Пазаруване от Amazon - тема №39 - Black Friday - 26-30 ноември 2014

• 50 263
  • 861
  •   1
Отговори
# 390
За да не се главоблъскате с мистерията с времената, що не прескочите на сайта на Техномаркет, в момента и там тече черен петък, но е малко бъгав сайта Peace
През този линк влезнах http://www.technomarket.bg/products/ipromo

Просто си видяла в един момент английското време - 12,00 АМ, а в слеващия си видяла нашето време 2,00 АМ, кой, как и кое време вижда, не стана ясно.

# 391
# 392
Естествено, че виждам само английско време, това е времето на сайта, нали е базиран в UK.
Настройки на време на акаунта (ако има такива) не съм правила.

# 393

Ето тук вече може да се разрази спор.
Имам модел от 5-та серия Румба 6 години и не я заменям с друга. Бих купила една Браава, но досега не се е появявала в сделките.

# 394
И сега хлебопекарната остана за 4ч наше време ли?

# 395

Не, сега пак погледнах. В 1 часа наше време започва обратното броене на минути и секунди до обявяването в 2 часа. Пак върнаха първоначалния час.

http://www.amazon.co.uk/gp/deals/ref=nav_cs_top_nav_gb27?gb_hero … c:all,s:available

# 396
  • София

Имам модел от 5-та серия Румба 6 години и не я заменям с друга. Бих купила една Браава, но досега не се е появявала в сделките.

На мен ще ми е първата такава машинарийка и не мога да реша какво да избера и какво да гледам, а цените им не са ниски че човек да каже - айде ще пробвам.
Сега гледах и в техномаркет , но там нищо не са намалили от роботите. Ще погледна и утре сутринта в Емаг и трябва да избера една и Дядо Коледа да я донесе в къщи, заедно с всичките играчки и легата които награбих  Mr. Green

# 397

Да, сега пак погледнах. В 3 часа наше време започва обратното броене на минути и секунди до обявяването в 4 часа.

Не е вярно. Отброяването тече и остават 1:30 мин до 12 ам английско време. Това е и часа когато е хлебопекарната. (При мен пише 2, но това е наше време.)  Peace

# 398

На мен ще ми е първата такава машинарийка и не мога да реша какво да избера и какво да гледам, а цените им не са ниски че човек да каже - айде ще пробвам.
Сега гледах и в техномаркет , но там нищо не са намалили от роботите. Ще погледна и утре сутринта в Емаг и трябва да избера една и Дядо Коледа да я донесе в къщи, заедно с всичките играчки и легата които награбих  Mr. Green

Познати в Германия я хвалят много. Работи в/у всякакви повърхности - паркети, килим, балатум, теракот

http://www.amazon.de/NEATO-945-0065-Neato-Signature-Pro/dp/B00FN … +XV+Signature+Pro

# 399
  • София
Хлебопекарната, откакто заговориха за нея, я виждам все в 2АМ наше време. Виждам си нашия час на сделките в английския сайт, а в немския - немско време. Много ми беше объркано в началото, нищо никъде не съм пипала и настройки не съм правила.
Дали ще намалят повече нещата на същинския черен петък? Или напразно се надявам Simple Smile

# 400
  • ВАРНА
Аз пък виждам хлебопекарната 2АМ и неми тече отброяване  Mr. Green

И аз съм в чакане на някоя Румба,доколкото разбрах моделите имали значение каква площ покриват,на нас стаите са ни по 25кв.м максимум,така че предполагам няма какво да се изхвърлям по най-новите  newsm78

# 401

А легота откъде награбихте?

# 402
  • София
Аз пък виждам хлебопекарната 2АМ и неми тече отброяване  Mr. Green

И аз съм в чакане на някоя Румба,доколкото разбрах моделите имали значение каква площ покриват,на нас стаите са ни по 25кв.м максимум,така че предполагам няма какво да се изхвърлям по най-новите  newsm78
Отброяването до всички сделки започва час преди самата сделка. В момента остават час и 15 минути, след 15 минути виж и ще е почнало отброяването.

# 403
Здравейте, разгледах цялата тема, бих искала да си купя смартфон от английския амазон, мога ли направо да си напиша адреса в БГ? И според вас ще има ли смисъл да чакам cyber monday, дали ще е намален? Простете за тъпите въпроси, но още съм нова в това, а искам да направя подарък. Благодаря предварително и приятно пазаруване  bouquet

# 404
Ronicat, виж тази камера, може пък да я намалят, кой знае... http://www.mediamarkt.de/mcs/product/360FLY-360Fly-Lifestyle-Cam … ly--lifestyle-cam
Сайта е друг, но можеш да я видиш и в амазон.

Общи условия

Активация на акаунт