Цветята в нашия дом -Тема 69

• 58 000
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
еееее, Митко, ти си едни гърди пред нас с тез цъфнали зюмбюли Laughing Heart Eyes
pisenxeto,
сухичък е, гледам отдолу почвата да е леко влажна, страх ме е да не го преполея, че е самотен в тази голяма саксия. На покрита тераса е, в смисъл отворена е, но няма опасност да го вали. Ще взема да го понаквася довечера малко Thinking
Мариетка,
вляво е бабетка, за която бях писала по-рано. Почти 10 годишна е.

# 571
  • Русе
Страхотни теменужки, Танче и МесечинкеHug
Днес съм без снимка, нямам непоказвано разцъфнало цвете. Като го написах това, се сетих, че едната теменужка разцъфна , а не съм снимала. Имам едно мъничко хирити, на което много се чудих развива ли се въобще, а сега го гледам листа няма, пъпки направило.

# 572
  • в огледалото на живота
Толкова съм щастлива днес.... Heart Eyes
Откога го чакам това мушкато да цъфне...!
Мариета,виж от твоята и моята любов какво се получи  Hug Hug Hug

Благодаря ти!
Дарено с любов,отгледано с още по-голяма такава  Heart Eyes

Моите зюмбюли така и не дръпнаха нагоре.Изсъхнаха си още в стеблото,но утехата ми е,че поне един видях.Лалета ,кокичета и минзухари пък си останаха само на листа...така и не разбрах защо,ама едва ли ще се покаже нещо.
Нейсе,здраве да е  Hug
Скоро ще пресаждам сентполии Табакови... Wink
Ред е и на тях да ме зарадват така  Hug

Желая ви усмихнат и топъл ден!

# 573
  • ГОре на черешата...
Ех, че ме усмихна в този мрачен ден, Дев Hug! Личи си с колко много обич е обгрижвано Heart Eyes!

# 574
Здравейте , Дами!!!  bouquet
Отново съм при вас, ако си спомняте за мен...Редовно ви чета и се любувам на красотите , които показвате....Поздравления, няма да са поименно, че ще пропусна някоя цветолюбителка:).... Истински си почивам във вашата тема....Красота за душата и окото ми .....До сега нямах с какво да се похваля,но днес ме изненада второто ми лаленце и бързам да ви го споделя  newsm51

Преди време ви бях споменала, че съм си поръчала семена разни от китайците....Еми да ви кажа, пристигнаха в сряда и веднага се заех да експериментирам.... за сега само с Букенвиля, Орхидея и восъче.... И сега ще ви покажа резултата от сряда....обнадеждаващ е, макар че не се знае от тук нататък.....

Това е семенацата от букенвилята.....

А ето ги и на орхидеята....И при тях има 2-3 с мнооого малки кълнчета, но още не се виждат на снимката....

Мисля да ги оставя за почивните дни така и после да ги засея в кофички от кисело мляко.... Предложения от вас???? Черпя опит, че съм все още "новозаразена " цветарка.....

# 575
Дев и Денима-благодаря за красивите подаръчета!!!  bouquet
Дев-много е красиво когато разцъфти нещо дадено от сърце и в това мрачно време е още по-ценно!!! Simple Smile
Бабче-браво за семенцата,а лалето е много красиво!
Аз нямам търпение да видя новите попълнения,но още нямат пъпки.Имам от вчера цъфнали минзухари,но снимки по късно.Тук е облачно и вали от време на време.Скоро чакам да цъфнат две орхита.

# 576
  • SHOOT ME 10 $
Моето пролетно кътче лееко обогатено

# 577
Ей, страхотно кътче...Много мартенско настроение.....Браво,midkoo Ако добавя и моето лаленце, всички цветове на дъгата ще има smile3525

# 578
  • Пловдив
Ау, че пролетно е станало тук!   Дев, Митко, Бабче  bouquet
Месечинка, бабетката е чудесна!  Heart Eyes
Ето и обещаната обща снимка на нацъфтелите сентполии. За съжаление исках да е на естествена светлина, за да стане по-добре, но слънцето нещо ме бойкотира днес. И така става  Simple Smile

И от по-близо

# 579
  • ГОре на черешата...
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

# 580
  • на североизток от Рая
Голяма красота има тук! Възхищавам се!  Party

Танче, чаках тази снимка. Благодаря!  Hug

И аз от доста дни се каня да покажа цъфнали мушката на служебния ми прозорец. Но просто не ми се рови за снимки, а искам да ги видите. От Мариета са мушкатата ми, страхотни са.  Heart Eyes

# 581
  • на острова на мечтите
О, колко много красоти! Благодаря!
Напомниха ми за настъпващата Баба Марта!
Тук големи студове, а и градушки, добре че не са много големи зърната! Моите цветенца засега се гушкат поизплашени от времето, но няма големи поражения Praynig Peace
Днес си насдих индрише. Мъничко ми е, ама е "открадното" и не можех да избирам Embarassed Пренася ме с аромата си в детството и лсдакото от дюли на бабинка.

# 582
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и аз да се похваля

цъфтят Simple Smile  пак

и обещават Simple Smile

новички - подаръци за празници, стара и нова работа

лидлската ми мъка  Confused

и една загадка Simple Smile да видя кой ще познае какво е това Simple Smile отдавна не сме се заигравали в темата Simple Smile

# 583
  • на североизток от Рая
Ей, Доби, ето те!  Hug

Онази загадка да не е кала? Нещо ми напомня, но какво ли.  Thinking

# 584
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не е кала Simple Smile

джокер: споменавала съм за него в темата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт