SUPERNATURAL: 200 episodes and counting

• 26 998
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
Дийн когато яде нищо друго няма значение за него  Joy Joy
+1  Mr. Green

hahaha hahaha hahaha

# 46
# 47
Не знам дали тази сцена беше замислена с комичен елемент, но нещо не го усетих Rolling Eyes ...

Малко Сам от малкото Сам в този епизод Laughing :

# 48
Наистина имаше малко Сам в този епизод.

# 49
Аз довечера ще гледам.

# 50
Важното за основната линия (и за мен Laughing ) от епизода:

# 51
  • # супернатурална #
Не стига, че малко, ами пак го изкараха по-неспособен и от жените, чоплеше там въжето, докато пълничката обезглавяваше вампира и спасяваше Дийн  Crossing Arms Не знам какво им става на сценаристите и какво имат изнапредвид, но вече искам да си го видя в действие - да размаха ножа, пистолета, юмруците и шутовете и да си стане Сам, който познаваме. Искам го ядосан повече, отколкото го искам гол. Стига бил бит и вързан.   Laughing
Да си оправя малко вкуса

Импалко, ти гониш  Wink

Скрит текст:
Сънувах много готин сън  Heart Eyes - бях пред някакво кино, като тези американските, на улицата, и видях афиш с Джаред и Дженсън. Да знаете как съм се радвала  Laughing Спомням си, че започнах да се чудя как не сте го споменали в темата, ами така случайно научих.

# 52
Не успявам да гоня, дори да пиша както трябва, защото ми е сгъстена програмата до краен предел Confused . Обаче другата седмица, от родна земя - олЕ smile3539 !

Последните гифчета са си за мен, с пожелание никога, ама никога да не ми се случва такова нещо Joy .

# 53
Импалке
Скрит текст:
завиждам ти наистина  Crossing Arms и аз много бих искала да се приберем за празниците, но уви  Confused

# 54
Мистик,

Скрит текст:
ГУУУШШ! Hug Hug

Галче, не мога така, гифчето от поста ти ме преследва Crazy .
И аз много искам да видя отново Онзи Сам. Може би сценаристите са решили да бъде втора цигулка, поне засега, защото си мисля, че ако - или по-точно когато - нещата с Дийн загрубеят, Сам пак ще добие повече тежест и значение за развитието на историята. Още съжалявам, че по различни причини не можахме да видим повече от него по времето, когато е търсил брат си.
Дори и сега обаче, дори маалко като статист Laughing в последно време, Сам пак и още успява да ми напълни... душата Mr. Green Whistling :

Ах, тези устни Heart Eyes !

# 55
Ах, Импалке, ах на място казано  Mr. Green

# 56
Аххх виииййЙЙ  Crazy Mr. Green

# 57
Въйййййййййййй Лисо живяла съм 4 години в Пловдив  Mr. Green

# 58
# 59
И моят, майна.
Ако мога да избирам къде да живея - там ще бъде.

Общи условия

Активация на акаунт