Пазаруване от Amazon - тема №39 - Black Friday - 26-30 ноември 2014

• 50 240
  • 861
  •   1
Отговори
# 465
Пак да попитам при пазаруване с празна карта след зареждане на картата  плащате ли отново или чакате Амазон да ви дръпнат парите?

# 466
  • Бг
Пак да попитам при пазаруване с празна карта след зареждане на картата  плащате ли отново или чакате Амазон да ви дръпнат парите?

Пролетен дъждец, след като заредиш картата иди и ревизирай плащането. Понякога и без да ревизираш те си дърпат парите, но за по-сигурно го направи.

# 467
Сърдечно ти благодаря!

# 468
# 469
  • Пловдив
Привет  Peace
Някой може ли да ми каже това намаление с Виза карта за какво се отнася... Rolling Eyes
Die Amazon.de VISA Karte
30 € Startgutschrift - Amazon Punkte sammeln - 1. Jahr kein Kartenpreis
✓ 30 € Startgutschrift
Sie sparen 30 € bei Ihrem ersten Einkauf mit Ihrer neuen Kreditkarte bei Amazon.de.*
✓ Erstes Jahr ohne Kartenpreis
Nutzen Sie die Amazon.de VISA Karte im ersten Jahr ohne Kartenpreis.* Sie können jederzeit kündigen.
✓ Punkte sammeln und sparen
Bei jedem Einkauf mit Ihrer Amazon.de VISA Karte sammeln Sie Punkte, die Sie später in Gutscheine umwandeln können.*
✓ Teilzahlungsfunktion
Sie können Ihre monatlichen Abrechnungen wahlweise in Teilbeträgen zurückzuzahlen. **

# 470
Оффтопик:

знаете ли дали ще добавят нови оферти до края на деня в еЕмаг?

# 471
Оффтопик:

Надали, съдейки по миналогодишния им Черен петък Naughty, тогава нищо не добавиха....

# 472
Привет  Peace
Някой може ли да ми каже това намаление с Виза карта за какво се отнася... Rolling Eyes
Die Amazon.de VISA Karte
30 € Startgutschrift - Amazon Punkte sammeln - 1. Jahr kein Kartenpreis
✓ 30 € Startgutschrift
Sie sparen 30 € bei Ihrem ersten Einkauf mit Ihrer neuen Kreditkarte bei Amazon.de.*
✓ Erstes Jahr ohne Kartenpreis
Nutzen Sie die Amazon.de VISA Karte im ersten Jahr ohne Kartenpreis.* Sie können jederzeit kündigen.
✓ Punkte sammeln und sparen
Bei jedem Einkauf mit Ihrer Amazon.de VISA Karte sammeln Sie Punkte, die Sie später in Gutscheine umwandeln können.*
✓ Teilzahlungsfunktion
Sie können Ihre monatlichen Abrechnungen wahlweise in Teilbeträgen zurückzuzahlen. **

Трябва да си изкараш тяхна Виза карта, и при плащане с нея имаш отстъпки. Но мисля че важи само при немски адрес и немска банкова сметка.

# 473
  • Пловдив
Благодаря! Peace

# 474
  • ВАРНА
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00FLPFRL6?ref_=gb1h_img_c-2_ … id=A3P5ROKL5A1OLE

какво ви е мнениетоп за тази оферта?Малката иска таблет,аз изобщо не съм наясно отмарки и параметри....

http://www.amazon.de/gp/product/B00D2K56SG/ref=gw_comb_184580447 … mp;pf_rd_i=301128  в сравнение в Киндл Файър например  newsm78

# 475
Оффтопик:

Може на някой продукт да му махнат надписа "разпродадено" за малко. Не мисля, че ще добавят нови оферти, съдейки по миналата година и аз, а и като гледам май вече всичко е уж разпродадено. Особено продуктите н а1/2 цена бяха пуснати вече раграбени:) Абе много фалш има в тоя Емаг.

Да не говорим, че Галакси 5с пишат, че е на сделка в ЧП на 819 лв и е разграбен, а като цъкнеш в други он-лайн сайтове и може да го вземеш за 800 лв, без да имат ЧП Joy Joy има още такива случаи, разпродават за 30 лв кафемашина на Чиво с капсули....ама не продават капсули:)

Последна редакция: пт, 28 ное 2014, 11:01 от bobo_13

# 476
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00FLPFRL6?ref_=gb1h_img_c-2_ … id=A3P5ROKL5A1OLE

какво ви е мнениетоп за тази оферта?Малката иска таблет,аз изобщо не съм наясно отмарки и параметри....

http://www.amazon.de/gp/product/B00D2K56SG/ref=gw_comb_184580447 … mp;pf_rd_i=301128  в сравнение в Киндл Файър например  newsm78

+ за Киндъла на 99 евра....и без това сделката ти е пълна, а и разликата е само 20-ина лева. Определено Киндъла е с по-добри параметри

# 477
  • Стара Загора
Оффтопик:

Може на някой продукт да му махнат надписа "разпродадено" за малко. Не мисля, че ще добавят нови оферти, съдейки по миналата година и аз, а и като гледам май вече всичко е уж разпродадено. Особено продуктите н а1/2 цена бяха пуснати вече раграбени:) Абе много фалш има в тоя Емаг.

Да не говорим, че Галакси 5с пишат, че е на сделка в ЧП на 821 лв и е разграбен, а като цъкнеш в други он-лайн сайтове и може да го вземеш за 800 лв, без да имат ЧП Joy Joy има още такива случаи, разпродават за 30 лв кафемашина на Чиво с капсули....ама не продават капсули:)
аз гледах един  TV в емаг ,уж много намален и разграбен бързо ,и после когато погледнах в техномаркет съшият модел с 200 лв по-евтин,емаг 3 дена преди промоция си дигнаха нещата ,и сега уж големи намаления  #Cussing out

имат някои неща изгодни,но по-голямата част са измама

# 478
моля за помощ; пускам от английския амазон позиция от разпродажбите на черен петък, но ми го ценообразува на нормална цена. Прбвам няколко пъти, и все така се получава.... къде греша? Вчера исках да взема детски к-кт за 9,99 паунда, а като пристъпя към плащане ми го ценообразува на 19,99 паунда - каквато е редовната му цена. Сега пробвам с престилка за готвене - същата ситуация...

# 479
  • Стара Загора

Цената добра ли е, няма  голям интерес.
Лятото купих същата от английския пак за 25.02£  Според мен не е добра сделка особено за  черен петък

Общи условия

Активация на акаунт