Косопад - 7 тема

• 100 195
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив

Добре ,но къде да го търся и каква е цената ?

Мисля, че тук го има:
http://apteka.framar.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0% … %B8%D1%8F/alpecin
[/quote]

Благодаря много   bouquet

# 166
  • гр. София
Тук е на промоция
http://arlen.bg/product.php?ProductID=1238

# 167
Моля, ако някой е ползвал шампоана на Дюкре - АНАФАЗА, да сподели впечатления. Аз го ползвам втора седмица, за ефект няма как да говоря толкова скоро, но ужасно ми заплита косата. Докато го разпенвам и изплаквам, пада ужасно много коса ooooh!

# 168
  • гр. София
Аз ползвам този шампоан, но в комбинация с хапчета и ампули за косата.
Да, доста заплита косата. Моята е дълга, затова накрая слагам балсам в дължините, за да мога да я разреша. В корените не слагам. И я сресвам и преди да я измия.

Аз си взех ампулите на Рене Фюртере RF80. Засега съм ползвала само една, по-нататък ще споделя впечатление.

# 169
  • гр. София
Аз в момента съм с шампоан и добавки на Приорин. Ползвам ги вече две седмици, доволна съм. Косата сякаш не пада толкова. Скоро ще свърша таблетките, та се чудя какви други да си взема - дали на Дюкре или пак на Приорин???  newsm78 Но заедно с това започнах и по-задълбочена грижа за косата с масла и ампули.  Peace

# 170
Аз ползвам този шампоан, но в комбинация с хапчета и ампули за косата.
Да, доста заплита косата. Моята е дълга, затова накрая слагам балсам в дължините, за да мога да я разреша. В корените не слагам. И я сресвам и преди да я измия.

Аз си взех ампулите на Рене Фюртере RF80. Засега съм ползвала само една, по-нататък ще споделя впечатление.

Ужасно заплита, направо ми се проскуба косата от него. Уж само масажирам скалпа, но като нанеса балсам/ маска и разреша, пада страшно много коса. Според мен е от заплитането. Преди това сякаш не ми падаше чак така. Иначе ползвам и лосиона за косопад на Дюкре.

Leila,какви масла ползваш?

Последна редакция: ср, 24 дек 2014, 02:35 от Lirena

# 171
  • гр. София
Моята коса е до към средата на гърба и от край време я мия на чешмата, а не под душа - навеждам си главата и си обръщам косата надолу. Преди да я намокря я разресвам, за да няма заплитания. Сапунисвам, плакна, евентуално пак сапунисвам и пак плакна. Сапунисването го правя бавно и внимателно, с върховете на пръстите, за да не се заплете косата много.
После нанасям балсам, но само в дължината на косата, разнасям го добре, намокрям пак и бавно разресвам с едра четка. Стискам си косата около 1 педя над връхчетата и реша. После стискам малко по-нагоре и пак реша и така докатостигна до корените. Стискането предпазва от дърпане и отскубване на косми от корена. Изплаквам хубаво балсама и съм готова. Така процедирам независимо какъв шампоан ползвам. Впрочем най-лесно се реши под течаща вода.
Ако косопадът ти е в апогея си ще си капят космите независимо дали косата е заплетена или не. Докато не окапе каквото е погинало няма да се успокоят нещата. Като се сетя как при всяко миене ревях задари шепата окапала коса...  Confused Но позакрепих положението. Продължавам обаче с шампоан, ампули и хапчета.

Последна редакция: вт, 23 дек 2014, 15:07 от Зимна роза

# 172
Моля, ако някой е ползвал шампоана на Дюкре - АНАФАЗА, да сподели впечатления. Аз го ползвам втора седмица, за ефект няма как да говоря толкова скоро, но ужасно ми заплита косата. Докато го разпенвам и изплаквам, пада ужасно много коса ooooh!

Аз го използвам от вече има няма почти месец. Ефект при мен има и не ми заплита косата. В интерес на истината косата ми е видимо по здрава и жизнена. Явно си е до коса  Peace

# 173
Здравейте, и аз имах страхотен косопад, косата ми оредя и реших преди около два-три месеца да взема мерки. От нещо ми мина косопада, имам покарали косички, днес фризьорката ме попита дали са ми отнемали обема при корените, че имам поникнали и непораснали. Да споделя какво ползвах и още ползвам - шампоан Дефлувал - 2 опаковки, доволна съм. Ампули Аминексил на Виши - целия курс от два или три месеца беше по три пъти седмично, хининова вода след всяко къпане, от скоро слагам стимулант за коса на Икаров преди къпане. Маска след къпане задължително - тези готовите с чесън най-често ползвам. Пия Макси Хеър, но и аз мисля като приключа опаковката да направя пауза поне до пролетта с него. Започнах и Омеги да приемам. Косопадът ми спря, но на практика не зная точно от какво се повлия. Стимулантът го прилагам от скоро, а нали казват, че няколко месеца трябва да минат, за да се усети резултат. Шампоан против косопад на Хималая също съм ползвала и съм доста доволна, сега си купих този на Здраве против косопад, да видим. За момичетата, които казват, че им се заплитат косите от шампоана против косопад да знаете, че почти всички марки имат това действие, ползвайте маска или силен балсам за краищата.

# 174
 Аз изпробвах продуктите на Дюкре и изобщо не ми подействаха  Rolling Eyes За сега съм на ампулите на Виши, хининова вода, витамини Ревалид и витамин Д.
 Повторих някои изследвания и се оказа, че DHEAS  ми е завишен. Горната граница е 9.85, а на мен ми е 12.100. Имам ниска стойност на витамин Д - 43.50, а референтните стойности са 50 - 120. Това са отклоненията и след празниците мисля да повторя и другите хормони. Ходила съм на гинеколог и нямам проблеми там.
 Не знам дали да се радвам, но виждам нови поникнали косми. Надявам се нещата да се възстановяват, но заради този DHEAS имам лошото чувство, че съм с андрогенна алопеция.... На базата на тези отклонения дерматоложката не успя да ми каже дали е телогенен ефлувиум или андрогенна.  Продължава вече 7-ми месец с едната разлика, че виждам нови косъмчета и то след като си изсуша косата със сешоар.  Sad Sad
 Нямам сили вече да се боря с това нещо.

# 175
Благодаря на всички, които се включиха по "моя въпрос"  Blush
Смятах да зарежа шампоана, но....ще бъда упорита и ще  го използвам  до край. После ще споделя и резултата.

# 176
  • Street of Dreams
40 дни мега силният миноксидил и нищо, освен косопад. Смятам, че ако това не помогне, нищо няма да помогне.

# 177
Днес си взех едно шишенце Неоптид и се чудя как ще ми стигне за един месец  Rolling Eyes

# 178
  • в 1001-та нощ
Като пръскаш толкова пъти, колкото е указано  Peace

# 179
Минавам да мрънна Confused Вече два месеца не спира... толкова косми събирам след къпане, че ми се плаче. Sad Никога не ми се е случвало нещо такова. Косата ми стана супер тънка (събирам я на опашка с дебелината на показалеца ми). Не че някога ми е била гъста, но все пак Tired
Пия Анакапс около месец, ефект не виждам абсолютно никакъв. Имам още закупени добавки /Макси хеър и някакви билкови/, но ми се искаше да направя тримесечен курс с Дюкре, както е редно, така че те си стоят. И шампоана от серията ползвам... и някакви безизвестни ампули от DM, че вече се разорих. Ироничното е, че съм на почивка през януари... дългоочаквана екзотична, с топло слънце и океанска вода. Вече се чудя дали да не си търся перука отсега, с тези темпове на окапване, а и с тамошния климат, ме е страх да не оплешивея. Sad
Не съм била на доктор и нищо не съм изследвала, но покрай празниците, добавките и плановете... Rolling Eyes
Първо си мислих, че е сезонен, но не -- капе отвсякъде. Ох, просто се моля да спре вече и да ми остане коса Cry

Общи условия

Активация на акаунт