Перилни препарати и омекотители - 27

• 61 631
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
  • отсреща.
каква и защо точно от разград?  newsm78

# 646
Тема да е - независимо каква. убеден съм вече ,че там е най-хубава затова натам те насочвам

# 647
Права си но аз явно още не мога да се науча да ги пера!
Сега с това омо което ми е на свършване не съм имала проблеми кикакви но ми омръзна аз стана цяла год. не съм го сменяла.А ти от кое сано си най доволна (ако ми пуснеш един линк ще съм ти много благодарна)?  Peace

Ами аз съм ползвала само един вид Blush - прах сано максима сензитив.
Иначе има и други видове -Сано  жавел/за упорити петна/ и Сано адванс /за бяло/..и сигурно и още видове Laughing, но тези знам засега..
Иначе много съм доволна от омекотителите на Сано, много силно и трайно миришат дрехите после Peace

А това за прането не беше насочено към теб, моля те, не ме разбирай погрешно, казах го изцяло за себе си. Защото преди да намеря темичката, ми беше все едно какъв препарат за пране купувам, само да има нещо там, сипвах на око, без да гледам какво пише на праха за пране, не делях бяло и цветно и т.н и т.н, в резултат имах не добре изпрани дрехи..например тениските на ММ, като ги простирах, все още миришеха на пот, а не на чисто, а това в никакъв случай не е добре изпрана дреха Mr. Green

# 648
Дано Бонго е бил особено полезен със съветите си към теб?
 Интересно защо не ти отговори защо точно от този град Grinning

# 649
  • отсреща.
 Laughing

# 650
Дано Бонго е бил особено полезен със съветите си към теб?
 Интересно защо не ти отговори защо точно от този град Grinning

отговорил е Laughing - второто изречение  дава отговор защо в Разград (там)

# 651
  • отсреща.
 teta75
Аз не се сърдя,просто и аз правя така но последно време от както ви четях а сега и пиша се замислям за някой неща но още меря на око праха.Незнам кой да избера защото доста съм оставала разочарована и не искам пак да стане така.Искам нещо много просто праха или течния препарат (нали така се казва),да пере добре става въпрос за цветно,и да ухае на Нещо Приятно И след изпиране!И да не избелва цветното.За това моля за помощ.  Praynig

# 652
Не го разбрах тоз Бонго какво искаше да каже...здраве да е, не е важно..

Фъстъче, моят съвет е да си вземеш един прах за бяло - тук препоръчвам Омо, но от Кауфланд, не от Лидл, оглеждай се за промоция... и един прах за цветно - примерно може да пробваш  Тема skin loving color, не е толкова скъп-към 5-6 лв е за 20 пранета, или Персил колор експерт - мисля , че в Била е на 25 процента намален в момента...
Ако пък те влече течен - вземи си Медикса за проба..

# 653
Просто кръжиш като досадна муха след мен и спамиш .
  Много полезни идеи и съвети даваш ,браво Grinning
 Въпреки антисъвета на бат Бонгич - пробвай например Тема.
 Водата във въпросният град е отвратително твърда и варовита .
 Споделям моя си опит и никой не е длъжен да е съгласен .
  Аз съм реален човек от реален град и не се подвизавам из темите като многознаещ и велик трол.

# 654
  • отсреща.
имам това омо и съм от доволните незнам на мен ми е супер http://shopkmk.com/product/14088/omo-prah-za-prane-2kg.html и си го взимам редовно,и пак ще го купя но ми се иска и нещо различно дори и да е на прах.

# 655
Но аз мисля ,че това е Омо е хваленото / за лидълското се писа ,че е от по -нисък клас май /.
  За мен Тема е изгодна първо и ми покрива това което търся .
 Имам и аз АД и не се е обаждал от година и затова за мен този прах е добър . Пере добре -не ми скриптят дрехите от него.Не ползвам омекотители /имам алергии /.
   Не мисля ,че споделяйки опита си съм засегнала или обременила някой с мнението си и ако е така моля да бъда извинена било е неволно .

# 656
  • отсреща.
не разбирасе може ли линк да се ориентирам за темата?

# 657
имам това омо и съм от доволните незнам на мен ми е супер http://shopkmk.com/product/14088/omo-prah-za-prane-2kg.html и си го взимам редовно,и пак ще го купя но ми се иска и нещо различно дори и да е на прах.
Да, за това Омо идеше реч-на мен ми изпира лекетата от кухненската покривка, които преди така и си оставаха и след изпирането /след минаването през пералнята де Mr. Green/;Затова си позволих да го препоръчам, доволна съм от него...

Също не толкова скъп прах за пране за цветно се сещам Бинго стери найт, колор - те пък от др.седмица са на промоция в Кауфланд - 3.89лв някъде ще са, а в момента и в ДМ са на 4 и малко лв..
От него, от прах Бинго, също има доволни в темата Peace

Иначе по-скъпи - Ариел за цветно и др.

# 658
Просто кръжиш като досадна муха след мен и спамиш .
  Много полезни идеи и съвети даваш ,браво Grinning
 Въпреки антисъвета на бат Бонгич - пробвай например Тема.
 Водата във въпросният град е отвратително твърда и варовита .
 Споделям моя си опит и никой не е длъжен да е съгласен .
  Аз съм реален човек от реален град и не се подвизавам из темите като многознаещ и велик трол.

Аз не разбрах това към мен ли е? Rolling Eyes Вероятно не, но да попитам..
Ако е към Бонго, споко...просто давай игнор Peace

# 659
  • отсреща.
аз от това омо за това не смя да се откажа защото такова пране не съм имала преди него.И сега за това мее страх да купя нещо друго,но с омо пак ще се запася! ухае и изпира страхотно и от където го взимам явно не са наясно какво продават защото последно го купих на много голяма далавера!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт