Перилни препарати и омекотители - 27

• 62 697
  • 724
  •   1
Отговори
# 45
За Била да кажа - редовната цена на Персил течен е 11 и нещо, мисля над 11,50.
shokoladena_bg , Сано Максима в Елитис е 4, 13 или 4,17. за 1 литър не концентрат.

Последна редакция: чт, 27 ное 2014, 10:05 от Живанк@

# 46
Спомням си, че четох коментари за капсулите за цветно пране на Ариел и Персил, но не си спомням за кои точно бяха добрите отзиви. Може ли някой да ми припомни? Blush

# 47
  • Варна
Аз съм доволна от капсулите на Персил, на Ариел също биват но са идея надоу като ниво. Това го казвам според опита ми, а аз позлвам само капсули от година и нещо, просто са много удобни и изпират отично. Случва се да ги намери човек на много добри цени на промоции, като попадна на промоция се запасявам за няколко месеца напред и чакам следващата промоция, обикновено резерва ми стига да изчакам, и така.
П.П. Имам чувстовото, че капсулите още не са регионирани, т.е. не се произвеждат отделно за запада и отдено за нас.

# 48
  • София
И аз съм от доволните от омекотителите на Сано, особено белия и то при положение, че слагам по-малко от препоръчаната доза. Обаче напоследък трудно намирам точно белия, все син и розов... Имаше в пластмасови туби по 2 литра, но май има разлика от пълнителите newsm78

# 49
  • в огледалото на живота
Влизам в темата така.... newsm43,че като гледам доста бомандировка е имало... Laughing

Близо месец вече съм спряла омекотителя при детското пране/за там категорично/Опитах и при нашето обаче  твърди дрехите като кора,скърцат...гадна история.
Вчера мернах един БГ омекотител.... Mr. Green и реших да пробвам за нас.
Не мога да кажа,че съм очарован,но останах приятно изненадана от лекия и траен аромат.
Ей за това Елви иде реч:

Виждам,че има и други перилни и почистващи препарати от тази серия,има ли доволни?

# 50
А има ли ползвали омекотителите на Била с марка Clever? Трайни ли са като аромат ?От бутилката не ухаят никак зле.

# 51
Моля, ако някой има инфо за промоции на Персил да каже, защото напоследък никакви брошури не получавам, нещо са спрели разнасянето в квартала.

# 52
моля , прочети последните постове над твоя.  само за Персила се говори и неговите промоции.   bouquet

# 53
Непрекъснати! И да искаш да го купиш на редовна цена, не можеш. Crossing Arms

# 54
MariaNova - благодаря

# 55
Аууу извинявам се, имаше много изписани страници в старата тема, докато ги прочета...после влязох тук в новата, вече не ми се четеше и направо зададох въпроса. Сега ще се върна назад   bouquet

# 56
  • София
Спомням си, че четох коментари за капсулите за цветно пране на Ариел и Персил, но не си спомням за кои точно бяха добрите отзиви. Може ли някой да ми припомни? Blush
И аз харесвам капсулите. От моя опит - тези на Ариел са супер, но Персил не струват - нито изпират, нито аромат след това. Пробвах някакви двукомпонентни. От Ариел купувам само 3х колор.

# 57
Аз пък много харесвам аромата на капсулите Персил за цветно. И друг път съм казвала, че тяхната миризма ми е любима. Нежна, ненатрапчива, но се усеща и то дълготрайно. Странно защо при Ev_e нямат аромат. На Ариел не съм ползвала.

# 58
penelopy и Ev_e - благодаря ви.
Ариел (под каквато и да е форма) не съм използвала от много години. Последно използвах Ариел сензитив (белгийски или холандски). Предимно използвам Персил течен за цветно и прах за бяло - паралелен внос и от супермаркетите ни. Харесвам го като качество на изпиране и аромат. Но понеже капсули не съм ползвала ще пробвам и тези на Персил и тези на Ариел.

# 59
  • София
Включвам се в новата тема с убийствена критика към този омекотител. По-неприятно нещо не съм подушвала. От шишето е добре, но върху дрехите мирише на вкиснато грозде и увехнали, гнили цветя, а за съжаление се очертава и да е траен. Просто ужасно. А и откъм омекотяване няма кой знае какви достойнства. Знаех си, че трябва да се придържам към Максима, ама пуста краста. Гадост, сега пипнах една дреха и ръцете ми смърдят на тая ужасна смес.

Ех, да му се не види!  Simple Smile
И аз ходих вчера в Елитис и ги душих, но не ми харесаха, да не кажа, че всички ми миришеха еднакво...
Обаче от праха за цветно не се отказвам. Харесва ми как пере.

Общи условия

Активация на акаунт