Косопад - 7 тема

• 100 209
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Аз продължавам да ви чета. Два пъти си правя маската с чесън. Първият път нямаше голяма миризма, но втория - доста гадно и сега не минава, май доста време ще изкарам така. Посъветваха ме да си взема хининов шампоан и сега с него ще се мия. Утре пак съм на масла и чесън.
От ампулите се отказах, не мога да си позволя толкова скъпа терапия, а за да има ефект трябва да се слагат доста дълго.

# 151
Каква е тази маска с чесън? Само сок от чесън ли?
Препоръчайте ми омега 3 капсули. Смятам, че ще ми се отразят добре, но не знам на коя фирма са най-хубави?

# 152
Здравейте Simple Smile Моят проблем с косопада се появи след като спрях да кърмя...Слагам ампули срещу  косопад, но не виждам голям ефект. От индийските билки има ли подходящи за целта? Също така си мислех за някакви добавки, но за сега съм се спряла единствено на спирулина на таблетки...Някакви съвети ?   bouquet

# 153
  • София
Препоръчайте ми омега 3 капсули. Смятам, че ще ми се отразят добре, но не знам на коя фирма са най-хубави?

Аз си нарязвам чесъна и натърквам скалпа много здраво. После слагам от стимуланта за коса на каса на Икаров, шапка за коса, вестник, пак шапка и след това кърпа. Понякога и малко ракия или друг алкохол.
Днес направих маската със суха горчица. Доста ципе. Изтраях 20 минути, но нали казват, че не е хубаво да я държиш много дълго

# 154
Здравейте.На мен вече ми писна и се отказвам.Моят косопад започна 2-3 месеца след раждането и от тогава ползвах какво ли не без особен резултат.Започнах с ампули на Виши,после маски с Тривитаминол-ефект нямаше,даже като че ли се засили косопадът.През първите 8месеца кърмех и не смеех да пия никакви добавки,междувременно използвах шампоана против косопад на Виши,когато свърши преминах на хининовия на Клоран.Когато спрях да кърмя си взех цялата серия на Фитовал и започнах да правя маска с чесън.В момента съм на шампоан Здраве и Калмацин Форте.Косата ми продължава да пада има малко нова,която се вижда,че расте,но е съвсем малко,а аз вече на нищо не приличам.Не съм се боядисвала цяла година,цветът ми е ужасен,даже бели косми имам,мириша на шкембе чорба от чесъна,не си правя косата с преса или сешоар от страх да не я изтощя.И след всичко това реших:боядисвам се и започвам да си правя прически,спирам всякакви маски и гадости,нека пада тъпата коса,а като не остане нищо ще си купя една перука и готово.
  П.С.Правих изследвания и хормоните ми са в норма,а за стрес и дума не може да става,напротив спокойна съм и съм щастлива.

# 155
Ампули за косопад на alfaparf някой използвал ли е ?Супер евтини ми се виждат .Дали ще имат резултат ?

# 156

Аз си нарязвам чесъна и натърквам скалпа много здраво. После слагам от стимуланта за коса на каса на Икаров, шапка за коса, вестник, пак шапка и след това кърпа. Понякога и малко ракия или друг алкохол.
Днес направих маската със суха горчица. Доста ципе. Изтраях 20 минути, но нали казват, че не е хубаво да я държиш много дълго
Маската с горчица е за стимулиране на растежа на косата, както и на нова коса. Peace
Чесъна го минавам през пресичка за чесън, слагам зехтин, жълтък от яйце, кис. мляко, ракия или някакъв друг алкохол или просто спирт и слагам на главата.  Blush

# 157
Yellow girl , а каква е идеята на вестника ?

# 158
Омръзна ми, всеки ден след разресване е страшно положението, но след баня минавам през ада. Почнах да взимам мента, глог и валериан. Много зле ми влияе гледката, самочувствието никакво го няма. Все си повтарям, че и това ще мине и за последно виждам толкова паднала коса, а се повтаря ли, повтаря... Чудя се има край този мой косопад.

# 159
След 3 приключени шишенца Неоптид смятам да направя 1 месец почивка,тъкмо докато ми дойде Макси хеър-а и след почивката да започна да правя маски с Тривитаминол. Може ли само да ми кажете,за да не получа обратен ефект, колко пъти в седмицата да си правя тази маска и в продължение на колко време,а след това колко време да направя почивка?

# 160
Барабанче, остана ли доволна от Неоптида?

# 161
Здравейте, аз да питам-сега слагам Креастим, но си купих и хининова вода, ей така, за всеки случай. Съвместима ли е тя с Креастима? Имам предвид може ли да мажа паралелно с двете неща главата или не? Ако да-имам питане за хининовата вода-хем пише да се слага всеки ден по главата, хем пише "след измиване"-ама аз не си мия всеки ден косата  newsm78.
Освен това моля, кажете кои хормони изследвате при косопад, тъй като на мен направление няма да ми дадат и сама искам да си пусна изследания, но не знам за кои хормони, а те не са евтини  Rolling Eyes.

# 162
Не знам дали назад е обсъждан този продукт, но искам да го похваля.

При мен имаше мигновен ефект. Просто спря косопада, не го намали, а спря. Не знам в дългосрочен план какъв ефект ще има, уж удължавало живота на косъма, ще видим. Няколко месеца ползвах какво ли не - ампули, шампоани, домашни маски, чак чесън, ефектът беше от слабо намаляне до никакво. Добавки не съм пила и трудно бих се навила да го направя.

# 163
  • Пловдив
Не знам дали назад е обсъждан този продукт, но искам да го похваля.

При мен имаше мигновен ефект. Просто спря косопада, не го намали, а спря. Не знам в дългосрочен план какъв ефект ще има, уж удължавало живота на косъма, ще видим. Няколко месеца ползвах какво ли не - ампули, шампоани, домашни маски, чак чесън, ефектът беше от слабо намаляне до никакво. Добавки не съм пила и трудно бих се навила да го направя.

Добре ,но къде да го търся и каква е цената ?

# 164

Добре ,но къде да го търся и каква е цената ?
[/quote]

Мисля, че тук го има:
http://apteka.framar.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0% … %B8%D1%8F/alpecin

Общи условия

Активация на акаунт