Пазаруване от Amazon - тема №39 - Black Friday - 26-30 ноември 2014

• 50 426
  • 861
  •   1
Отговори
# 225
Мойто яке с гъши пух на промоция Jack Wolfskin Herren Daunenjacke Zenon XT Jacket Men. Аз си го взех преди време за 109 евро, така че да видим сега. Доволен съм от него.

А тоя часовник Citizen Herren-Armbanduhr XL Promaster Analog Quarz Leder BY0085-53E е просто супер, но 555 евро си е цифра. То не останаха пари в картата...  #2gunfire

# 226
# 227
Какво се лекува/прави с това ?  newsm78

PS: добра цена за Braun Oral-B Pulsonic  38,99 €

# 228
  • София
С такива мънички намаления има много лега.

# 229
  • Стара Загора
Момичета здравейте , и помагайте ;

За колко време връщат или отблокират пари по картата за отказана поръчка?
От банката ли зависи или от Амазон.
Имам емайл от Амазон за съгласие за отказа на поръчката .
Ако съм изтрила вече картата(със блокираната сума ) от акаунта , ще могат ли да ми ги отблокират върнат ? Трябва ли да им пиша на амазон или те ще си го направят автоматично?

След Това имам поръчан същият артикул от същият акаунт , но с друга карта /за което вече са блокирали сума от другата карта / по тази поръчка , която ще си остане актуална

Може би има писано някъде по въпроса , но не можах да открия отговор на тези въпроси.  bouquet

# 230
dilibaby Парите са блокирани от банката ти и те трябва да ти я отблокират. Автоматично е между 15-45 дни, а някои банки отблокират и като им изпратиш е-мейла за отказ. Райфайзен искат писмо от банката обслужваща Амазон-аз не съм се занимавала с това.  Peace

# 231
Има ли съществена разлика между тези два автомобила или е само дизайнът  newsm78

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0006LCK9W?psc=1&redirect … etailpage_o03_s00

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0032HF60M/ref=gb1h_img_c-2_0 … pf_rd_p=560250667

# 232
  • Стара Загора
Благодаря Еона , защото аз ходих до банката , те ми казаха , че незнаели дали били само блокирани или изтеглени Joy и трябвало да се чака/каквото и да значи това/
и сега незнам какво да правя
По ме притеснява да не са изтеглени от амазон /защото сумата не е малка/.Поръчката беше направена на 25.11 вечерта, на 26 .11 беше отказа .

# 233
  • София

Аууу  Heart Eyes много е хубав.
И на тази цена бих го взела, ама ще изчакам до довечера де  Grinning
Fantasy@   bouquet

# 234
  • Златна Добруджа
Спряла съм се на тази четка за зъби http://www.amazon.co.uk/Oral-B-Electric-Rechargeable-Toothbrush- … red/dp/B00K2U5XHS. Мнение от ползващи я? Объркана съм коя точно да взема. Вангл. амазон има добри намаления на доста модели.

# 235
Благодаря Еона , защото аз ходих до банката , те ми казаха , че незнаели дали били само блокирани или изтеглени Joy и трябвало да се чака/каквото и да значи това/
По ме притеснява да не са изтеглени от амазон /защото сумата не е малка/.Поръчката беше направена на 25.11 вечерта, на 26 .11 беше отказа .

Доколкото знам от Амазон ги теглят тогава когато изпратят стоката. Тоест ако не е пратена -> не са изтеглени а само блокирани.

# 236
# 237
  • На брега
Жълтата май е в сделка.

# 238

Много странно, че банката не знае дали парите са блокирани или изтеглени  ooooh!
 Точно те уж трябва да са запознати с тези неща. Но парите ги теглят при изпращане, в момента трябва да са само блокирани, обади им се и кажи, че ще им препратиш писмото от амазон Ще ги отблокират. Няма никаква гаранция, че си попаднала на пореден некомпетентен служител  Mr. Green

# 239
dilibaby Щом си имала възможност за отказ значи са само блокирани. Теглят ги след като ги изпратят, а доста често и след доставката.
Незнам към коя банка си, но да не могат да ти кажат дали са само блокирани и/или изтеглени не говори много добре за тях!  Stop

Общи условия

Активация на акаунт