Косопад - 7 тема

• 100 227
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Аз пак да попитам:

Приятелка ми показа тези ампули. Ползвали ли сте ги?
Аз не, но ми изглеждат леки, билкови. Наподобяват ми стимуланта на Икаров. За подхраване сигурно ще свършат работа, но за сериозен проблем се съмнявам. Peace

# 466
Ехооо, аз пак тук с въпрос. Възможно ли е да се засили косопада при строга диета?  newsm78 Снощи имах доста косми в банята, а съм на диета и питам, за да не се шашкам излишно.

# 467
  • на острова на мечтите
Ехооо, аз пак тук с въпрос. Възможно ли е да се засили косопада при строга диета?  newsm78 Снощи имах доста косми в банята, а съм на диета и питам, за да не се шашкам излишно.
Зависи каква диета прилагаш! От какво лишаваш организма си?
Аз най-сетне започвам да виждам ризултати от хапчетата с екстрат от просо. Пия от два месеца. После ще трябва да видя дали да правя почивка! Не съм се информирала, но в указанията не пише колко време трябва да се пие. Има доза, но не и продължителност на приемане.

# 468
  • гр. София
Аз пак да попитам:

Приятелка ми показа тези ампули. Ползвали ли сте ги?
Аз не, но ми изглеждат леки, билкови. Наподобяват ми стимуланта на Икаров. За подхраване сигурно ще свършат работа, но за сериозен проблем се съмнявам. Peace

Питам, защото за моя огромна изненада корените от коприва страхотно ми помогнаха да се справя с косопада (не само те - комбинирах с хапчета и ампули), а тези ампули от линка са с коприва. Но те са с отмиване, т.е. нанасят се преди къпане и после косата се измива. Вероятно са маслен тип.

# 469
Диетата е на Дюкан. Сега съм в първата фаза и приемам само протеини.  Peace

# 470
момичета от скоро много ми капе косата, не е на кичури, но космите са ми навсякъде.  Sadвъзможно ли е да е сезонен косопад към момента? да уточня, че не се боядисвам, освен 3/4 кичура които си направих наскоро
 newsm78

# 471
И по-назад съм писала, че само шампоана не помага против косопад и тънка коса. Трябват и продукти без отмиване - напр. ампули, както и нещо вътрешно да се приема.  Peace

Някаква конкретна фирма може ли да ми препоръчиш? Rolling Eyes

# 472
  • гр. София
Аз лично съм много доволна от ампулите на Рене Фюртере RF 80.  Peace

# 473
Аз лично съм много доволна от ампулите на Рене Фюртере RF 80.  Peace
Къде мога да ги купиа? Скъпи ли са?

# 474
  • гр. София
По аптеките се продават. Някъде около 75-80 лева са. Ползват се по 1 до 2 на седмица. Аз първоначално ползвах по две, като се позакрепи положението започнах само по една.

Преди ползвах ампулите на Виши (и те са към 80 лв.), но последните, които си взех, почти не проявиха ефект и аз реших, че може би имат промяна във формулата, затова пробвах тези на Рене Фюртере. И те много ми харесаха като ефект. Комбинирах и с хапчета на РФ. Каквото и да избереш е добре поне 3 месеца да го правиш.

Да уточня, че на РФ има и ампули с масла, които се нанасят преди измиването на косата. Тези, които аз ползвам, са за след измиване.

# 475
По аптеките се продават. Някъде около 75-80 лева са. Ползват се по 1 до 2 на седмица. Аз първоначално ползвах по две, като се позакрепи положението започнах само по една.

Преди ползвах ампулите на Виши (и те са към 80 лв.), но последните, които си взех, почти не проявиха ефект и аз реших, че може би имат промяна във формулата, затова пробвах тези на Рене Фюртере. И те много ми харесаха като ефект. Комбинирах и с хапчета на РФ. Каквото и да избереш е добре поне 3 месеца да го правиш.

Да уточня, че на РФ има и ампули с масла, които се нанасят преди измиването на косата. Тези, които аз ползвам, са за след измиване.

Малко скъпички са Cry

# 476
  • в 1001-та нощ

Дори е съвсе, нормално - това е стрес за организма  Peace

Аз съм ползвала, а твоят косопад с каква причина е?
Водят го от стрес. От изследванията нищо не показа да е извън норма.
Би ли ми казала при теб как подействаха?

Ползвах по-слабите 100 или 200 - не си спомням и по-скоро, като грижа за скалап и фоликулите  Peace Добре ми се отразиха  Peace

По-късно пак ползвах със същите подбуди - 200 или 300  Peace

# 477
Благодаря за отговорите  Hug Няма да се стряскам излишно.

# 478
  • София
Благодаря за отговорите  Hug Няма да се стряскам излишно.
Вземи си някакви добавки: анакапс, РФ. Ако не ти се дават толкова пари, това не е лошо:
http://www.abopharma.bg/bg/pages/a-do-z-vitamini-minerali-mikroelementi.php

# 479
  • тук и там
И аз се записвам в темата-при мен е след раждане,и знам че е нормално...и все пак,всеки път като видя банята и се плаша сериозно.Видимо ми е оредяла косата,а едва ли ще спре близките месеци.В момента пия Приорин и ползвам и  същия шампоан-без ефект за сега.

Общи условия

Активация на акаунт