X-Factor Bulgaria - Сезон 3, Тема 6

• 35 479
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Целта на това шоу е да има малко иху-аху, да се порадваме, да се повеселим, да се поядосаме, продуцентите да се нагушат с парички, а пък на участниците да им останат спомени за цял за живот. Това е общо взето. Е, може и да излезе някоя хубава песничка след това, ама нищо повече.
Абсолютно!
Тази тема сме я коментирали доста вече, но това е положението в България! Ние нямаме никакъв шоу бизнес, така че няма как да очакваме да  им се случи някаква шеметна кариера! И да ги подпре някой да им напише хубави песни, да издадат албум- кой да им го купи?

Единственото, което могат да направят е да  яхнат вълната, докато ги дават по ТВ-то и да се представят добре, за да ги канят по разни участия, откривания, заведения за малко по-висок хонорар....
Всъщност аз не виждам нищо лошо да пеят по барове и заведения! В крайна сметка  нали това е идеята на музикантите- да пеят и да забавляват хората.... Просто трябва да са реалисти и да не очакват, че след един формат ще пълнят стадиони....

# 61
Записвам се с мнение за общата песен - провал.

# 62
За пръв път общата песен не ме очарова, макар че много сладко завърши с Мишел и Бенчев.

Уф, Невенка, ако някой не й каже да не се мръщи така докато пее, на 30 год. ще е супер сбръчкана - сори за офф-а

# 63
И Бенчев даде сравнението с Етиен Леви  hahaha

# 64
На мен ми харесаха, и за пръв път ми допадна, че ги бяха облекли с дрехи, които им подхождат на възрастта.
А, да, финалът беше много сладък, Бенчев е точно като някакъв мечок Laughing

# 65
Хаха,сравнението с Етиен Леви е убийствено.... Mr. Green

# 66
Резултатите от анкетата, която остана в старата тема Blush:

Подкрепи (според изпълнението тази вечер):

Славин - 44 (21%)
Невена - 28 (13%)
Мирян - 27 (12%)

Пламен и Иво - 25 (12%)
Кристина - 24 (11%)
Георги - 24 (11%)
Траян - 19 (9%)
Sweet 16 - 9 (4%)
Михаела - 9 (4%)

Общ брой гласове: 94

Надявам се и реалните номинирани да са като в нашата анкета. Flutter

# 67
Любоо,моите уважения,ама пеенето на живо май не е лесно като критикуването от стола.  Mr. Green

# 68
Знаех си че ще изравняват отборите на Саня и Мария

# 69
Аууу, колко съм доволна! Joy
Между другото, чудя се защо не казват резултатите, какво ги пазят в тайна?

# 70
  • Луната ни пази
Хайдее, всичките ми любимци останаха!

# 71
Моите любимци всички са спасени - да дишам спокойно.

Ау, Траян и Кристина - е това не го очаквах, наистина.

О, милото момиче - разстрои се  Sad

# 72
Айде стига бе,защо пак Траян.За малката бях убедена,че консервативните хора,които досега я подкрепяха,ще са бесни и няма да я подкрепят.Ето затова децата вкъщи,сега ще гледаме сълзи и драми.Пффффф

# 73
Не съм доволна, много харесах и Траян, и Кристина на предишния концерт. Но все пак се надявам Кристина да остане, харесвам я от самото начало.

# 74
Ето затова съм против малките да участват! Твърде много се разстройват.

Общи условия

Активация на акаунт