Пазаруване от Amazon - тема №39 - Black Friday - 26-30 ноември 2014

• 50 250
  • 861
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Здравейте, разгледах цялата тема, бих искала да си купя смартфон от английския амазон, мога ли направо да си напиша адреса в БГ? И според вас ще има ли смисъл да чакам cyber monday, дали ще е намален? Простете за тъпите въпроси, но още съм нова в това, а искам да направя подарък. Благодаря предварително и приятно пазаруване  bouquet
Май в предната тема някой каза, че смартфоните без карта са по-скъпи дори от тези в БГ, на първо време погледни цените (ненамалени) и сравни с тези тук. Не вярвам да ги намалят много, ако изобщо ги намалят. По едно време гледах Samsung S4 в сделките, но не запомних цената, висока ми се видя...
Иначе да, можеш да си пишеш адреса в БГ, но няма да имаш безплатна доставка, а и това е скъпа техника. Аз бих пуснала поръчката до превозвач.

# 406
А вижда ли се някъде колко ще е намалението?

# 407
  • насън...

Хванах пъзела и допълних с едно такова животинче.

Освен това, не от сделките поръчах тази сушилня за плодове и меса .

Shantal, ей това плюшеното откъде изскочи?!...на мен не ми се е появявало, когато пусках пъзела....освен да са го пуснали малко след, а аз отидох да приспивам малчо, че се беше събудил...странното е, че и в пропуснати сделки не го виждам... newsm78 мнг е сладко... Peace
явно при някои часовете са различни, при други - сделките... Joy
и сушилнята ти ми хареса...да споделиш после как е... Hug

Vanya_P, за съжаление не... Peace

# 408
Не знам дали е казано, но да кажа. Кафемашини на добри цени!
Кафемашина от £99 на £29
NESCAFE Dolce Gusto Mini Me EDG305 Coffee Capsule Machine - Red and White
http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00CV97TNO/
Кафемашина от £99 на £39
Bosch Tassimo T12 Vivy TAS1202GB Hot Drinks & Coffee Machine - Black
http://www.amazon.co.uk/Bosch-Tassimo-TAS1202GB-Drinks-Machine/dp/B00GZKOTJM

# 409
Хванах хлебопекарната  Simple Smile Лягам доволна

# 410
  • софия
Ще има пак пижама "Замръзналото кралство в12 ч. Peace

Този черен петък ще изляза на печалба. Имам толкова много работа, че изобщо нищо не мога да следя и спестявам пари Crazy

# 411
Моля спешно за мнение по един проблем  Praynig.
Нещо амазонци се опитват да дръпнат втори път пари от картата ми за една поръчка, за която блокираха парите още преди два дни. Беше със статус "Подготвя се за изпращане" от онзи ден. Сега получих смс, че искат пак да изтеглят същата сума, а поръчката ми вече е със статус "Изисква се редакция на плащането". Ако има значение точно преди тази поръчка и след нея имам по една, които не са платени.

От немския амазон ли и на празна карта ли го хвана на 25.11?

Не. От ЮК, с пълна карта.
Говорих с тях в чата. На 25.11 са направили "ауторизация" /това не знам какво е, но сумата ми беше блокирана, получих смс и го видях в електронното банкиране/. Днес са искали да си я изтеглят, но не са могли. И затова ми е с променен статус за редакция на плащането. Имам достатъчно пари в картата. Като се махне блокираната сума, остава и салдо, но недостатъчно за да  блокират същата отново.
Май ще трябва да ходя да се разправям с банката, а като ги знам колко са зле...

# 412
  • Русе
Аз пък виждам хлебопекарната 2АМ и неми тече отброяване  Mr. Green

И аз съм в чакане на някоя Румба,доколкото разбрах моделите имали значение каква площ покриват,на нас стаите са ни по 25кв.м максимум,така че предполагам няма какво да се изхвърлям по най-новите  newsm78

Важна е общата площ, а не всяка стая и броя помещения. Аз съм с румба 780 (много доволна), напоследък много хвалят ЛГ.

# 413
-True Blue- , Fantasy@ благодаря за отговорите  Hug за по-сигурно ще пробвам да я хвана от друг акаунт  Peace

Greene ти не си захранила празна карта, а от самото начало си посочила пълната, така ли?
Не мога да разбера как така не са успели да изтеглят блокираната сума  newsm78
Пиши пак на амазонци , някой път попадам на по-незнаещи, които ми отговарят със служебни фрази, друг път правят всичко възможно и успяват да разрешат проблема.
Аз като имам някакъв проблем от банката (ДСК) ме карат да им препратя кореспонденцията на мейла и ми отблокирват парите за няколко часа, макс. 2 дена  Peace

# 414
  • София
"Намалението" и в Емаг започна, слабо, слабо, много слабо, а и на някои неща (следя сайта почти цяла нощ), с пускането на сайта, бяха с надпис "Разпродадено"....
Цената на хлебопекарната някой видя ли я? Хич не я и гледах, да не ме е яд с колко я изпускам Mr. Green

# 415
Greene ти не си захранила празна карта, а от самото начало си посочила пълната, така ли?
Скрит текст:
Не мога да разбера как така не са успели да изтеглят блокираната сума  newsm78
Пиши пак на амазонци , някой път попадам на по-незнаещи, които ми отговарят със служебни фрази, друг път правят всичко възможно и успяват да разрешат проблема.
Аз като имам някакъв проблем от банката (ДСК) ме карат да им препратя кореспонденцията на мейла и ми отблокирват парите за няколко часа, макс. 2 дена  Peace

И аз се чудя защо не са успели да си изтеглят сумата. Казаха ми, че банката е отказала чарджването като са искали да я изтеглят.
Това са ми писали:
Скрит текст:
Hello,

I'm sorry to hear about the delay in processing your order, which is currently on hold pending payment. It appears that your issuing bank has declined a charge. A bank won't inform us why they've declined a card, they simply reject the charge when we seek approval.

Please check on the following points to try to find out why your card was declined:

* Is the card number entered correctly?
* Is the expiry date correct?
* Do the billing address and phone number exactly match your bank's records?
* Have you exceeded your credit limit?
* Is your purchase outside of your normal spending range? Some banks will block transactions due to security concerns.
* Does your issuing bank have special policies regarding electronic or internet purchases? Some banks do, and this might be the issue.
* Some credit and debit cards are case sensitive. Is your name entered in capital letters or without punctuation such as full stops? The name you entered when adding the card to your Amazon.co.uk should exactly match the way it appears on the card.

Сега си стои блокирана. Ще говоря с банката, пък дано да е разрешим проблема. За Прокредит става въпрос.

# 416
  • Варна
FIFA 15  за PlayStation 3   http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00KHJLDN2/ref=gno_cart_title … id=A3P5ROKL5A1OLE        £29.00  От както я дебна това е най-добрата цена. Не е от стоките включени в Черния петък

# 417
  • Бг
Сега си стои блокирана. Ще говоря с банката, пък дано да е разрешим проблема. За Прокредит става въпрос.

Грийни, забрави да се разбереш с банката. Аз съм в същата банка и съм имала същия проблем, просто отидох и си внесох на ново сумата за поръчката. А тези пари ще ти ги отблокират след 45 дни.

"Намалението" и в Емаг започна, слабо, слабо, много слабо, а и на някои неща (следя сайта почти цяла нощ), с пускането на сайта, бяха с надпис "Разпродадено"....
Цената на хлебопекарната някой видя ли я? Хич не я и гледах, да не ме е яд с колко я изпускам Mr. Green

Малко Сладко Коте, хлебопекарната я пуснаха на 70 лири. Миналата година на ЧП мисля, че беше пусната на същата цена.

# 418
Пъзела с Дядо Коледа на колко беше вчера? Гледам днес пак са заредили пъзели....

# 419
Alexa_a, и аз подозирам, че така ще стане  Tired. Благодаря поне, че сподели, че си имала и ти същия проблем  Hug Ако ли пък случайно ме изненадат, ще споделя пак тук.

Общи условия

Активация на акаунт