Цветята в нашия дом -Тема 69

• 58 000
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • ГОре на черешата...
Честита баба Марта, момичета и Митко! да сте здрави, усмихнати и щастливи вие и вашите близки! Нека идващата пролет ни носи само положителни емоции и много цветно настроение!

За днешния празник си подарих още една красавица:

И в комплект:

# 601
  • DE

Честита Баба Марта! Нека ни е цветно и красиво. Бъдете здрави!

Благодаря на всички Вас които ме зарадваха с мартеници!
Благодаря, че си помислихте за мен, благодаря ,че Ви има!

# 602
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
А, Доби, тук не си споделяла за тези грамофончета. Аз бих си купила, интересни ми се виждат. А в еднакъв цвят ли са всички, или семената са различни вътре в пакетчето? И само в Пени ли ги има?

еднакви са всичките, розово-цикламени и надърпани Simple Smile

едно пакетче почти събори арката на двора Simple Smile
арката е широка около метър, висока около 2,20, а накрая под нея можеше да минава само малчо, прегънат на две Simple Smile

оооо, кой ми смени Добриня Никитич? и защо на негово място висят някакви ... парцали ли са, портмонета ли.... пошлотии Cry

# 603
Честита Баба Марта и от мен Simple Smile Много слънчеви красоти сте показали идвами направо да ги сгуша  Hug  Grinning

# 604
# 605
Здравейте,

Предварително искам да се извиня, ако тук не е точното място, но бих искала да попитам следното:
може ли някой от вас да ми помогне и да ми каже борса в София от където мога да купя големи количества цветя на сносни цени, тъй като ми трябват за декорация?

Благодаря предварително!

Последна редакция: нд, 01 мар 2015, 23:17 от Las Vegas

# 606
  • Пловдив
Здравейте,
Предварително искам да се извиня, ако тук не е точното място, но бих искала да попитам следното:
може ли някой от вас да ми помогне и да ми каже борса в от където мога да купя големи количества цветя на сносни цени, тъй като ми трябват за декорация?
Благодаря предварително!
За кой град става въпрос все пак?

# 607
Здравейте,
може ли някой от вас да ми помогне и да ми каже борса в от където мога да купя големи количества цветя на сносни цени, тъй като ми трябват за декорация?
Благодаря предварително!
За кой град става въпрос все пак?

Извинявайте, пропуснах - за София питам  Simple Smile

# 608
  • Пловдив
Тук има каталог с адреси и какво точно предлага всяка фирма- не са само за София, но ги разгледай. А ето така излиза много информация също. Успех!

# 609
Благодаря,

а имате ли представа за борсата, която е на пазара Д. Петков - има много оскъдна и остаряла информация за него - но дали там цените са по-добри от посочените борси, или пък там качеството не е добро?

# 610
По повод Баба Марта си подарих едно зюмбюлче:

Имам нужда от съвет. Искам лятото да имам цветя в сандъчета по балкона. Има ли възможност да засадя семена сега и да се радвам на цветове летните месеци?
Харесах си теменужките, но навсякъде пише, че е трябвало да сея октомври... Знам, че е рано за разсад. Някаква препоръка за многогодишно лятноцъфтящо цвете?  Thinking

# 611
  • ГОре на черешата...
Какво изложение е терасата?
Ако е източна или южна смело слагай сакъзчета и мушката - ще те радват с изобилен цвят от май до края на октомври.

# 612
Двете ми тераси са остъклени, едната източна, другата южна. Simple Smile
Благодаря за съвета! Hug
Днес обиколихме с приятеля ми няколко разсадника и аз лудата да взема да си харесам розите(дето си остават малки, до 30см..  Embarassed Ама рано ми е за такива експерименти май. А и има една градинска роза, от която мога да взема клонче за разсад. Но се притеснявам, дали ще вирее в домашни условия. Thinking

# 613
  • Пловдив
ЧЕСТИТ ТРЕТИ МАРТ!
 bg

Благодаря,
а имате ли представа за борсата, която е на пазара Д. Петков - има много оскъдна и остаряла информация за него - но дали там цените са по-добри от посочените борси, или пък там качеството не е добро?
Аз лично не мога да отговоря на този въпрос, не съм от София, но най-добре да идете на място да разгледате и на борсата на пазара и на някоя друга, за да си сравните.

От мен днес е това

# 614
  • SHOOT ME 10 $
Здравейте! Вижте ме

това е в офисчето,където работя...и живея

Общи условия

Активация на акаунт