Перилни препарати и омекотители - 27

• 61 722
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
Гес, брей каква екстра е това Бинго за пердета!  Laughing
Ако го намериш - свиркай, може от любопитство да го пробвам.

Да кажа за препарата за почистване на перални на ДМ - то голяма работа това чудо!  Mr. Green
Вчера вечерта направих един цикъл на почистване, след това не съм пускала пералня, но само как свети барабанът и всичко видимо по пералнята... разкош!  Heart Eyes

Иначе проблем с миризми не съм имала до сега, ама да не остана и аз по-назад от вас.  Mr. Green

# 496
Понеже ни се развали пералнята онзи ден, днес се наложи да нося дрехите към баба, за да изпера. Имам си син Ленор при нея ама гледам ето това.

Викам абе чакай да го видя какво представлява и го сложих на пералнята с чаршафите. Като ги извадих не ме впечатли с аромат, но ще чакам да изсъхнат да видим как ще е.

# 497
Няма да те впечатли и с мекота. Simple Smile
Ползвала съм го преди години. Може и да са го подобрили оттогава, ама надали.

# 498
Гес покрай тази твоя страст по перилните препарати научавам толкова нови и полезни неща . Благодаря !
 Прах за пердета не предполагах ,че има .
 Може да има и прах за обувки или маратонки .

Аз ти препоръчвам, ако имаш време някой път да прегледаш старите теми, особено първите. Имаше тук един приятел Дедо, който пишеше страхотни неща, изключително полезни. Да видиш какви спорове се водеха. Joy Това сега нищо не е.

# 499
Прах за пердета съм виждала по големите хипермаркети в софия. Пакетчета подобни на избелващите, предполагам еднократни дози. Май на Хайтман бяха. Не ги огледах подробно, че не ме интересуват. Вкъщи пердета няма, заради алергии към домашен прах.

# 500
  • Бургас
Понеже ни се развали пералнята онзи ден, днес се наложи да нося дрехите към баба, за да изпера. Имам си син Ленор при нея ама гледам ето това.

Викам абе чакай да го видя какво представлява и го сложих на пералнята с чаршафите. Като ги извадих не ме впечатли с аромат, но ще чакам да изсъхнат да видим как ще е.
Това ми е един от постоянното присъствие. Винаги имам, като го намеря на добра цена, взимам по 3 броя. Случвало ми се е да го смесвам с други, когато пускам пералнята, само и само да усетя уханието му на изсъхналите дрехи - леко, ненатрапчиво, но уникално и неповторимо. Дори са ме питали с какъв парфюм съм напръскала дрехите си, понеже обкръжението ми знаят за другата ми страст - парфюмите, а перилните и най-вече омекотителите са ми скритата страст.

# 501
Soupline menta и лайка- страхотен омекотител
зелената бутилка
много лека ефирна миризма на чисто

# 502
  • Sredets/Burgas
Да, хубави са омекотителите от тази серия.  Peace
Лятото бях взела лилав, с лавадула и магнолия...
О, аромат, о чудо!... Само ако беше и моя...
Подарих го на майка ми, точно след две ползвания...
Пък тя си го къта...  Mr. Green

# 503
Soupline menta и лайка- страхотен омекотител
зелената бутилка
много лека ефирна миризма на чисто
Страхотни са и много трайни!

# 504
  • In transit
Здравейте, изчетох вече две теми, ама много бързо пишете и не смогвам да ви настигна.  Mr. Green
Благодаря ви за съветите, научих страшно много за кратко време!

Имам няколко въпроса. В Карфура до нас видях Ариел прах на промоция, обаче има два вида:
Скрит текст:
и
Каква е разликата между двата, освен в картинките? И двата са произведени в Румъния и са за по 20 пранета. Струват ли си като прах?

На кое коколино казвате "розовото"? Аз имам това:
Скрит текст:
, но ми се струва, че за друго говорите?
Не мога да нацеля омекотител на Персила гел за цветно пране, много силен аромат има в бутилката, но после става много странен след като му сложа омекотител, даже леко неприятен. Пробвах с това Коколино, със синия софтлан(който почти на нищо не мирише) и със синия силан. А без омекотител пък още по неприятно миришат дрехите. Някакви идеи?

Този новия прах + гел на Ариел пробвали ли сте ги?

# 505
В Кауфланд има на промоция Пурлан. Не, че ми пречи да пера с препарат за цветно пуловерите, но пък цената е много добра. Дали си заслужава?

Иначе си взех смарагдовия Ленор, бях си го набелязала след като го видях няколко пъти споменат в темата. Наистина има много приятна миризма, но още не съм го пробвала.

# 506
  • Стара Загора
В Кауфланд има на промоция Пурлан. Не, че ми пречи да пера с препарат за цветно пуловерите, но пък цената е много добра. Дали си заслужава?

Да, Пурлана си заслужава. Вече почти ми привърши бутилката с него и съм доволна. Ползвам го за всякакви плетива /естествени и изкуствени/ и за одеяла. Пере добре, но ако има някакви упорити петна трябва да се третират предварително, прането е меко, не е скърцащо. По принцип винаги ползвам омекотител, но съм прала с Пурлан и без такъв, затова казвам, че дрехите не излизат твърди.

# 507

Да, Пурлана си заслужава. Вече почти ми привърши бутилката с него и съм доволна. Ползвам го за всякакви плетива /естествени и изкуствени/ и за одеяла. Пере добре, но ако има някакви упорити петна трябва да се третират предварително, прането е меко, не е скърцащо. По принцип винаги ползвам омекотител, но съм прала с Пурлан и без такъв, затова казвам, че дрехите не излизат твърди.

Благодаря много за мнението. Определено ще си го взема. bouquet

# 508
Аз да си похваля моята Тема Grinning - пера си всичко с нея и плетива /нямаме домашни -децата отказват да носят ,вълнени дрехи не носим - алергии + ами сърби ни при обличане -при мен и 1% вълна да има все едно съм крастава Grinning  - като дете майка ми ми купи някакъв корсаж финно плетиво -на вид памучно ,ами направо не можех и 2мин да изтрая с него - оглеждаме етикета някакви си 2 % вълна  ,та така  и със силон е същата работа. Вълнени неща усещам и през 2ката дрехи ./  
При пране на одеала обикновено стават скриптящи с други прахове -от ТЕМА съм си доволна . Меки като с омекотител.
 Сега на този Ариел се чудя /дето е на промо в Кауфланд / - как са дрехите скриптят ли и има ли нужда от омекотител или не.

# 509
  • София
Малко офф топик - вчера минах през един МОЛ и зърнах щанд на Miele. Отбих се да разгледам... Ами пералните и сушилните бяха с гаранция ... 2 години.
Преди няколко години, когато купувах моята пералня, бях хвърила око на Miele, но ме отказа точно малката гаранция от 2 години, докато в Германия е 10 години.
Наскоро една потребителка тук, във форума, се похвали, че си е купила и гаранцията й е 10 години. Само че аз вчера с очите си видях, че е... 2 години!

Общи условия

Активация на акаунт