Косопад - 7 тема

• 100 142
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Какви са хапчетата сяра ,не съм срещала до сега такива?
Водят ги MSM или МЕТИЛСУЛФОНИЛМЕТАН.
А от къде си ги купуваш ?Колко време ги пи и кога усети ефект?

# 451
А от къде си ги купуваш ?Колко време ги пи и кога усети ефект?
Потърси в магазините за хранителни добавки за спортисти - те също много ги пият, така че се продават на хапчета самостоятелно. Аз ги пих около месец-два, но забелязах по-бърз растеж на ноктите, отколкото на косата... след около 3 седмици. Явно косопадът не е бил заради недостиг на сяра, затова и не продължих.

# 452
  • София
Накратко: оправих се с хапчета цинк и хапчета СЯРА, Фитовал и лосион на Криста. Косата ми спря да пада, сгъсти се и ми олекна на душата. Успех на всички, които се борят с този неприятен проблем!  Simple Smile
Здрасти, би ли ми казала лосиона на Криста откъде го купуваш?

Момичета, да ви питам някой ползвал ли е ампули КРЕСЧИНА RE-GROWTH 500? Това е поредното, което ми изписаха... За първи път си имам и диагноза - дефлувиум, която аз почти си бях самопоставила след изчитане на нета.. Wink Само че нещо ми закъснява оправянето, както го пише, че минава за няколко месеца, аз вече съм 3 години така... А, и също така, ако някой знае кои капсули са по-добри Анакапс или Ревалид?

Благодаря и успех на всички!  bouquet

# 453
  • гр. София
Приятелка ми показа тези ампули. Ползвали ли сте ги?

# 454
  • Пловдив
Момичета, мога ли да ползвам ампулите на Виши  за мъже? Вместо за жени са ми пратили тези за мъже и сега си чудя  newsm78

# 455
Някакви отзияи за продуктите на APIVITA (шампоан,лосион,хранителни добавки)?

# 456
Момичета, някой ползвал ли е този шампоан
http://pazaruvame.com/index.php?option=com_virtuemart&view=p … =3&Itemid=205

В една фейсбук група много го препоръчват точно срещу косопад, но ме съмнява да не е само реклама... newsm78

# 457
Тогава какво препоръчвате за много слаба коса??? Търся някакъв специален шампоан или балсам, който да ми помогне. Sad

# 458
  • гр. София
И по-назад съм писала, че само шампоана не помага против косопад и тънка коса. Трябват и продукти без отмиване - напр. ампули, както и нещо вътрешно да се приема.  Peace

# 459
  • в 1001-та нощ
И по-назад съм писала, че само шампоана не помага против косопад и тънка коса. Трябват и продукти без отмиване - напр. ампули, както и нещо вътрешно да се приема.  Peace

+1  Peace

....

Момичета, да ви питам някой ползвал ли е ампули КРЕСЧИНА RE-GROWTH 500? Това е поредното, което ми изписаха... За първи път си имам и диагноза - дефлувиум, която аз почти си бях самопоставила след изчитане на нета.. Wink Само че нещо ми закъснява оправянето, както го пише, че минава за няколко месеца, аз вече съм 3 години така... А, и също така, ако някой знае кои капсули са по-добри Анакапс или Ревалид?

Благодаря и успех на всички!  bouquet

Аз съм ползвала, а твоят косопад с каква причина е?

Момичета, мога ли да ползвам ампулите на Виши  за мъже? Вместо за жени са ми пратили тези за мъже и сега си чудя  newsm78

Вероятно са ориентирани за блокиране на ДХТ ....

Ти следродилен косопад ли имаш?

# 460
  • Пловдив
Аленка,  следродилен, но към момента (3 ти месец от раждането) ми пада малко повече от обикновено, не е толкова страшно. Около два месеца и половина ползвах ампулите Денсифик. Сега вместо за жени са ми пратили за мъже и се чудя дали ще ми вършат работа.

# 461
  • в 1001-та нощ
Аз бих поискала да ги сменят за тяхна сметка, все пак е тяхна грешката  Peace

# 462
  • Street of Dreams
Aз пак да едитна към тези, които наплаших с мъх по лицето и прекомерно окосмяване по тялото -> С 2та процента положението се нормализира, няма косопад (един-два косъма на ден виждам паднали), няма странични ефекти. След 4 месеца използване - препоръчвам ви го, момичета. Peace
Надявам се скоро да ми се сгъсти косата, че много изтъня, милата. Тези дни съм на фризьор и че чудя как да я отрежа...

# 463
  • София
Аз съм ползвала, а твоят косопад с каква причина е?
Водят го от стрес. От изследванията нищо не показа да е извън норма.
Би ли ми казала при теб как подействаха?

# 464
  • гр. София
Аз пак да попитам:

Приятелка ми показа тези ампули. Ползвали ли сте ги?

Общи условия

Активация на акаунт