Косопад - 7 тема

• 100 284
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
Не е в София. Аз съм от Пазарджик. Казва се Пролет Калоянова и е много добра. Надали да дойдеш в Пазарджик, но все пак за информация.

Да, благодаря за бързия отговор Simple Smile
Не е толкова далече Пазарджик, аз бих отишла, ако жената би ми помогнала с нещо.....
[/quote]
За мен е много добра. Доста хора казват, че доста време лекуват такова чудо, а при мен лечение за 2 седмици даде резултат. Значи жената си разбира от работата.

# 46
  • Пловдив
tartaleta123, това е моето:
И тук го продават. С търсачката излиза сайта.
Ползвам го както всички останали масла за коса. Втривам в скалпа чисто или смесено с други масла и стоя два часа.
Извинявам се ,може ли да кажете от къде от БГ може да си закупя този препарат ?
Благодаря !
Като се намажете увивате ли с кърпа да се затопли ?

# 47
jb66,
Скрит текст:
. По принцип, когато си правя маски с масла слагам найлонова торбичка и отгоре дебела шапка. Но това масло е близко до човешкия себум и може да прониква дълбоко в кожата. Не мисля, че има нужда от загряване.

# 48
  • Пловдив
jb66,
Скрит текст:
. По принцип, когато си правя маски с масла слагам найлонова торбичка и отгоре дебела шапка. Но това масло е близко до човешкия себум и може да прониква дълбоко в кожата. Не мисля, че има нужда от загряване.
Много много благодаря   bouquet
Ще си го купя и ще пробвам ,иначе аз в момента пробвам конските витамини .

# 49
  • Пловдив
Еми то никъде не пише ,че е за коса  Rolling Eyes
Прочетох че е за стави ,за рани .
Може и аз да не съм прочела де ,но ще го поръчам ,видя ми се доста полезно .
Още веднъж БЛАГОДАРЯ !

# 50
Понеже видях, че някои от вас търсят добър дерматолог в София, мога с 2 ръце да препоръчам дерматоложката, при която ходя от 7-8 години във връзка с проблемна кожа. Peace Тя ми пише и рецепти за козметика за лице и благодарение на нея кожата ми е в много, ама много добро състояние към днешна дата (по едно време дори беше в перфектно състояние, но от доста време все не намирам време да отида на консултация за смяна на козметиката). Под "рецепта" имам предвид, че директно пише съставките на кремовете, маската и лосиона ми за лице и след това рецептата ми се изпълнява в специализирана аптека. Не знам какво слага в тия кремове и маски Mr. Green, но съм купувала и доста скъпи козметични марки и никога кожата ми не е била толкова хубава, както с нейната козметика. От това съдя, че наистина си разбира от работата, въпреки че специално за косопад не съм се консултирала с нея, но съм виждала много хора, които чакат пред кабинета й точно с този проблем. Единственото неприятно е, че при нея не се записват часове и за да се вредиш при огромния наплив от хора пред кабинета й, трябва да виснеш там поне 1 час преди началото на работното й време, за да си пазиш ред. А напливът наистина е огромен. Веднъж засякох едно момиче, което беше пътувало от Варна през нощта и беше нощувало пред кабинета Shocked
Казва се д-р Лиляна Маркова и кабинетът й е до НДК на ул. Фритьоф Нансен 15 (влиза се в двора на сградата, втория вход, на 1 етаж). За съжаление не мога да дам тел., за да се пита за работното й време, понеже съм изгубила визитката. Blush На вратата на входа обаче го пише.

Последна редакция: вт, 02 дек 2014, 23:50 от bellisssima

# 51
Еми то никъде не пише ,че е за коса  Rolling Eyes
Прочетох че е за стави ,за рани .
Може и аз да не съм прочела де ,но ще го поръчам ,видя ми се доста полезно .
Още веднъж БЛАГОДАРЯ !

Ето една синтезирана статийка с доста разбираемо обяснение относно начина, по който повлиява растежа на коса.
https://www.truthinaging.com/review/charlize-theron-cant-live-without-emu-oil

# 52
От къде се поръчва това масло? Няма ли го никъде в Б-я?

# 53
 Letsgo е дала линк малко по-нагоре  Peace

# 54
  • Street of Dreams
И аз си поръчах масло от ему - надявам се да няма смлени пиленца вътре, не ми се чете, писна ми от всичко. Тоз Ригейн и него колко трябва да го чакам да проработи?

# 55
Пропуснах да уточня, че мажа с маслото от ему мястото, където ми падна косата по два пъти на ден. Не знам дали при по-рядко ползване ще има същия ефект.
Няма никакви частици вътре. Изглежда малко като свинска мас. Втвърдява се при по-ниска температура, но на стайна е течно.

OnDiNe_, имай търпение. Ще минат месец два.

# 56
Препоръчаите ампули срещу косопад.

# 57
  • София
Здравейте,

На тези, които им се омазнява бързо косата да си изследват цинка. При мен беше под норма, при все че пиех цинк и биотин. При една друга приятелка с андрогенен косопад също се оказа под норма, въпреки добавките за коса.

А маските с чесън, хрян и подобни загряващи скалпа целят събуждане на заспалите фоликули. Аз правя тази - http://www.beu.bg/%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D1%81-%D0%B3%D … B0!-news7693.html, води се маска със суха горчица, но всъщност е смляно синапено семе, тъй като намерих само на зърна го меля в блендера.

# 58
Angela, а как наваксахте цинка при положение, че добавките не са били достатъчни? Увеличили сте дозата или сте минали на друг източник на цинк?

# 59
  • в 1001-та нощ
Ако някой иска да събужда "заспали фоликули" може да пробва лазера в Леграно  Peace

За локално приложение - лосионите и ампули на Дюкре (анастим, креастим, неоптид, хроностим), деркос на Виши, може и тези на Лореал и Керастаз, Рене Фюртерер  Peace

Общи условия

Активация на акаунт