SUPERNATURAL: 200 episodes and counting

• 27 830
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Ах,какви са сладури  Heart Eyes ,Импалка  Hug

bishop bishop bishop 15

# 661
Ай! Първото гифче предизвика буря от коментари, когато се появи. Гледам палнала си един "пирон", отивам и аз Joy .

# 662
При такова божествено ... същество ,как няма да се палне  Mr. Green

Hug

Как се смее  Joy Joy Joy

# 663
 smile3532 не мога вече.

# 664
# 665
10.13 "Halt & Catch Fire" Clip:

Явно в този епизод Дийн ще приключи със здравословните напъни Laughing .

# 666
  • София
А така, кви са тия зелени сандвичи и питиета  hahaha
По повод предишното клипче - много сладко обясняват, обаче жестоко се вбесявам - смешните моменти и въпросите изобщо не мога да ги хвана  Twisted Evil

# 667
Да, беше много необичаен така:

Въпросът е какво ни намекват сценаристите, към какво ни водят, защото промяната от горните гифчета възприех като опит, усилие на Дийн да не се поддава на апетитите си, на влиянието на белега, да се контролира Rolling Eyes .

Съжалявам. Клипчетата от конвенции често са с лошо качество - заснемат се тайно, много е шумно...

# 668
Честита сряда  Crazy

# 669
10.14 "The Executioner's Song" Trailer:

# 670
Из фейса видях нови снимки на сем. Падалеки и той я държеше за коремчето, та се чудех да не би да има нещо...?!?

# 671
До мен не е достигнала подобна новина. Дай да видим снимката, за да сме сигурни Laughing .

# 672
  • Buffyworld
Здравейте момичета ! Редовно ви чета, но просто няма какво да кажа.  Mr. Green Новият епизод обаче много ми хареса. Напомни ми са страшните епизоди от втори сезон. Най-накрая да видя братята наистина в действие - да ръсят сол, да палят .... много отдавна не бях виждала да го правят. А и тези препратки към Замръзналото кралство и Петдесет нюанса бяха забавни. Дийн с това ядене направо ме разби.  Joy И накрая естествения завършек - " задушевният " разговор в колата между братята.  Mr. Green Снощи докато гледах епизода най-накрая се почувствах , както в самото начало когато преди години бях започнала да го гледам. Нито един  момент не ме отегчи . Е, Кас ми липсва, но вярвам, че съвсем скоро ще се появи.

# 673
Аз изоставам с цели 2 епизода  Crossing Arms

# 674
Аз пък с един, но ще се поправя.

Общи условия

Активация на акаунт