Перилни препарати и омекотители - 27

• 61 959
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
А ако прането е около 2-3кг как процедирате ? Аз основно на такива програми пера и рядко  пера на програма с пълен капацитет и пак гледам барабана да не е пълен ,ако са якета или хавлии пера поединично -те пък съответно и да са големи по обем не е нужно да са перат с много препарат  . /Моята свекърва чака с дни да се събере и да натъпче на макс барабана и колкото и да се опитах да й обясня ,че е неефективно и прането й не е добре изпрано и държи на своето. Категорично съм забранила да пере нови дрехи или въобще дрехите на децата на село -придобиват неузнаваем вид - захабени ,избелели и т.н.. /

# 106
  • Варна
Другият варинт е да го закопчаеш, така че основната топлина да поеме външната част.
Така де - ама кой да се сети  Mr. Green. Хем по същия начин обръщам някои блузки и бодита на децата, на които има картинки-лепенки, да останат от вътрешната страна че да не се овапцат нещо  ooooh!
Много благодаря за подсещането   bouquet

# 107
Здравейте! Много харесвам омекотители Максима, имах много. Сега обаче имам един концентриран син, който е много гъст и ме притеснява. Не е с изтекъл срок на годност. Да го хвърлям ли?
Не, ползвай си го, ако ароматът не е променен. Ако мирише странно или на лошо, го хвърли.
За да може пералнята да го отмие хубаво, преди да го налееш в отделението го разреди с малко вода. Обикновено се сгъстяват, когато стоят на студено и като им изтече срока, но ти казваш, че не е изтекъл.
Мирише добре, проблемът е, че даже като слагам допълнително вода в отделение с омекотител, след изпирането вътре в отделението има остатъци от омекотителя. Значи има го и по тръбите със сигурност newsm78 Наистина е гъст, даже ако го разклатя добре. А имам и други концентрати, те са нормални и добре се отмиват.

# 108
  • сред маслини и портокалов цвят
...

Благодаря!
Този магазин на Екзарх Йосиф ли е?

Да, точно срещу входа на Женския пазар е.

# 109
Концентрата на Сано са много гъсти.
Сега сигурно ще ме обвиниш, че се заяждам, но концентрираните омекотители Максима произведени от компанията Сано, Израел изобщо не са гъсти, камо ли много гъсти. Не знам какво си ползвала ти, ако изобщо си ги ползвала, но и седемте, които притежавам, не са по-гъсти от всеки друг омекотител, а именно доста са редки. По гъстота приличат на неконцентрираните Максима, но вместо 100 мл се слагат само 25 мл.
Не го считам за заяждане. И розовия и синият концентрат на Сано, които съм имала бяха много гъсти и то много по гъсти от стандартните омекотители. Дори в магазина има от тях и те са така. За това казах, че всички са такива. Може да са се паднали просто такива.

# 110
Ето това вече е странно. Моите син и розов са си редки. Синият е ultra fresh, а розовият - sensitive, нали, защото има и други сини.

# 111
Проверете ,кой каква партида или срок на годност има .
  Другата седмица на промоция в Кауфланд - омекотители Максима Сано - 2л  /6,49 -два аромата -не виждам какви са точно  - розов и син -тубата е бяла.
 Цветоулавящи кърпи  Brite -20бр /оп. -2,49 .

# 112
ориентирай се по цвета на капачката

# 113
Сега видях на последната страница Персил  4,8кг /60 пранета за 13,99

# 114
Ето това вече е странно. Моите син и розов са си редки. Синият е ultra fresh, а розовият - sensitive, нали, защото има и други сини.
Да. Говоря ти за синият fresh и розовият sensitiv. Има и един син при мен Cool. На тези гъстите омекотители надписите им са изцяло на израелски.

# 115
Проверете ,кой каква партида или срок на годност има .
  Другата седмица на промоция в Кауфланд - омекотители Максима Сано - 2л  /6,49 -два аромата -не виждам какви са точно  - розов и син -тубата е бяла.
 Цветоулавящи кърпи  Brite -20бр /оп. -2,49 .
Ако тубата е бяла значи е билият Bio.

# 116
И на 7-те концентрирани Максима, които имам, надписите са изцяло на иврит.
Ultra fresh е произведен на 10.11.2013, а sensitive на 10.04.2013. Не са по-гъсти от неконцентрирания вариант.

Любимият ми максима е този - musk и съжалявам, че го спряха от внос. А този е много необичаен и също много ми харесва. Абе май всички ми харесват, но тези двата - най-много. Всъщност, мед и мляко е прекрасен, също и ванилови мечти. Laughing Фенка съм им.

# 117
Сега видях ,че има и омекотител CHICCO /мислех ,че е марка за бебешки дрехи ,играчки и шишета ,не знаех ,че има и препарати. /
 http://www.minimod.bg/1066/chicco-%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BA%D0%BE … 2-750%D0%BC%D0%BB

# 118
  • София
Концентратът на Максима син Cool, който ползвам от началото на септември, все още си е рядък като водица.
Сега видях на последната страница Персил  4,8кг /60 пранета за 13,99
Нямам брошурата, сигурно ще я получа в неделя чак - какъв е тоя Персил? За цветно?

# 119
  този е на илюстрацията а пише и Експерт   -
  омекотителя е и розов /тубата е бяла обаче    ,но 2 л/

Общи условия

Активация на акаунт