Косопад - 7 тема

• 100 187
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
И аз имам проблем с косопада. Косата ми винаги е била хубава и гъста. Даже недоволствах, че е толкова гъста.  #2gunfire Сега ми се реве като се сетя... Моя позната ми каза за някакви ампули Bioxil на FarmaVita. Преди време, след силен стрес косата и започва да опада и оредява до толкова, че дори се появяват петна. Каза, че още след първата ампула косопада спрял. Сега съм си поръчала ампулите от Интернет, но нали са почивни дни.. ще дойдат Понеделник. Ако има ефект ще пиша да кажа.  Simple Smile

# 181
  • гр. София
Аз ползвам този шампоан, но в комбинация с хапчета и ампули за косата.
Да, доста заплита косата. Моята е дълга, затова накрая слагам балсам в дължините, за да мога да я разреша. В корените не слагам. И я сресвам и преди да я измия.

Аз си взех ампулите на Рене Фюртере RF80. Засега съм ползвала само една, по-нататък ще споделя впечатление.

Ужасно заплита, направо ми се проскуба косата от него. Уж само масажирам скалпа, но като нанеса балсам/ маска и разреша, пада страшно много коса. Според мен е от заплитането. Преди това сякаш не ми падаше чак така. Иначе ползвам и лосиона за косопад на Дюкре.

Leila,какви масла ползваш?

За момента ползвам стимуланта за коса на Икаров в корените преди миене на коса. След като изляза от банята си слагам по краищата и малко масло от Авокадо пак на Икаров. Ще си взимам след празниците и маска против косопад на Lakme. Като добавка пия Приорин, който свършва и ще трябва да взема още нещо. Чувала съм добри отзиви за добавките на GNC. Пила съм даже от тях преди 1-2 години.  Peace Разбрах също, че е добре да се хапват протеини, както и да се пие Цинк,, Биотин, вит. А и Е, въпреки че ги има като съставки в добавките за косопад. Аз лично пих допълнително Геритамин преди да започна с добавката и шампоана за коса на Приорин.

# 182
  • в 1001-та нощ
Leila , вместо маската на Лакме си вземи хубави ампули/лосион  Peace

...... и някакви безизвестни ампули от DM, че вече се разорих. ....

Ампулите и добавките са най-важни - ако инвестираш в нещо - в тях да е ..... Шампоана спокойно можеш да прескочиш и търпение  Peace

# 183
  • гр. София
Leila , вместо маската на Лакме си вземи хубави ампули/лосион  Peace

.............................

Ампулите и добавките са най-важни - ако инвестираш в нещо - в тях да е ..... Шампоана спокойно можеш да прескочиш и търпение  Peace

a.l.e.n.a, какви да са? Сега навлизам в темата за професионалната козметика за коса и не съм много ориентирана...... Thinking

# 184
Как и кой ви диагностицира, че трябва дасд плашите от косопад?
На ден на всеки човек падат над 100 косъма, а ако изглеждате зле - това е признак за доста обезпокпоително здраве  Tired

# 185
На ден на всеки човек падат над 100 косъма, а ако изглеждате зле - това е признак за доста обезпокпоително здраве  Tired
Именно де, ама да не се плашим викаш  newsm78

# 186
Именно де, ама да не се плашим викаш  newsm78
И аз това да не се плашим от косопада нещо не го разбрах.  newsm78 Да при някой се дължи на влошено здраве, ред проблеми с кожата на скалпа, но има и момичета, на които всичко им е в ред и пак им пада косата. Да ти падат 100 косъма на ден и да не се стряскаш е ок, ама да ти падат три пъти по толкова в банята при миене на косата и още толкова при ресане, да виждаш много паднали косми по пода, леглото и т.н. #Crazy според мен си е доста стряскащо. Едно на ръка, че като усещаш косата си изстъняла ти се смачква самочувствието, от друга страна многото пари хвърлени за козметика (евтина или скъпа), от която няма резултат. 

# 187
  • в 1001-та нощ
Наскоро OnDiNe_ сподели какво остава по четката - направо онемях  Crazy И като че ли е от доста време - определено има проблем - дали е автоимунен, тип инфекция, дефицити или Бог знае какво - не мога да кажа, но определено не си въобразява  Confused

Leila, нямам предвид козметиката да е професионална Simple Smile

Имаш голям избор: Дюкре, Виши, Кресина, Рене Фюртерер, Кеастаз, Лореал  ....

Ако се колебаеш между опр. продукти или гониш бюджет - сподели - ще обсъдим  Peace

# 188
  • Казанлък
Аз пак да попитам за мнението ви за лосиона Фитовал.

# 189
  • в 1001-та нощ
Имаше добри отзиви преди, но аз не съм го ползвала. Има добавки и шампоан. От шампоана не видях никакъв ефект, от добавките много ме болеше стомаха.

# 190
  • Стара Загора
Здравейте! Бихте ли ме посъветвали какво мога да направя за следродилния си косопад, при положение че кърмя? Мога ли да вземам някакви добавки, които да не влияят зле на бебка? А ако ползвам козметика външно (ампули, маски, шампоани) това дали ще се отрази на състава на кърмата?

# 191
  • гр. София
Наскоро OnDiNe_ сподели какво остава по четката - направо онемях  Crazy И като че ли е от доста време - определено има проблем - дали е автоимунен, тип инфекция, дефицити или Бог знае какво - не мога да кажа, но определено не си въобразява  Confused

Leila, нямам предвид козметиката да е професионална Simple Smile

Имаш голям избор: Дюкре, Виши, Кресина, Рене Фюртерер, Кеастаз, Лореал  ....

Ако се колебаеш между опр. продукти или гониш бюджет - сподели - ще обсъдим  Peace

a.l.e.n.a, не се колебая м/у определени продукти. Не съм разглеждала, всяко предложение ще ми дойде добре, особено ако имаш преки впечатления.  Simple Smile

# 192
  • в 1001-та нощ
А какъв е косопадът? От колко време? Причини и т.н.?

Здравейте! Бихте ли ме посъветвали какво мога да направя за следродилния си косопад, при положение че кърмя? Мога ли да вземам някакви добавки, които да не влияят зле на бебка? А ако ползвам козметика външно (ампули, маски, шампоани) това дали ще се отрази на състава на кърмата?

Има витамини за кърмещи - вземи си тях, а локално на скалпа Креастим на Дюкре  Peace

# 193
  • Стара Загора
Благодаря, a.l.e.n.a! А от витамините за кърмещи можеш ли да препоръчаш някакви или да питам чичко гугъл?  Rolling Eyes

# 194
  • гр. София
А какъв е косопадът? От колко време? Причини и т.н.?

==========================

...............................................................
[/quote]

Косопадът ми е от около 2 години може би.... с моменти на намаляване и увеличаване. Пила съм във времето добавки, шампоани съм ползвала, гел. Правила съм си и маски в къщи. Тази година не съм. На лекар не съм ходила, според мен е от типа на сезонен, а може и от стрес. Работата ми е с много напрежение, а и в къщи ми се събра доста през последните 2-3 години. Косата ми оредя, въпреки че според фризьорката ми все още е гъста. Доста се изсуши, особено в краищата. В същото време расте, но и доста пада. Навсякъде където съм аз има косми по земята, бюрото в работата и т.н. Косата ми е къса, боядисвам я, не ползвам сешоари, маши и т.н. В момента ползвам шампоан и добавки на Приорин.

Общи условия

Активация на акаунт