Косопад - 7 тема

• 100 251
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
доста време мина от раждането ми, не знам какво да правя, мерси за съветите

# 481
След раждането, косата ми падаше (по много) до 6-тия месец. И като се има предвид, че по принцип съм с рядка коса...  ooooh!. Така че ви препоръчвам търпение. След това постепенно косопадът намаля и спря. Не съм ползвала никакви продукти против косопад тогава.

# 482
  • Казанлък
Алена, какво ще ми препоръчваш за стимулиране на нови растежи? Ducray Neoptide ли е най подходящо или нещо друго? От доста време( 5-6 месеца) ползвам лосиона Фитовал, но май трябва да го сменя вече.

# 483
  • В полите на Пирин планина
Алена, какво ще ми препоръчваш за стимулиране на нови растежи? Ducray Neoptide ли е най подходящо или нещо друго? От доста време( 5-6 месеца) ползвам лосиона Фитовал, но май трябва да го сменя вече.

Ето тази серия на NAPURA - http://www.zlatnaribka.com/napura/stimulirane-na-rastezha

Аз съм ползвала и двата шампоана и много ми харесват.

Също, ако ти се занимава с домашни маски - Стимуланта за коса на Икаров и ЧЯРМ.

# 484

Ето тази серия на NAPURA - http://www.zlatnaribka.com/napura/stimulirane-na-rastezha

Аз съм ползвала и двата шампоана и много ми харесват.

Също, ако ти се занимава с домашни маски - Стимуланта за коса на Икаров и ЧЯРМ.
А някакви домашни маски може ли да препоръчаш ? Joy

# 485
  • В полите на Пирин планина
Polimoli30, мога да препоръчам домашни маски, а мога да те поканя и в темата за маслата:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=824628.0;topicrefid=19

Аз правя 2 пъти в седмицата маслен масаж на скалпа и после омазвам цялата коса с масла, слагам найлонова шапка и стоя, колкото време имам, но поне един час.

Харесвам посочените по-горе масла, а още кокосово, прасковено, кайсиево, авокадово ... Също етерично масло от розмарин е подходящо за проблеми с косата.

# 486
  • в 1001-та нощ

Креастим на Дюкре  Peace

# 487
  • гр. София
И по-назад съм писала, че само шампоана не помага против косопад и тънка коса. Трябват и продукти без отмиване - напр. ампули, както и нещо вътрешно да се приема.  Peace

Някаква конкретна фирма може ли да ми препоръчиш? Rolling Eyes

Аз пих Приорин заедно с шампоана. Много съм доволна. Лошото е, че го пих само месец и като че ли сега пак ми пада косата повечко - не колкото в началото, но...........Започнах на GNC, но като че ли няма такъв ефект. Яд ме е, че не си взех преди 1-2 месеца Анакапс 3 опаковки на цената на 2, както и Неоптид.
Ампули слагам на Лореал Профешънъл с Аминексил, както и на Напура за фоликулите и за растеж. От ампулите на ЛП май само аз не виждам голям резултат.....Взела съм и на Сери...ще видим....
Отделно слагам и масла /Стимуланта на Икаров/, имам и настойка от коприва /дом. правена/. 

# 488
  • Казанлък
Благодаря, Алена  Hug . Дано с този лосион започна да забелязвам нови косъмчета из косата, че само да пада, а пък нищо да не никне хич не ми харесва... Sad

# 489
Може ли да се пият маслото от вечерна иглика и Приорин заедно?

# 490
  • гр. София

Вероятно може, защо не?

# 491
  • гр. София
Ампули слагам на Лореал Профешънъл с Аминексил, както и на Напура за фоликулите и за растеж. От ампулите на ЛП май само аз не виждам голям резултат.....

И аз не видях преди време като си ги взех. На всичкото отгоре ги поръчах от ЗР и ми излязоха с 40-тина лева по-скъпо, отколкото в друг сайт  ooooh! Бях се оплакала в една от предните теми.

# 492
  • гр. София
Ампули слагам на Лореал Профешънъл с Аминексил, както и на Напура за фоликулите и за растеж. От ампулите на ЛП май само аз не виждам голям резултат.....

И аз не видях преди време като си ги взех. На всичкото отгоре ги поръчах от ЗР и ми излязоха с 40-тина лева по-скъпо, отколкото в друг сайт  ooooh! Бях се оплакала в една от предните теми.

Аз също от там ги взимам, но от магазина им директно. За кой друг сайт става въпрос?  Thinking

# 493
  • в 1001-та нощ

Да  Peace

# 494

Да  Peace
Мерси!Аз преполових опаковките, но се сетих кога да питам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт