулите на Персил са добри, зависи каква е пералнята. Имаше оплаквания, че обвивката не се разтваря добре и остава в гумата, но това зависи от самата пералня. При мен нямаше такива случаи.

Но ако трябва да сравнявам с Ариел Подс, Ариел печели. По-добри са.

# 62
И аз съм много доволна от праховете на Изи. Ползвам ги от някоко месеца, първо ги пробвах защото са евтини. Преди това перях със Савекс, от време на време с Тема, беше мъчение защото изпирането беше ужасно слабо, много петна така си оставаха. Обаче, заради цената се мъчих, препирах на ръка и после в пералнята. Мизерия някаква.
Докато не пробвах Изи за цветно, ами родих се. Хем евтино, хем много добре изпира. Вярно, не мирише на "скъп френски парфюм" като Савекса, но пере, нещо което Савекса почти не прави.
Препоръчвам с две ръце Изи.

# 63
  • София
ИЗИ-то го пробвах още преди година и половина някъде, когато излезе на пазара и го коментирахме доста. Останах доволна и от този за бяло, и от този за цветно. Но пък Гес казва, че са му променили състава и то към лошо.
Обаче от Сано Максима Black съм много доволна. За всичко цветно го ползвам - и светли цветни дрехи, и тъмни дрехи пери с него. И има много лек аромат, приятен и ненатрапчив.

# 64
  • София

Момичета и момчета, може ли някой да ми каже къде, освен в Халите мога да намеря концентрати на омекотителите на Сано?

Последна редакция: чт, 27 ное 2014, 16:46 от Ива*

# 65
Момичета, за първи път ми се случва да пускам праното току-що пране отново да се изпере.  Shocked Тениски, носени по веднъж, пижама, домашни пантофки - всичко леко замърсено, без петна и пр. Прахът е "Изи", взех го, четейки тук. Много ми хареса и миризмата на праха, от нея обаче не остана и помен при изпиране. Дрехите миришеха на носено.  Rolling Eyes

Сега пералнята върти отново, пак сложих от него. Много обичам да купувам нови марки прахове и обичам да давам шанс на бг марки, но такова нещо не ми се е случвало дори със "Савекс", "Алка"  или "ОМО" от "ЛИДЛ". Ще ползвам, ще пробвам и други програми на пералнята, грешката може и да е в мен.

# 66
  • София
Момичета, за първи път ми се случва да пускам праното току-що пране отново да се изпере.  Shocked Тениски, носени по веднъж, пижама, домашни пантофки - всичко леко замърсено, без петна и пр. Прахът е "Изи", взех го, четейки тук. Много ми хареса и миризмата на праха, от нея обаче не остана и помен при изпиране. Дрехите миришеха на носено.  Rolling Eyes

Сега пералнята върти отново, пак сложих от него. Много обичам да купувам нови марки прахове и обичам да давам шанс на бг марки, но такова нещо не ми се е случвало дори със "Савекс", "Алка"  или "ОМО" от "ЛИДЛ". Ще ползвам, ще пробвам и други програми на пералнята, грешката може и да е в мен.

Виж дали си спазила дозировката, прахът не е компактен. При мен и ароматът е силен и много приятен, и всичко е изпрано както трябва.

# 67
  • София
При мен ИЗИ не оставяше аромат, но пък прането миришеше на чисто.

# 68
Вярно е. Пробвах го, само хубаво изпира иначе аромат няма никакъв спазвайки указанията на кутията.

# 69
mariyka, пълнителите на Сано омекотител са концентрати. В Кауфланд съм виждала от белия.

# 70
  • Стара Загора
mariyka, пълнителите на Сано омекотител са концентрати. В Кауфланд съм виждала от белия.
Ако говориш за тези пълнители:
Скрит текст:
не са концентрат.

# 71
Пълнителите не са концентрат. Те са 1 л. за 10 пранета.

# 72
Искам да питам някой ползвал ли е перилен препарат Denkmit Sensitive бебешкия на ДМ. Днес го видях, но не посМях да взема - аз ползвам по принцип сано Максима , ползвала съм и Тео бебе - но много избелва дрехите и никак не бях доволна. Та мисълта ми е ако някой го е ползвал искам да питам някой ползвал ли е перилен препарат Denkmit Sensitive бебешкия и какви са отзивите - добре ли пере и запазва ли цветовете.

# 73
Много обичам да купувам нови марки прахове и обичам да давам шанс на бг марки, но такова нещо не ми се е случвало дори със "Савекс", "Алка"  или "ОМО" от "ЛИДЛ". Ще ползвам, ще пробвам и други програми на пералнята, грешката може и да е в мен.
Алка... Така и не се престраших да го пробвам. Какво ти е мнението за него?

# 74
Аз за пореден път ще попитам за Бочко ,универсален ли е и дали  е удачен за цветно пране? Моя позната пере само с него и е доволна ./Нямат бебе /. Търся прах /препарат за пране за бебета ,който да не избелва прането.
 В Темата също има оптични избелители ,като цяло съм си доволна от нея.
Кой е този прах Алка  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт